Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E34 prahy barva
Ahoj. Budu opravovat prahy u E34 a to v jednom miste vyvarit a u puku opravit nicmene zajimalo by me jakou barvu to pouzivaj na prahy. Ja na docasny zastriky koupil bitumen od motipu tak by me zajimalo zda je to neco podobneho pripadne zda s tim ma nekdo zkusenosti a uz to nejakym zpusobem resil. Chtel bych totiz zachovat original tudiz prahy nelakovat do barvy vozu ale tak jak to bylo. Diky
-
-
-
a nebylo by lepší to nastříkat přelakovatelným klasika krupetem a nalakovat do barvy auta, okolik tomůže stát víc a bude to vypadat mnohem lépeMateo píše:Ne nemam a prave me zajima co to je zda je to barva a nakej ten ochrannej nater na styl bitumen je pod tim a nebo uz to cerny navrchu je prave ten bitumen.
No na to se celou dobu ptam protoze to auto mam rad a kdyz uz ty prahy budu delat chci vedet jak nejlepe se k nim zachovat a zaroven to nechci za pul roku absolvovat znova takze me zajima jak jsou reseny z vyopby abych pokud to bude mozny dodrzel podobnej technologickej postup a mel na nejakou dobu klid a nemusel to za pul roku ddelat znova....
No do vybav BMW jako takovych ja osobne bych se ani nepoustel pac do tedka jsem teda nepochopil podle ceho se delaly nebo zda to proste byl nejakej absolutne volnej konfigurator ale mam i narazniky spodky cerny tak mi prislo logicky ze ty prahy jsou taky cerny :] Jinak taky nemam soc vybavu ale napr. auto ackoli melo koplet pripravu pro predni mlhy tak je nemelo ale napr. uz z vyroby ma zaslepen egr ventil tak nechapu co je to za vydobytek 

No byl mi doporucen tento http://www.aci.cz/r-61133-hydrotex-1kg- ... 24947.html nebo si myslim ze to jisti nakej nastrik od HB Body.
-
kluci dobrá rada na závěr,
pořešit díry a orezliny, pak dobře očistit na zravej plech,odmastit, vysušit, nastříkat zinkem,po zaschnutí základovkou(pořádnou anikoro), pak na to bodýčko a potom barvou a lakem, bude to dobře vypadat a dlouho to vydrží.
Ukončit to bodýčkem nemusí být úplně ono může být porovité a držet se v něm voda,ale je to typ od typu.
pořešit díry a orezliny, pak dobře očistit na zravej plech,odmastit, vysušit, nastříkat zinkem,po zaschnutí základovkou(pořádnou anikoro), pak na to bodýčko a potom barvou a lakem, bude to dobře vypadat a dlouho to vydrží.
Ukončit to bodýčkem nemusí být úplně ono může být porovité a držet se v něm voda,ale je to typ od typu.
525i 24v vanos rok 1993/10 brokatrotmetallic pěkná výbava kterou i nové oktávky dnes ještě nemají nebo za tučný příplatek.
A prahy černý. takže s výbavou to nemá nic společného.
ach jo.... to byly časy s rváčem e34.
ted už je limoška 7er. tam ani nevim že jedu.... je to o hubu to mi v e34 nehrozilo.
A prahy černý. takže s výbavou to nemá nic společného.
ach jo.... to byly časy s rváčem e34.
ted už je limoška 7er. tam ani nevim že jedu.... je to o hubu to mi v e34 nehrozilo.