Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vaše zkušenosti E39 520 LPG
Přemýšlím o koupi e39 a chtěl bych se zeptat na váš názor...
Jedná se o e39 ročník 97, podle inzerátu má najeto 232xxx km, po 1. majitelce (starší paní), bez koroze, nové přední stabilizační tyčky,nové zadní ramínka,po výměně oleje a filtrů.K vozidlu je veškerá dokumentace a 3 x klíče... a nakonec je to 2.0 (110kw) a s LPG ( místo rezervy ) co si o tom myslíte a hlavně jak jede už tak těžké auto a ještě navíc s LPG (kdo vlastní nebo stím už jel)
Děkuji za názor
Jedná se o e39 ročník 97, podle inzerátu má najeto 232xxx km, po 1. majitelce (starší paní), bez koroze, nové přední stabilizační tyčky,nové zadní ramínka,po výměně oleje a filtrů.K vozidlu je veškerá dokumentace a 3 x klíče... a nakonec je to 2.0 (110kw) a s LPG ( místo rezervy ) co si o tom myslíte a hlavně jak jede už tak těžké auto a ještě navíc s LPG (kdo vlastní nebo stím už jel)
Děkuji za názor
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
věř, že rozdíl v POVku bude to poslední, co tě bude časem trápit - navíc řekl bych, že to není víc jak pár stovek - to víc projedeš v benzínu, když se budeš chtít jen tak pro radost projet:)
pokud ještě nemáš tu 520i vyrbanou a není ve skvělým stavu, tak klidně koukej dál, uvidíš, že 528i udělá větší parádu a radost za stejných nákladů - jak už spotřebou, tak údržbou - a to nemyslím proto, že by 520i nestačila - ale zkrátka je to zase o kousek dál a jak se tady psalo mnohokrát - člověk nejdřív koupí, pak zkusí a zjistí, že co by mu jindy stačilo, ho teď mrzí, že nevybral rovnou jinak:)
pokud ještě nemáš tu 520i vyrbanou a není ve skvělým stavu, tak klidně koukej dál, uvidíš, že 528i udělá větší parádu a radost za stejných nákladů - jak už spotřebou, tak údržbou - a to nemyslím proto, že by 520i nestačila - ale zkrátka je to zase o kousek dál a jak se tady psalo mnohokrát - člověk nejdřív koupí, pak zkusí a zjistí, že co by mu jindy stačilo, ho teď mrzí, že nevybral rovnou jinak:)
konkrétně se jedná o tento kousek
http://auto.bazos.cz/inzerat/35978002/B ... otreba.php
ještě jsem to omrknout nebyl...
http://auto.bazos.cz/inzerat/35978002/B ... otreba.php
ještě jsem to omrknout nebyl...
-
- Klubové ID: 3041
Tak tuto jedině, pokud by byl technický stav 1AAAA. Naprosto sociální výbava, špatný rozměr pneu - ty minikolečka jsou docela legrační a hlavné ujetá cena. Já jsem za 71K koupil 535iA s plynem a moc hezkou výbavou. Reálná hodnota tohoto auta je max 50K. A i to by muselo být technicky perfektní. Místní člen Pitr02 teď nedávno prodával 528i, myslím, že má na bazośi pořád inzerát.
-
- Klubové ID: 3041
http://auto.bazos.cz/inzerat/36298531/BMW-E39-528i.php
Nevím ale, jestli je pořád na prodej.
Nevím ale, jestli je pořád na prodej.
-
U 528 se v půl milionu kilometrů preventivně mění rozvodový řetěz..Mack píše:Počet najetých kilometrů: 420xxx
na benzín už docela dost :/
Navíc moc nečekej, že najdeš e39 s minimem km, tyhle auta v prvních třech letech provozu běžně najedou 150 tisíc km (samozřejmě mimo těch, které si koupila německá babička, aby stálo v garáži)
-
- Klubové ID: 3398
No chtěl jsem to už smazat, ale pokud by šla do dobrých rukou.dogeatdog píše:U 528 se v půl milionu kilometrů preventivně mění rozvodový řetěz..Mack píše:Počet najetých kilometrů: 420xxx
na benzín už docela dost :/
Navíc moc nečekej, že najdeš e39 s minimem km, tyhle auta v prvních třech letech provozu běžně najedou 150 tisíc km (samozřejmě mimo těch, které si koupila německá babička, aby stálo v garáži)
Ano má ty kilometry ale motor jede pořád pěkně, olej nežere. Podvozek v pořádku jen pořešit puchýřky a spodky dveří.

Chtěl bych zase E30, tak proto prodávám.
-
- Klubové ID: 1973
Dvoulitr je na E39 málo, to auto má dvě tuny ani v mojí E36 nebylo bůh ví co. Chvíli jsem jezdil v 525i ale ani to nebyla žádná sláva.
A navíc není to ten stříbrný kus s okolí Znojma? Ten klučina to auto prodává už rok. Bude tam nějaká bouda.
Co se týče pojíštění tak já platím za 530D 3400 Kč ročně a někteří hoši tady platí ještě méně.
Kup nějakou 528 je to nejlepší kup:-) nic lepšího a spolehlivějšího u E39 neseženeš.
Sám bych okamžitě měnil za moji 530D:-)
A navíc není to ten stříbrný kus s okolí Znojma? Ten klučina to auto prodává už rok. Bude tam nějaká bouda.
Co se týče pojíštění tak já platím za 530D 3400 Kč ročně a někteří hoši tady platí ještě méně.
Kup nějakou 528 je to nejlepší kup:-) nic lepšího a spolehlivějšího u E39 neseženeš.
Sám bych okamžitě měnil za moji 530D:-)