Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

elektrika e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tuneerr

#1 Příspěvek od tuneerr »

Zdravím chlapi neměl jste náhodou někdo podobný problém?Po4 dnech co mi auto stálo venku jsem dnes zmáčkl dálku a otevřely se mi pouze oboje zadní dveře.Řidičovy jsem musel klíčkem a spolujezdec potáhl jsem zevnitř kličku čudla se zvedla a po puštění opět zajela.Takže spolujezdcovýma ani dovnitř ani ven.A dále mi nefachá pravý špígl ani při zpátečce a ani jedno okýnko ze žádného ovládače.Šír pouze když držím tlačítko a paměť na volant a sedačku taky nefachá.Kdyby nešel centrál tak předpokládám že by nešly ani jedny dveře.Pokud by mněl někdo nějaký směr nebo radu byl bych moc rád.Děkuji za vaše postřehy.
mika_hakkinen
Klubové ID: 1487
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mika_hakkinen »

hledej v kabelazi. Vypada to na nekde studeny spoj na IBUS sbernici. Studeny spoj = poruchy zdroj :)
tuneerr

#3 Příspěvek od tuneerr »

Ahoj ta IBUS zběrnice kde ji najdu.Dík
mika_hakkinen
Klubové ID: 1487
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mika_hakkinen »

Najdes ji po celem aute.

Mezi jednotkama passander-door a driver-door je p-bus sbernice. A tato sbernice jde pak do general-module. Je to sbernice o jednom kabelu. Pro vice informaci si stahni z netu WDS schemata a tam si to najdes. Je tam spousty zajimavych informaci.
Jinak v tom aute se to hleda pekne na hovno. Muzes to zkusit jednoduse propipat. Samozrejme s odpojenou baterkou. Ale lepsi je hledat pomoci osciloskopu. Pokud jsi od Brna nebo kolem a mas garaz tak jsem ochotnej ti pomoci najit za uplatek :)
tuneerr

#5 Příspěvek od tuneerr »

Díky kouknu na to.
Odpovědět