Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Historie tohoto auta...
Zdravim, po dlouhé době jsem kouknul na net a co nevidím...
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Když vidím, v jakém bazaru a za jakou cenu to nabízí,tak vlastně ani nevím,jestli má cenu se o to auto nějak blíže zajímat..ale přesto to zkusím,neznáte čirou náhodou historii této E39?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Když vidím, v jakém bazaru a za jakou cenu to nabízí,tak vlastně ani nevím,jestli má cenu se o to auto nějak blíže zajímat..ale přesto to zkusím,neznáte čirou náhodou historii této E39?
-
http://www.aaaauto.cz/cz/bmw-5/car.html ... &ymax=2003
Podla mna je to toto. Maju ho uz nejaky cas, z mojej strany sa mi nepaci ten modry interier a nepozdavaju sa mi predne svetla, podla mna ich ma vymenene.
Podla mna je to toto. Maju ho uz nejaky cas, z mojej strany sa mi nepaci ten modry interier a nepozdavaju sa mi predne svetla, podla mna ich ma vymenene.
-
- Klubové ID: 1973
BMW s AAA Auto to znamená vždy blbý kup:-)ono to tak celkově platí o našich bazarech.-)
Jinak se spíše dívej po 528i.Jsou to dobře vybavené modely a hlavně to je prý celkově lepší motor nežli 530i. No a cena je poloviční:-)
Jeden klučina tu psal že je třílitr benzín v E39 nic moc,no já ho neřídil, tak nevím.
Ale raději koukej na soukromou inzerci.
Jinak se spíše dívej po 528i.Jsou to dobře vybavené modely a hlavně to je prý celkově lepší motor nežli 530i. No a cena je poloviční:-)
Jeden klučina tu psal že je třílitr benzín v E39 nic moc,no já ho neřídil, tak nevím.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
Blbost. 530i je nejlepší benzínový motor co do e39 dávali (poměr výkon / spotřeba / spolehlivost). Stejně tak AAA = špatný kup je taky blbost, záleží jak s nima člověk jedná a to, že si koupí někdo mrdku je jeho problémtupaccz píše:BMW s AAA Auto to znamená vždy blbý kup:-)ono to tak celkově platí o našich bazarech.-)

Když jsem hledal e39 tak jsem byl taky mrknout v AAA a po debatě s týpkem mi o autě řekl vše z těch jejich interních záznamů, takže jsme se dohodli, že ho ani nemusí vozit

Pokud je to opravdu původ CZ se serviskou, tak to stojí za prohlídku. To že si někdo vyměnil vysvícené světla, nebo je nechal přeleštit nebo renovovat taky není na škodu, zavrhnout to podle fotky je blbost.
I špatný bazar může prodat dobré auto a naopak!
-
- Klubové ID: 1973
Tak to se divím že jste se mě nezastali předtím, Já 3 litr znám jenom z E60 a tam je to geniální motor, nějaký moula mě vynadal přesně jako vy:-S a akorát říkal že 530i je šmějd:-D Tak já nevím no ale co vím s naprostou jistotou tak BMW plus AAA je velmi špatná volba ale to je na každém jak se rozhodne.
A k tomu špatnému bazaru, špatný bazar, možná může prodat dobré auto ale taky si za něho řádně připlatíš.¨
Co se týče AAA , tak v životě jsem tam neviděl dobré BMW a to jsem jich tam už pár vyzkoušel.
Jen tě nalákají a pak tě otravují celý měsíc. Pořád volají a otravují takže od nich raději dál. Jasně Škodovku tam koupíš ale dobré BMW opravdu ne.
A k tomu špatnému bazaru, špatný bazar, možná může prodat dobré auto ale taky si za něho řádně připlatíš.¨
Co se týče AAA , tak v životě jsem tam neviděl dobré BMW a to jsem jich tam už pár vyzkoušel.
Jen tě nalákají a pak tě otravují celý měsíc. Pořád volají a otravují takže od nich raději dál. Jasně Škodovku tam koupíš ale dobré BMW opravdu ne.
-
- Klubové ID: 3041
Co se týče zastání 530i vs 528i - ne všichni čteme všechny přízpěvky.
K AAA - mám dvě zkuśenosti. Co se týče výkupu, tak to byla naprostá katastrofa. Auto na SK SPZ - ptal jsem se telefonicky v Brně, prý nemají problém vykoupit v ČR. Po příjezdu do Brna jsem byl informován, že výkup auta je moźný jen v Bratislavě. Blbec jsem tam zajel. Dvě hodiny čekání, než se mě někdo z evidentně nic nedělajících techniků ujal. Zkušební jízda - jó, super, zachovalé, opečovávané, atd. Cenu, kterou požadujete, nemáme problém zaplatit. Jen chvilku počkejte, prověříme pár detailů. Další dvě hodiny čekání. Po opakovaných urgencích vylezl a nabídl polovinu. Auto jsem hodil na súkromou inzerci, hned na druhý den SMS z AAA a telefonát, že auto nemají problém vykoupit za mou cenu, SK značky nevadí, ať přijedu do Brna.
Prostě snaha zdeptat tě tak, že jim pak na jejich cenu kývneš. Auto jsem si prodal sám, za vyšší cenu, než jsem ho původně chtěl prodat Áčkám.
Zároveň ale při první návštěvě Brna jsme se ženou okukovali jejjich vozový park, asi jsme měli štěstí na poctivce, ale technik nám v podstatě prásknul na každé auto všechno. Nesedí km, bourané na pravý bok, technické závady atd. Takže prodej bude asi trochu i o lidech.
Mimochodem, svou E39 jsem taky kupoval v českém bazaru, všechno sedí, včetně kilometrů.
K AAA - mám dvě zkuśenosti. Co se týče výkupu, tak to byla naprostá katastrofa. Auto na SK SPZ - ptal jsem se telefonicky v Brně, prý nemají problém vykoupit v ČR. Po příjezdu do Brna jsem byl informován, že výkup auta je moźný jen v Bratislavě. Blbec jsem tam zajel. Dvě hodiny čekání, než se mě někdo z evidentně nic nedělajících techniků ujal. Zkušební jízda - jó, super, zachovalé, opečovávané, atd. Cenu, kterou požadujete, nemáme problém zaplatit. Jen chvilku počkejte, prověříme pár detailů. Další dvě hodiny čekání. Po opakovaných urgencích vylezl a nabídl polovinu. Auto jsem hodil na súkromou inzerci, hned na druhý den SMS z AAA a telefonát, že auto nemají problém vykoupit za mou cenu, SK značky nevadí, ať přijedu do Brna.

Zároveň ale při první návštěvě Brna jsme se ženou okukovali jejjich vozový park, asi jsme měli štěstí na poctivce, ale technik nám v podstatě prásknul na každé auto všechno. Nesedí km, bourané na pravý bok, technické závady atd. Takže prodej bude asi trochu i o lidech.
Mimochodem, svou E39 jsem taky kupoval v českém bazaru, všechno sedí, včetně kilometrů.
- Don
- Klubové ID: 1990
A pak ti jeste zapomenou na konec rict, ze pausalni cena za vykup je 5k Byl jsem tam jednou ze srandy se svouj ex E39, dela tam nekdo odsud z klubu, uz nevim jmeno. Kdyz mi rekli cifru, nevedel jsem jestli se jim mam vysmat nebo brecet. Pak kdyz zjistili, ze se mi jedno jejich auto libi tak najednou byl vykup uplne jinde, to uz jsem odjizdel. Je to samoska na auto, ktera se mezi sebou ruzne kombinuji apod. Kolega z prace tam delal a ty info mi stacilo.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged