Mě zase po vynuceném "vypnutí" kontroly a hlášení tu a tam hlásil vadnou brzdovou žárovku, tu zase zadní mlhovku a jiné podobné blbiny. No prostě LCM.
Jinak pokud bys chtěl použít ty moduly (viz ten inzerát), i to by šlo (místo výměny LCM), ale je třeba změnit zadrátování těch tvých zadních světel. Dělal jsem to na svém autě, když jsem dával oranžové zadní lampy na stříbrné auto. Musel jsem upravit spodní hranu světla a vnitřní zapojení těch LEDek.
@ FX: ty budeš mít navíc LCM III nebo IV?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kodovani e39
-
tomaskraltk
- Klubové ID: 3362
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Prodávat ho budu. Pakliže mi napíšeš do soukromé zprávy i svůj VIN, můžu ti ho předkódovat, aby ho pak šlo nakódovat třeba DISem (tj. 0 km a tvůj VIN). Ten totiž jinak tvrdošíjně odmítá kódovat lichtmodul, který není nový.
Pokud tohle neuděláš, nemusí být zachované všechny nastavené funkce, které máš v původním lichtmodulu, a rozsvítí se manipulační tečka na tachometru.
Pokud tohle neuděláš, nemusí být zachované všechny nastavené funkce, které máš v původním lichtmodulu, a rozsvítí se manipulační tečka na tachometru.
-
tomaskraltk
- Klubové ID: 3362
Máš to v SZFx píše:Prodávat ho budu. Pakliže mi napíšeš do soukromé zprávy i svůj VIN, můžu ti ho předkódovat, aby ho pak šlo nakódovat třeba DISem (tj. 0 km a tvůj VIN). Ten totiž jinak tvrdošíjně odmítá kódovat lichtmodul, který není nový.