Ahoj, mám e60 530d 2003, najeto cca 200tis. Při jizdě docela dost kouří (černej kouř). Nemusím ani sešlápnout plyn na podlahu a z výfuku při každém trochu silnějším sešlápnutí vyletí černý oblak. Může někdo poradit čím to může být? díky
Leader píše:Ahoj, mám e60 530d 2003, najeto cca 200tis. Při jizdě docela dost kouří (černej kouř). Nemusím ani sešlápnout plyn na podlahu a z výfuku při každém trochu silnějším sešlápnutí vyletí černý oblak. Může někdo poradit čím to může být? díky
Leader píše:Ahoj, mám e60 530d 2003, najeto cca 200tis. Při jizdě docela dost kouří (černej kouř). Nemusím ani sešlápnout plyn na podlahu a z výfuku při každém trochu silnějším sešlápnutí vyletí černý oblak. Může někdo poradit čím to může být? díky
EGR.zkus ho nejdřív odpojit,a pokud se neprojeví změna tak vyměn filtr ovětrávání klikové hřídele a vzduchový filtr.Pak by to mělo být v pořádku
Ze ja kokot do toho vybaveni investoval, mohl jsem se v poklidu zeptat a pak jen menit Muze to byt hodne veci, klidne i netesnost, ale nejde to rict predem a obecne.
matiz píše:Ze ja kokot do toho vybaveni investoval, mohl jsem se v poklidu zeptat a pak jen menit Muze to byt hodne veci, klidne i netesnost, ale nejde to rict predem a obecne.
Ono pokud by měl diagnostiku,tak se tady nejspíš nebude ptát ne???Nemluvě o tom,že třeba ucpaný filtr odvětrávání kliky ti diagnoza neukáže...poradil jsem mu klasické věci,které se zkrátka z hlediska udržby mění nic víc.