Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Někdo s E60 nebo E61 v Plzeňském kraji?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Perunwit

#21 Příspěvek od Perunwit »

jak říkají kluci, rozhodně si vyhoď nějakou poptávku na někoho, kdo se v těch autech vyzná.

jinak ti ale můžu myslím si, s klidným svědomím doporučit místního člena
"M3maniac", obrať se na něj se svým přáním a on ti určitě sežene autíčko ke tvojí spokojenosti...
Fanthomas

#22 Příspěvek od Fanthomas »

Perunwit píše:jak říkají kluci, rozhodně si vyhoď nějakou poptávku na někoho, kdo se v těch autech vyzná.

jinak ti ale můžu myslím si, s klidným svědomím doporučit místního člena
"M3maniac", obrať se na něj se svým přáním a on ti určitě sežene autíčko ke tvojí spokojenosti...
To určitě chci někoho, kdo se vyzná, vážně nerad bych to vybral na netu a pak to byl nějaký štěrkový prodej :)
Každopádně DÍKY za typ! Zkusím mu napsat
Perunwit

#23 Příspěvek od Perunwit »

S ním neuděláš chybu.
dave4x4
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od dave4x4 »

e61 vyzkoušena s vozíkem. Vejdeš se v klidu, nastupování v pohodě, asi bych tedy být tebou nebral sportovní sedačky, přeci jen nepohodlný při nástupu a jak to má větší boční vedení tak díky vozíku by to odcházelo. No a pak věc druhá, jaký ovládání do auta chceš dát. Pozor na elektricky seřiditelnej volant, s několika ručním i ovládání to nedělá dobrotu. Ale to prober s někým raději kdo to dělá. (teď mi teda uniklo zda jsi psal že chceš automat či manuál)
chip

#25 Příspěvek od chip »

To boční vedení by nemuselo být až takový problém. Ono se to dofukuje až po otočení klíčku, jinak je to vyfouknuté tzn. rovné skoro jak u normál sicen.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Pazdi »

chipe: on to myslel tak, že sporty mají samy o sobě větší boční vedení než standard sedáky...dofukování je věc druhá - to se dá samozřejmě řešit jak píšeš
Fanthomas

#27 Příspěvek od Fanthomas »

dave4x4 píše:e61 vyzkoušena s vozíkem. Vejdeš se v klidu, nastupování v pohodě, asi bych tedy být tebou nebral sportovní sedačky, přeci jen nepohodlný při nástupu a jak to má větší boční vedení tak díky vozíku by to odcházelo. No a pak věc druhá, jaký ovládání do auta chceš dát. Pozor na elektricky seřiditelnej volant, s několika ručním i ovládání to nedělá dobrotu. Ale to prober s někým raději kdo to dělá. (teď mi teda uniklo zda jsi psal že chceš automat či manuál)
Super pane, s těma sedačkama počítám zkoušel jsem je v A6 a nedělá to dobrotu, do pár týdnů by bylo vedení v háji, ale to mě až tak netrápí...myslím, že pohodlí nahradí všechny typy sedaček v tomhle autě :) jiinak řízení budu určitě řešit s odborníky. Do teď jsem měl ruční v Passatu a bylo to uspěchané, takže naprosto nevyhovující, musím zvolit odbornější firmu :D a (určitě automat) a díky za info!
Schumi

#28 Příspěvek od Schumi »

Vlasta píše:Pokud jsi na vozíku a hledáš prostorné auto s ne příliš výkonným motorem, ač nerad, radím koupit Škodu Superb
Souhlas ... to EmBéčko je prostornější i když to také nerad píšu. Jinak i když tvrdím , že mi benzínové auto nesmí do baráku, tak bych se taky přikláněl k benzinové verzi. Jinak kdyby ses NÁHODOU rozhodl pro 530d ,tak jsem ti k dispozici :wink:
Perunwit

#29 Příspěvek od Perunwit »

.... no ono nejde podle mého jenom o to boční vedení, podle mě si můžeš taky celkem snadno zničit i výhřev sedačky, záleží jak bys do toho nasedal, je to náchylné na promáčnutí... na to taky opatrně.

jinak tedy Schumiho hláška, že benzinové auto nesmí do baráku, to je pro mě dnešní a možná i roční prohlášení číslo 1 :lol: (no flame)
Schumi

#30 Příspěvek od Schumi »

Perunwit píše:.... no ono nejde podle mého jenom o to boční vedení, podle mě si můžeš taky celkem snadno zničit i výhřev sedačky, záleží jak bys do toho nasedal, je to náchylné na promáčnutí... na to taky opatrně.

jinak tedy Schumiho hláška, že benzinové auto nesmí do baráku, to je pro mě dnešní a možná i roční prohlášení číslo 1 :lol: (no flame)
8) :lol: :wink:
Fanthomas

#31 Příspěvek od Fanthomas »

Perunwit píše:.... no ono nejde podle mého jenom o to boční vedení, podle mě si můžeš taky celkem snadno zničit i výhřev sedačky, záleží jak bys do toho nasedal, je to náchylné na promáčnutí... na to taky opatrně.

Tak to je jasné, jenže to by si člověk nemohl koupit nic kdyby se pořád jen bál, že na tom něco zničí :) každopádně jsem milovníkem aut a ne barbar, takže opatrnost v zacházení s mým miláčkem bude 100% :wink: každopádně děkuju za rady, vážím si jich a budu na to brát ohled :wink:
Odpovědět