Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kabel pro diagnostiku

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
knedlifek

#1 Příspěvek od knedlifek »

Klucí, mám z minulého auta kabel a bojím se ho vyzkoušet aby se nic nespálilo,: VAG KKL OBD II USB DIAGNOSTIKA Škoda,Seat,Audi,VW

bude mi fungovat, případně s carsoftem? Mám ho jen pro diagnostiku a řešení problémů. Díky
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

S Carsoftem fungovat nebude a s tím Carsoftem si ani nehraj, je to ztracený čas. Sežeň si komplet programů INPA - Ediabas, s tím Ti ten VAG kabel fungovat bude.
knedlifek

#3 Příspěvek od knedlifek »

Jednalo se mi, jestli je vůmec OBD kompatibilní. Tak aspoň tak, U audiny jsme řešili komunikaci a to se mi povedlo obelstít a mnoho lidem jsem tím pomohl, tak třeba i tak to půjde.

Ale jestli jsem dobře pochopil, tak neschvaluješ hlavně soft, tak se podívám jak říkáš, snad ho někde najdu. Hlavně mám na diag malý PC (asus eee901) a nemá výkon, ale stím se u diag snad počítá. Díky
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

Ono je ztraceny cas mnohdy i ta INPA :D INPA je dobra na´rychle mazani zavad. Pokud se s ni teda do tech jednotek dostanes :D Carsoft je uplne mimo hru, to je era E36. A s tim vykonem se teda seredne mylis, ono uz ten vykon potreba prave ze je...
knedlifek

#5 Příspěvek od knedlifek »

Koukám, že zlatej VAG a to jsem na něj nadával. Nemůžu nic krásně grafického a jednoduchého najít...
Lucifer
Klubové ID: 3086

#6 Příspěvek od Lucifer »

matiz píše:Ono je ztraceny cas mnohdy i ta INPA :D INPA je dobra na´rychle mazani zavad. Pokud se s ni teda do tech jednotek dostanes :D Carsoft je uplne mimo hru, to je era E36. A s tim vykonem se teda seredne mylis, ono uz ten vykon potreba prave ze je...
Tak zrovna pro tebe je ztráta času i DIS. Pro 99% lidí bude inpa už dost vysokej level. Tím nechci na někoho ukazovat :) Inpa je pro normálního člověka kterej chce jen info z jednotek nebo něco podobnýho opravdu vynikající a blbuvzdorná. Jednoduchý textový výpisy závad, LIVE hodnoty aktuální je přehledná a hodně jednoduchá. Na inpu opravdu není potřeba nějak výkoný PC. Už na DIS přes VMware je potřeba trošku lepší PC než malý netbook :wink:
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matiz »

DIS je mnohem lepsi volba, jen je starsi a ne moc privetivy. Ale mnohem lepsi... O tom zadna.
knedlifek

#8 Příspěvek od knedlifek »

Tak carsoft mi nejde, píše chybný kabel, kom maám nastaven dobře... Inpa se spouští tisícema exačema, tak jsem ho už teď nezkoušel asi jsem nalezl nějakou blbou verzi. Ale jak píšu, stačí mi klasický výpis diag a test akčních člnnů, nic jiného nepotřebuji.
knedlifek

#9 Příspěvek od knedlifek »

Jinak jsem našel, že se ten kabel musí upravit pro BMW: http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... -Interface
Odpovědět