Světla půjdou, ale neobejde se to bez modifikací, jak elektrických tak mechanických, popř. kódování diagnostikou.
Nárazník jako takovej je myslím stejnej, ale je tam hodně věcí jinak (nadkolí, dekl pod motor, náfuky ...). Se zadním je to krapet lepší, tam toho není tolik.
Muzes si koupit jakykoli Settop box na 12V a pripojit se k videomodulu jako vstup, jen si dej pozor co za DVB-T koupis, ja mam velice dobrou zkusenost s Asukou, je dvoutunerova a nevypadava jako ty lacine, stoji ale tusim cca 3500,-
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ahoj, ty moznosti s TV me take zajimaji kdyz vypli analog, je potreba teda asi settopbox?
mam take TV s GPS s telefonem a da se rici, ze nic z toho nemuzu vyuzit
Je to fajn věc, když někde čekáš nebo při cestách odpočíváš. Ještě jsem to nezkoušel v zahraničí, ale předpokládám, že to normálně frčí. Jinak jsem kupoval dvb-t01EU v STU, vyšel mě na necelý 3500Kč, je i s USB, takže můžu přehrávat jakýkoliv film. Napojil jsem na to i 2. monitor mladýmu dozadu - bezva věc na cesty.
Tompo píše:Je to fajn věc, když někde čekáš nebo při cestách odpočíváš. Ještě jsem to nezkoušel v zahraničí, ale předpokládám, že to normálně frčí. Jinak jsem kupoval dvb-t01EU v STU, vyšel mě na necelý 3500Kč, je i s USB, takže můžu přehrávat jakýkoliv film. Napojil jsem na to i 2. monitor mladýmu dozadu - bezva věc na cesty.
je u toho vse potrebne pro pripojeni a tim padem zajistena funkcnost? nebo se musi neco dokupovat? pro predstavu? kam se to zapoji? diky
V balení bylo vše potřebné k instalaci, jediné co jsem dokupoval byla redukce právě pro připojení k videomodulu. U E39 tour jsem to umístil hned vedle videomodulu, byly tam i štefty pro upevnění . A ještě jsem následně kupoval prodloužení připojení pro druhý monitor...