Zdravim vsechny Potreboval bych nejlepe dneska po praci nakodovat neco prez NCS experta. Mam ho sice doma, ale vubec to nechapu a nerad bych neco dojebal. Bylo by to na e39 540i 2001. Potrebuju neco upravit v jednotce DSC Moc diky
myslím, že se toho bát nemusíš. I když je pravda, že jsem zkoušel pár věcí na svém autě a podle Snejka i toho návodu jsem popřel logiku kódování. Použil jsem NCS Expert + NCS Dummy a nikdy jsem nic nezapisovat do FSW_PSW.MAN - je stále nulový a ejhle, ty věci co jsem měnil, se opravdu povedly a jsou nakódované...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tompo: The DSC gets a automatic trans CANBUS signal through the DME.
In NCS pull up the DSC "CODIERWERT_DSC5.7" should say "wert_4" change it to "wert_17". Which is the setting for a manual M62b44TU 540.
Mam prestavenou 540i na manual a jelikoz je to vanos je s tim hroznej ojeb kdyz prehodim tu blbost v dsc na manual tak bych mel teoreticky odpojit automatovou jednotku a uz by to melo normalne jezdit
Uvidim jestli se do toho dneska pustim, nebo to necham jestli se nekdo najde, nebo mozna na vikend Jinak je to uz snad posledni vec co jsem nasel. Jednotku DME mam prekodovanou na manual a docetl jsem se uz jen o tomhle Jojo umet kodovat doma muze byt fajn
Stává se vám taky když chci vyčíst fswpsw z auta tak mi napíše špatní codieren index. Tak mám např navolený už LCM u e53 vím že v autě je C22 ale NCS chce vyčítat C21. Tak zmáčknu F3 execute job musí být zaškrtnuto CODIERDATEN_LESEN pak se hned přehodí do C22 a už můžu pracovat dál. Nebo jsem jedinný ? Mám vyzkoušeno bambilón verzí NCS a u všech to samý
petkowo píše:Ahoj, jsem z Prahy a koduju kdyztak SZ
Vyhledem k tomu, jaké tu má Krotil renomé, nevím nevím
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex