Ahoj nevíte jak zvýšit volnoběh u E34 tds? Jsem trochu zoufalej. Mám volnoběh asi 550 a klepe to s autem když se teda pořádně prohřeje tak je to dobrý. Zkoušel jsem evrymod ale ten asi nefunguje a volběh se tím dá akorát snížit :/
Koukam ze jsem to napsal pekne blbe tak se omlouvam. Myslel jsem to tak ze mam tez TDS a volnobeh stejnej a nemam problem tak jak uz psal beny-maser zkusit pridat davku. Ja kdyz pretesnoval cerpadlo tak jsem tomu taky trosku pridal aby to jelo lepe akorat kdyz se mi vraci otacky na volnobeh tak to mirne zaklepe
Koukam ze jsem to napsal pekne blbe tak se omlouvam nicmene mam tez TDS a volnobech tak 600 a nemam problem akorat jsem pri pretesnovani cerpadla mu trosku pridal davku aby lepe jel akorat kdyz se mi otacky vraci na volnobeh tak se mirne zaklepe. Takze jak psal beny zkusit pridat davku.
s dávkou paliva jsem si už hrával a už nikdy víc :/ pak jsem to dal do bmw servisu a ti mi to nastavili že to bylo v pohodě. ono jde o to že setrvák co mám v autě už není zrovna top ale už jsem ho dělal 3x a na novej nemám.