1) nemam vepredu drzaky na kelimky (myslel jsem, ze je ma kazda E39, ale moje ma vepredu misto toho zaslepku). Predpokladam ze ji staci vycvaknout a daji se tam dat, ne? na ebay se koupit daji. Kdyby nekdo mel tady, mam zajem

2) mam radio BUSSINESS, ale bez tlacitka pro BC, mam jenom maly pocitac. Je mozny nejak nastavit abych udaje z BC videl na displayi radia, nebo to umi jen velky BC? Muzu treba zmenit jazyk displaye na radiu? Vubec zadny nastaveni krome audia jsem nenasel.
3) mate nekdo iPhone cradle pro E39? driv jich bylo vsude plno, ale ted nemuzu nic najit. Rad bych ten posahanej starej telefon v loketce vymenil za iphone 5. Nejakej tip?
4) vrze mi sedacka ridice a sedacka vzadu, mate podobny problemy? zkousel jsem promazat co slo, ale bez vysledku.
5) kdyz vypnu motor a kliknu na dalkovky, rozsviti se a "vyprovodi" mne od auta, po chvili samy zhasnou. To je super vec, ale neda se to nejak nastavit na porad, at nemusim pokazde klikat? Taky by to bylo super opacne, kdyz se blizim k autu a odemknu ho dalkou.. neni to jenom vec nastaveni?
Sorry za priblbly dotazy, mam to auto prvni tejden