Zdravím, projížděl jsem docela dlouho předchozí příspěvky a většina z vás řeší celý kompresor,ale nenašel jsem tu,že by někdo napsal,že mu klesá pouze jedna strana. Pořídil jsem si před pár dny E60 Touring. Během projížděk a i na diagnostice je vše OK,ale když nechám auto přes noc stát je spadlá pouze levá strana. Kolo úplně v podběhu. Jakmile odemknu a sednu si dovnitř okamžitě se pustí kompresor a během chvíli se to srovná. Když přijedu nebo někde zastavím je vše ok. Nad levým i pravým kolem stejná mezera cca 4cm od gumy k podběhu. Poradíte kde hledat chybu? Nějaké místo které trpí nejvíc. Díky za odpovědi.
a stojíš na rovině, nebo předkem výš? Já jsem to u svého zaregistrovala, když jsem stálal předními koly na šikmině, že auto bylo ze šikma a levé kolo úplně v podběhu... když jsem pak zaparkovala na rovině, tak už o.k.
pozdě ale přeci, konečně je to vyřešené. Nakonec jsme na to šli cestou zjišťování kde to uchází tak,že jsme připojily celé nivo k mašině na kontrolu klimatizací a zjistili jsme,že uchází jak měch tak hadice k němu. Vše je vyměněné za origo díly a naprostá pohoda.
Ja mel allroada, takze 2x vedsi problem. Vzdy kdyz chces vyloucit mech na 100% pouzij jarovou vodu v rozprasovaci! Jinak shanim servisni manual na vzduch u bmw e61 nemate nekdo?