Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
NAVI Profesional
-
Ahoj mám dotaz, mám BMW 530D 2004 s navi profesional. Teď poslední dobou po otočení klíčku zapalování místo toho aby mi naběhla NAVI ( rádio,nastavení atd,...) tak se mi objeví jen úvodní ( přivítací ) logo BMW a zhasne po chvíli zase naběhne a zhasne a pořád do kola ....( slyším jak se načítá a zhasne a pořád dokola. 4udlík na vypnutí a zapnutí rádia ( displeje ) nefunguju takže pořád musím poslouchat jak se načítá. Stal ose to někomu z Vás? jak jste to řešili? děkuji za odpovědi. 

Stalo nebo stane se to téměř každému majiteli tohoto modelu. Je vadný CCC modul (jednotka pod klimatizaci, s dvěma mechanikama). Vyměnit nebo se pokusit nechat zrepasovat.. Nový CCC stál jeden čas 18tis. Kč. Teď prej stojí 22tis. Což se málokomu chce...
Repasy dělá uživatel Airbone z SK. Použitý,plně funkční modul můžu nabídnout třeba já (možnost před prodejí odzkoušet ještě v autě). Případné info do soukr.zprávy.
Po výměně CCC je potřeba ho nakódovat do Tvého vozu. Na to jsou tu doktoři Snejk (Praha), JaraX (Ostrava) ,Matiz (Opava) a mnoho dalších..
Repasy dělá uživatel Airbone z SK. Použitý,plně funkční modul můžu nabídnout třeba já (možnost před prodejí odzkoušet ještě v autě). Případné info do soukr.zprávy.
Po výměně CCC je potřeba ho nakódovat do Tvého vozu. Na to jsou tu doktoři Snejk (Praha), JaraX (Ostrava) ,Matiz (Opava) a mnoho dalších..
-
-
-
-