Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 teplý studený vzduch klima
Ahoj kluci, už jsem se stímto problémem setkal, ale né tak doslova a hlavně to byly u e36. Když nastartuju auto a pustím klimu, tak u spolujezdce fouká ledový a u jezdce vlažný, myslím si že to bude ventilama na míchání vody, ale nechci to rozebírat jen tak. Jinak když chvilku jedu a vemu asi i pár děr, tak začne chladit na max, dříve klimu nikdo nepoužíval, tak si myslím že by to mohli být zarostlý ventily (topí nahoře dole i uprostřet stejně. Máte tu někdo návod pro jistotu? Díky
ps hledání jsem využil, ale našlo mi to pouze 39ku a řešení nikde i tak, hlavně mi neříkejte že to je ježek.
ps hledání jsem využil, ale našlo mi to pouze 39ku a řešení nikde i tak, hlavně mi neříkejte že to je ježek.
pokud se ti nerozbehne ventilator,tak klima chladi jen za jizdy(teda pokud je neco s ventilatorem) a pruduchy se tusim oteviraji prave tlakem z ventilatoru popr.naporem vzduchu.nedavno jsem taky resil prední ventilator a je na neho pojistka v kastliku spolujezdce tusim,ze 60A tak zkontroluj prvne ji.
Dalsi poznatky z onternetu a pokusu. Zaluzie by se meli uvolnit pokud auto neni nastartovane, nepretlacim je rukouani ze strany motoru, obavam se ze by to prasklo, nenahmatal jsem zadne kabely ani hadice (z vrchu) ventilator se tocil se studenym motorem tak nejak potichu zadne ppradne huceni, klima chladila o neco lepe, ale zadma hitparada, za jizdy je to to same, ale nekdy se stane po delsi jizde ze najednou zacne chladit jak ma, myslim si ze by to mohlo delat toto i nadale, malo media, spatne se pohybujici ventily michani vody (teple a studene). Ale i nadale netusim jak ma fungovat roletka. Mate nekdo fotky toho magnetu co drzi roletku? Mam rok07. Diky
Tak vyřešeno a zaroveň děkuji Drroman, za poradu na jistotu vylučovací metodou. A zároveň chci snést kritiku na servis kde mi lhali, že mi tu klimu doplnili do plnejch. Opravdu to bylo málo naplněnou klimou, když nebylo takové horko, tak klima fungovala ok, ale jakmile se objevilo na teploměru nad 30° tak rozdíl a funkčnost byla k ničemu, chladilo to dobře pouze na nejnižší otáčky ventilátoru. Nyní se mi tvoří námraza. Jen doufám, že tam nebude moc oleje, tak že asi příští rok nechám klimu rozpojit a profouknout.