Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e60 - ostřikovače světel
-
- Kontaktovat uživatele:
čau...
Měl bych takovou otázku. Kamarádovi (e60, 2004, sedan) nefungují ostřikovače světlometů, vše ostatní funguje, ale ostřikovače světel ani nevyjedou ani nestříkají... kde bych měl hledat problém, jestli s tím někdo máte zkušenost... v diagnostice jsem nic nenašel, a ani bych nevěděl, pod čím by to mohlo být, jestli to tam vůbec je?
Jakým způsobem se ostřikovač vysouvá, je to motorkem nebo tlakem vstřikované vody?
Měl bych takovou otázku. Kamarádovi (e60, 2004, sedan) nefungují ostřikovače světlometů, vše ostatní funguje, ale ostřikovače světel ani nevyjedou ani nestříkají... kde bych měl hledat problém, jestli s tím někdo máte zkušenost... v diagnostice jsem nic nenašel, a ani bych nevěděl, pod čím by to mohlo být, jestli to tam vůbec je?
Jakým způsobem se ostřikovač vysouvá, je to motorkem nebo tlakem vstřikované vody?
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
nj ti inženýři z vývoje jsou ale pitomci
já to zaslepené nemám, když nadzvednu krytku, tak ostřikovače vidím, jen jsem taky nikdy nepozoroval, že by mi to obstříkly (oproti e36, kde to šlo vidět na spotřebě vody i na kapotě:) ) proto mě zaujala otázka, jestli jde diagnostikou vyzkoušet ostřikovače?:)

já to zaslepené nemám, když nadzvednu krytku, tak ostřikovače vidím, jen jsem taky nikdy nepozoroval, že by mi to obstříkly (oproti e36, kde to šlo vidět na spotřebě vody i na kapotě:) ) proto mě zaujala otázka, jestli jde diagnostikou vyzkoušet ostřikovače?:)
-
- Kontaktovat uživatele:
to zaslepení bylo myšleno spíš asi přívodu, ostřikovače tam zůstanou i při zaslepení, jen odpojí hadici k nim, si myslím...
když si dám na diagnostice prohledat celé auto, tak mi to nic k tomuto nenapíše a to když by tam nebyla pojistka nebo někde nějaká chyba v elektrice, tak si myslím, že zrovna u e60 (kde diagnostika píše kde co) o tom bude hláška
když si dám na diagnostice prohledat celé auto, tak mi to nic k tomuto nenapíše a to když by tam nebyla pojistka nebo někde nějaká chyba v elektrice, tak si myslím, že zrovna u e60 (kde diagnostika píše kde co) o tom bude hláška
-
- Kontaktovat uživatele:
to jsou zase rady
to s těma supermarkety mě to dostalo do kolen (v tom případě bych i doporučil tankovat na německých stanicích, jíst pouze tmavé pečivo a dodržovat zásady zdravého života, budeš mít delší život
)...funguje to každé třetí nebo čtvrté ostříknutí, i když auto stojí a světla jsou nastavená automaticky... vím kdy a za jakých podmínek to stříká, sám mám e60... neptám se na funkci, ale na problém, což už tu bylo v podstatě napsáno...

Ahoj, taky jsem to hledal jestli to jde, ale nenašel jsem to ani v INPE ani v Rheingoldu. Pokud to nestříká vůbec, tak je pravděpodobně ko čerpadlo (jsou tam dvě - jedno pro okno a druhé pro světla) - najdeš je obě za výplní předního blatníku na řidičově straně. Přestalo mi to taky stříkat, koupil jsem nové čerpadlo, ale zatím jsem neměnil - spotřeba vody výrazně nižší a radši otřu světla na benzínce... 

V pred LCI je v skrinke spolujazdca rele na cerpadlo (na LCI neviem), staci kancelarskou spinkou spojit kontakty na patici pre rele (spodny + lavy). V skrinke by mala byt aj poistka na ostrekovace (staci zmerat ci je napatie na rele). No a taktiez sa da ohmetrom na rele zmerat ci je cerpadlo pripojene.
Neviem ci si skusal pridvihnut krytky ostrekovacov, ak to nejde tak su bud prilepene alebo su tam iba zaslepky a bude toho chybat viac.
Neviem ci si skusal pridvihnut krytky ostrekovacov, ak to nejde tak su bud prilepene alebo su tam iba zaslepky a bude toho chybat viac.