Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jaké snížené pružiny 535 V8 2002?
-
Čaute,
praskla mi pružina, koupil jsem origo tlumiče SACHS a chtěl bych auto snížit, témat je tady milion, ale chtěl bych poradit konkrétně od někoho kdo už nějaké pružiny koupil, viděl bych to tak předek 3-4cm, zadek 2cm. Kola BMW r18 styling 32 předek 235/40, zadek 265/35. Nějaká rozumná cena..,popřípadně odkaz.
mockrát díky!
praskla mi pružina, koupil jsem origo tlumiče SACHS a chtěl bych auto snížit, témat je tady milion, ale chtěl bych poradit konkrétně od někoho kdo už nějaké pružiny koupil, viděl bych to tak předek 3-4cm, zadek 2cm. Kola BMW r18 styling 32 předek 235/40, zadek 265/35. Nějaká rozumná cena..,popřípadně odkaz.
mockrát díky!
-
ViktorDDD píše:ak chceš kvalitu, dobré jazdné vlastnosti a aj komfort zachovať tak Eibach, H&R
otázka: kupoval si sachs advantage určený pre Mtech podvozok? koľko to stálo? keď tak do ss
koupil jsem tlumiče dle oem kodu (stál nějak 3700 jeden) a chci dát jenom sportovní pružiny o cca 3-4 cm kratší, samozřejmně nechci koupit nějakou co střelí na D1, ale dávat 10litrů se mi taky moc nechce za pružiny..
co tyhle?
http://www.forcedracing.cz/pruziny-st-s ... 93-c-1960/
tohle netuším jestli se dá použít.., nikdo tady nemá moc zkušeností kdo by si tím prošel..
http://reviloshop.cz/store/goods_TAT-EVOBM125F___.html
http://www.tuning-doplnky.cz/sportovni- ... -35mm.html
chtěl jsem na svého toura 530i snížení předku se standard tlumičema... studoval jsem dojče fóra a perfektní jsou údajně ty Eibachy. JENOMŽE nedokážu sehnat na moje auto Eibach pouze 1 pár pružin - na předek - vzadu mám nivo, tam to půjde snížit diagnostikou. Všude mají sety celé auto. Poradil by někdo kde koupit? Nějakej link?
Sorry že se přisírám do tématu, ale ke tvému dotazu - určitě bych šel do toho Eibach. Já osobně do něho půjdu.
Sorry že se přisírám do tématu, ale ke tvému dotazu - určitě bych šel do toho Eibach. Já osobně do něho půjdu.
Tyhle prý chválí a je tam i 530i.Perunwit píše:chtěl jsem na svého toura 530i snížení předku se standard tlumičema... studoval jsem dojče fóra a perfektní jsou údajně ty Eibachy. JENOMŽE nedokážu sehnat na moje auto Eibach pouze 1 pár pružin - na předek - vzadu mám nivo, tam to půjde snížit diagnostikou. Všude mají sety celé auto. Poradil by někdo kde koupit? Nějakej link?
Mělo by to být o cenťák níž než M podvozek http://www.sportovniautodoplnky.cz/eiba ... mw-5-e-39/
-
jarda1976 píše:Ty TA mám na autě,jsou v pohodě,snížení je tak akorát.
a to mas ty v mojem odkazu? 3,5 vpředu a 3,5 vzadu? mohl by jsi poslat foto auta na meil? popripadne diky
ondrejkoutny@seznam.cz
Uvedu to na pravou míru. Sníženou pružinou vždycky upravujete jízdní vlastnosti směrem ke zhoršení a to ať dáte za pružiny 10 nebo 50 tis. Smysl pružin za nesmyslný ceny není vůbec žádný, protože udělají stejnou službu jako pružiny levné, jen stojí nesmyslné peníze. Smysl to má marketingový, máte dojem že kupujete něco kvalitního.
Pružina a tlumič jsou spolupracující díly a všechny tyhle sportovní pružiny jsou pružiny sundaný ze sportovních tlumičů. Nejsou určené přímo na sériové tlumiče, ale dá se říct, že do snížení 40/40 fungují správně. I automobilky snižují do 30/30 jen pružinou. Sériový tlumič to zvládne.
Takže snížené pružiny:
- ANO
- Podmínka do 40/40 mm
- Značka je úplně ukradená pokud má celek TUV.
Pružina a tlumič jsou spolupracující díly a všechny tyhle sportovní pružiny jsou pružiny sundaný ze sportovních tlumičů. Nejsou určené přímo na sériové tlumiče, ale dá se říct, že do snížení 40/40 fungují správně. I automobilky snižují do 30/30 jen pružinou. Sériový tlumič to zvládne.
Takže snížené pružiny:
- ANO
- Podmínka do 40/40 mm
- Značka je úplně ukradená pokud má celek TUV.