Zajeď za SnejkemVesa88 píše:Porad nekoho schanimNejaka dobra duse co umi s NCS expertem z Prahy?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
NCS expert kodovani
Musíš být aktivnější. Snejk toho má prostě hodně. Osobně si myslím, že Snejk je jeden z nejkvalitnějších lidí, hodně toho už udělal a v podstatě nic pro něj není problém. Díky tomu je ale poměrně moc vytížený.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jehurvajs77 píše:Musíš být aktivnější. Snejk toho má prostě hodně. Osobně si myslím, že Snejk je jeden z nejkvalitnějších lidí, hodně toho už udělal a v podstatě nic pro něj není problém. Díky tomu je ale poměrně moc vytížený.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ja vim, ale volal jsem cely den. kdyz jsme se o tom pobavili, bylo mi receno, ze dela ctyri auta najednou a pak tam ceka dalsich 70 aut predemnou...( rikal jsem mu ze na to nespecham, i kdyz me to sralo, ale chapu ze je vytizeny...navrhl jsem ze neni problem prijet KDYKOLIV by na to mel chvilku) Rekl ze zavola, ale vedel jsem ze se tak nestane, tak jsme s Medou nasli nahradni reseni v podobe panaz ujezda, ktery dal auto konecne do kupy
Tim nechci zpochybnovat snejkovi znalosti, nebo kvalitu, ale tohle jednani proste neni pro me, myslim ze semnou jde vyjit, uz jsem dost lidi z fora videl a vyuzil jejich sluzby a vzdy v pohode, teda doufam