Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

el. tažné zařízení E61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pakar

#1 Příspěvek od Pakar »

Když zmáčknu knoflík na ovládání tažného tak nevyjede ani nezajede. Po dobu držení knoflíku to vyjíždí a zajíždí. Při vyjetí dojede, až do konce a myslím, že se zajistí (nejde s ním hnout) při zajíždění sjede pod auto a nevsune se za nárazník. Nějak divně v něm cvaká, jako by tam něco přeskakovalo. I, když s ním vyjedu a zdá se mi, že je zajištěné tak mi svítí na palubce, že není zajištěné. Nesetkal se s tím už někdo?
Pakar

#2 Příspěvek od Pakar »

Tak tažné odmontováno a rozebráno. V motoru co to pohání je prasklé jedno plastové kolečko. Jdu honit někoho kdo to vyrobí. V BMW jsem bohužel dostal odpověď kterou jsem očekával: Jedině kompletní tažné :)
DaweTDS

#3 Příspěvek od DaweTDS »

Pakar píše:Tak tažné odmontováno a rozebráno. V motoru co to pohání je prasklé jedno plastové kolečko. Jdu honit někoho kdo to vyrobí. V BMW jsem bohužel dostal odpověď kterou jsem očekával: Jedině kompletní tažné :)
Ještě jsi nás mohl rozesmát cenou tažného z BMW :lol:
Pakar

#4 Příspěvek od Pakar »

DaweTDS píše:
Pakar píše:Tak tažné odmontováno a rozebráno. V motoru co to pohání je prasklé jedno plastové kolečko. Jdu honit někoho kdo to vyrobí. V BMW jsem bohužel dostal odpověď kterou jsem očekával: Jedině kompletní tažné :)
Ještě jsi nás mohl rozesmát cenou tažného z BMW :lol:
32 nebo 36 :D To už si radši ani nepamatuji :D
Odpovědět