Byl by zájem o montáž digitální televize do E39? Teď jsem si to úspěšně zapojil do E39 a funguje to parádně, vstup na USB a čte to i filmy z 1TB externího HDD. Kdyby Vás bylo víc mohl bych to rozjet
Je to dvouanténní DVB-T na +12 až +24 V s externím ovladačem, takže ovládání přes monitor není možný. Je vyveden kabel s IR přijímačem do interiéru vozu a přes DO ovládáš komplet TV. Menu je v češtině, umí to i nahrávat na USB disk, uložíš až 500 stanic, možnost připojení USB disku a přehrávání souborů ve formátech MP3, MP4, RMVB, AVI, MPG, DAT, VOB a dále zobrazení fotografií ve formátu JPEG atd..
e155 píše:Jaká je to značka? A jak je to s příjmem signálu za jízdy? Všichni vychvalují Asuku, ale nevím, jestli má USB vstup. Dlouhodobě to už ale zvažuji.
Je to CARCLEVER Automotive parts, s příjmem signálu za jízdy jsem to ještě nezkoušel, protože jsem to ještě neodblokoval. Vše je zatím v testovacím režimu, chci vyzkoušet příjem ve vysoké rychlosti, rozmístění antén, přehrávání USB za jízdy atd...
Já právě taky chtěl tu ASUKU, ale řekl jsem si, že to ještě na chvilku odložím.. zájem o to ale mám, tak vyzkoušej jak to funguje za jízdy. Je super, že to bere filmy z flešky, ale aby to hlavně fungovalo stabilně za jízdy..
Ja uz to nejak patek v aute mam. Jsem stim naprosto spokojenej.
Filmy pres usb vstup to prehrava plynule, nesekane. Jedina nevyhoda je mono zvuk.
Telka je cajk do cca 160 ( zalezi jaka stanice) taky zalezi na pokryti signalu. Mam vyzkousenou i asuku a prijem hodne podobny.
Tak problém je, že ASUKA nemá USB vstup. Televize je v současné době stejné odpad. Spíše by mi bodlo pustit tam nějaký film, nebo pohádku pro děti na delší cestě.