Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik platíte za povinné ručení u své E39?
Dobrý den, chtěl bych se zeptát kolik platíte za svou E39 povinné ručení (prosím, uvádějte i motorizaci). Jekoliž u nás v Slovensku je registračná fico-daň na 528i/530i približně 1300 eur, chtěl bych auto dovezené z Německa přihlásit v Česku (přes přechodný pobyt) ale nevím jestli se mi to vyplatí z hlediska povinného ručení. Zajímali by mě hlavně 528i/530i E39 ale budu rád i za všechny ostatní motorizace
Ďekuji

540i - ČSOB - 3300,-Kč/Rok
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
Důležitý jsou bonusy, ty se začaly počítat od 1. 1. 2000, takže dnes je možnejch 158 měsíců bezeškodního průběhu. Spousta lidí má pojistku spočítanou podle max. bonusů, aniž by na ně měla nárok. Při uzavírání novejch pojistek se to už kontroluje a u starejch v případě plnění při pojistné události
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Je to banda.Mě třeba pojišťovna nasrala s tím, že u bývalého auta které mě poškodil nějaký parchant a mělo havarijku tak dodnes to mám zapsané v registru jako škodní událost.A oni to ani nerozlišují za co to bylo.Když jsem byl překvapený že jsem žádnou nehodu nezpůsobil tak mě řekli musel jste mít nehodu.Od té doby bych si havarijní nedal ani za nic
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No sice je možné mít přes 150 měsíců, ale maximální limit je 120 více se nezapočítává, třeba ČSOB i AXA má podle dnešní metodiky limit 96 měsíců více bonusů se už na ceně neprojeví a je to 50% slevaVlasta píše:Důležitý jsou bonusy, ty se začaly počítat od 1. 1. 2000, takže dnes je možnejch 158 měsíců bezeškodního průběhu. Spousta lidí má pojistku spočítanou podle max. bonusů, aniž by na ně měla nárok. Při uzavírání novejch pojistek se to už kontroluje a u starejch v případě plnění při pojistné události
bonusy jsou dnes kontrolovány v každém výročí smlouvy, tedy by nikdo neměl mít bonus, který mu nenáleží, to bylo možné ještě tak před 2 roky
a každá pojišťovna bere různě škodné události, není problém aby bonus u ČSOB byl 50 měsíců a u AXY 96 měsíců, prostě na to nahlížejí jinak, někdo nezapočítává havarijka atd
když budete někdo chtít udělat POVko, HAVko, či poradit s čímkoliv jiným (hlavně hypotéka, IŽP, úrazovka, investice atd) v Brně a okolí, tak se ozvěte mám kompletní nabídku všech pojišťoven a bank
Ono taky záleží co vse ta pojistka obsahuje. Mam 535i e39 za 3500 a mam tam poškození živly, srážku se zvěří, poškození zaparkovaného vozidla zvířetem, garance Prime likvidace, první škodu bez vlivu na bonus/malus, proti krádeži, úraz 500.000, úrazy pro deti a kryti 150/150. A este mužů mit zadara vozík a motorku do 50ccm v rámci toho povka
S těma bonusama mas pravdu. .ale třeba když máš např 156mes. A žádnou událost tak mas dalších 15% dolů za bez škody průběh. .a v případe ze mas u Dane pojišťovny více smluv tak mas za každou dalších 7% dolů. .nahlédne na to ze když máš více smluv u jednoho člověka můžeš ještě az dalších 30% dolů na dohodě s ředitelem.Bratn píše:No sice je možné mít přes 150 měsíců, ale maximální limit je 120 více se nezapočítává, třeba ČSOB i AXA má podle dnešní metodiky limit 96 měsíců více bonusů se už na ceně neprojeví a je to 50% slevaVlasta píše:Důležitý jsou bonusy, ty se začaly počítat od 1. 1. 2000, takže dnes je možnejch 158 měsíců bezeškodního průběhu. Spousta lidí má pojistku spočítanou podle max. bonusů, aniž by na ně měla nárok. Při uzavírání novejch pojistek se to už kontroluje a u starejch v případě plnění při pojistné události
bonusy jsou dnes kontrolovány v každém výročí smlouvy, tedy by nikdo neměl mít bonus, který mu nenáleží, to bylo možné ještě tak před 2 roky
a každá pojišťovna bere různě škodné události, není problém aby bonus u ČSOB byl 50 měsíců a u AXY 96 měsíců, prostě na to nahlížejí jinak, někdo nezapočítává havarijka atd
když budete někdo chtít udělat POVko, HAVko, či poradit s čímkoliv jiným (hlavně hypotéka, IŽP, úrazovka, investice atd) v Brně a okolí, tak se ozvěte mám kompletní nabídku všech pojišťoven a bank
Vím z vlastni zkusenosti