Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kodování Ostrava Us denní svícení ?
-
Tak jsem zjistil ze jeden bmw servis mam pod kopcem:)
http://Www.sotea.cz
Ostrava kousek od centra,komplet diagnostika 400kc pan vstricny zitra sem objednany napisu vic.
http://Www.sotea.cz
Ostrava kousek od centra,komplet diagnostika 400kc pan vstricny zitra sem objednany napisu vic.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nelibi neni ten spravny vyraz, mne se z toho kdyz to vidim primo obraci kufr a odmitam delat spoustu veci ktere jsou proti memu presvedceni, napriklad "oblibene" oblbovaky na decku, staceni kilometru a urcite i jine. Proste s tim vnitrne nesouhlasim a mam ty auta natolik rad, ze to proste delat nebudu. Co se tyce mp3, pokud nektere jdou a nektere ne, tak ty co nejdou maji budto nevhodny bitrate nebo samplovaci frekvenci nebo kodek. Neni to zpusobeno kodovanim. Mnohem vetsi sluzbu udela vymena projektoru nez setreni vybojek pres US DRL.
To s tebou nemůžu souhlasit Matizi, umíš toho asi určitě opravdu hodně co se týče kódování elektroniky apod v autech, ale sám musíš uznat, že pokud vyměním projektory tak je prostě nebudu přes den plácat na svícení, když je můžu ušetřit právě díky US DRL a šetřit si jejich výkon který taky není věčný na noc. Nebudu přeci každý 2 roky měnit projektory. Navíc US DRL je ve dne mnohem víc vidět co se týče protijedoucích. Potkávací světla jak svítí do silnice tak ve dne dost často ani nejdou vidět, ale dálky jak svítí napřímo proti protijedoucímu tak je vidí líp.
Další věc je to originální řešení akorát ne pro náš trh. Rozhodně souhlasím mnohem víc s dálkama než podobný přídavný led světla. A že těch BMW jezdí co je mají v nárazníku nebo dokonce i místo mlhovek
A moc dobře ti rozumím proč se ti z toho obrací kufr, protože audi to zkopírovala od BMW někdy v roce 2005. Teď s denníma dálkama jezdí 95% koncernovejch aut po 2005
Další věc je to originální řešení akorát ne pro náš trh. Rozhodně souhlasím mnohem víc s dálkama než podobný přídavný led světla. A že těch BMW jezdí co je mají v nárazníku nebo dokonce i místo mlhovek

A moc dobře ti rozumím proč se ti z toho obrací kufr, protože audi to zkopírovala od BMW někdy v roce 2005. Teď s denníma dálkama jezdí 95% koncernovejch aut po 2005
Abych pravdu rekl, tak na e46 mam sviceni dalkama a tam se mi to libi, ale co jsem videl e39 tak to k tomu autu nejak nesedi. Nevim jestli to dela velikost svetel, nebo sirka auta nebo co, ale neni to opravdu hezky.
K e39.by se mozna hodilo vic denni sviceni mlhovkama. Opticky by bylo auto nizsi a sirsi.
Nebo taky spatne?

K e39.by se mozna hodilo vic denni sviceni mlhovkama. Opticky by bylo auto nizsi a sirsi.
Nebo taky spatne?

-
- Kontaktovat uživatele:
to není úplně pravda - dá se přehrát soft a pak mp3 jdou - ale už jsem se taky setkal s tím, že někteér ne a ne rozjet - asi to bude v tom, jak psal matiz - špatná "písnička" - zkusím ji získat znovu, až bude čas a v trošku jiném "formátu"...mi00wa píše:Je fakt že denní sviceni ti ušetří hodně žárovek dokonce i v budíkách svítí.
Jínak jsem zjístil přehravání mp3ky. Musím vypalovat pouze hudební CD přes nero nikoliv tam nahazat mp3 jako soubor. Hudební CD vypaluje tak že na disku máte pouze na 80 min písniček.
jinak než US DRL bych našetřil, dal světla klukům tady na klubu, co se s tím zabývají a dokáží to docela zajimavě posunout dopředu:) bixenon, nové kroužky, které jdou použít jako denní svícení...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja to proste neumim vstrebat. Velkou zasluhu na tom budou mit mistni borci kteri mne nekolik mnoho let oslnovali tema us drl kazdy den do ksichtu, protoze jsme jezdili tak nejak podobne do prace. Neskutecne mne to sralo, ale neskutecne az to vykrystalizovalo do stadia ze to proste zadnemu autu neudelam... Je to proste klasika, jsou vypalene svetla, tak dame usdrl a zvednem paraboly at to sviti dal. A uz dost o tom, myslim ze to k vysvetleni proc to tem autum nedelam staci.
Ale vratim se jeste k tem projektorum, protoze ta argumentace setreni mne moc nesedi. Kdyz zvazim dnesni ceny vybojek, termin setreni neni na spravnem miste, jelikoz ty vybojky vydrzi opravdu hodne. Vztahnu to na sebe, kdyz jsem poridil svoje auto, vybojky tam byly v nejakem stavu jakz takz rozumnem. Najel jsem s nim za dobu co ho mam neco pres 50k km a vybojky jsou stale ve velmi slusne kondici ze nepremyslim nad vymenou. Projektory ve svetlech maji 180k km a taky nepocituju zadny velky problem s tim jak sviti. Ano, dnesni moderni auta jsou o kus dal se svitivosti, ale to je dano prave tema modernima projektorama. Jsou generacne jinde. Tim jsem chtel rict ze jestlisvetla vydrzi nejakych 200k km a spis i vic tak nejake setreni mi nedava moc smysl. Proste kdyz uz to sviti mizerne, vymeni se projektory a je klid do konce zivotnosti auta. Nebude pak potreba ani usdrl pokud se to vylozene nelibi, ale hlavni a neoddiskutovatelnou devizou bude to, ze uvidite v noci o 400% vic. A to je podle mne neco, co se zcela jiste vyplati a ma obrovsky prinos.
pokud nejde ani jedna mp-troska tak nebudou povolene. Kdyz budes chtit, tak se stav a reknu ti hned.
A jeste na format v prispevku nade mnou. Ja na konverzi pouzivam lame a neni s tim problem. Pokud neco nejde, tak doporucuju nejaky sofistikovanejsi zvukovy editor, treba sound forge od sony nebo od adobe audition z placenych, jiste bude existovat i neco free nebo neco jako zkusebni verze
Tyto programy jsou sice neco jako atomovka na vrabce, ale ja jine editory proste neznam... No a konvertovat rozhodne do 16bitu a datovy tok podle libosti. A verte ze nebudete mit zadny probelm s prehravanim.
A prihraju si jeste vlastni polivcicku, pokud by se tady nekdo nasel kdo ma zkusenosti s videem, napiste mi prosim do SZ. Potreboval bych konvertovat bluray na dvd, ale se zachovanim dts stopy. Zvladam to jen v pripade ze je to 25 nebo 29,97FPS. Ve chvili kdy je to 24FPS tragicky se mi zhorsi kvalita obrazu a to mne dost vadi. Kdyby se nekdo zabyval videem, budu rad za pomoc...
Ale vratim se jeste k tem projektorum, protoze ta argumentace setreni mne moc nesedi. Kdyz zvazim dnesni ceny vybojek, termin setreni neni na spravnem miste, jelikoz ty vybojky vydrzi opravdu hodne. Vztahnu to na sebe, kdyz jsem poridil svoje auto, vybojky tam byly v nejakem stavu jakz takz rozumnem. Najel jsem s nim za dobu co ho mam neco pres 50k km a vybojky jsou stale ve velmi slusne kondici ze nepremyslim nad vymenou. Projektory ve svetlech maji 180k km a taky nepocituju zadny velky problem s tim jak sviti. Ano, dnesni moderni auta jsou o kus dal se svitivosti, ale to je dano prave tema modernima projektorama. Jsou generacne jinde. Tim jsem chtel rict ze jestlisvetla vydrzi nejakych 200k km a spis i vic tak nejake setreni mi nedava moc smysl. Proste kdyz uz to sviti mizerne, vymeni se projektory a je klid do konce zivotnosti auta. Nebude pak potreba ani usdrl pokud se to vylozene nelibi, ale hlavni a neoddiskutovatelnou devizou bude to, ze uvidite v noci o 400% vic. A to je podle mne neco, co se zcela jiste vyplati a ma obrovsky prinos.
pokud nejde ani jedna mp-troska tak nebudou povolene. Kdyz budes chtit, tak se stav a reknu ti hned.
A jeste na format v prispevku nade mnou. Ja na konverzi pouzivam lame a neni s tim problem. Pokud neco nejde, tak doporucuju nejaky sofistikovanejsi zvukovy editor, treba sound forge od sony nebo od adobe audition z placenych, jiste bude existovat i neco free nebo neco jako zkusebni verze

A prihraju si jeste vlastni polivcicku, pokud by se tady nekdo nasel kdo ma zkusenosti s videem, napiste mi prosim do SZ. Potreboval bych konvertovat bluray na dvd, ale se zachovanim dts stopy. Zvladam to jen v pripade ze je to 25 nebo 29,97FPS. Ve chvili kdy je to 24FPS tragicky se mi zhorsi kvalita obrazu a to mne dost vadi. Kdyby se nekdo zabyval videem, budu rad za pomoc...
Ale pak mi to přehraje i cd měnič v pohodě při hudebním cd. sice málo pisniček budeš mít ale přehraje toPazdi píše:
to není úplně pravda - dá se přehrát soft a pak mp3 jdou - ale už jsem se taky setkal s tím, že někteér ne a ne rozjet - asi to bude v tom, jak psal matiz - špatná "písnička" - zkusím ji získat znovu, až bude čas a v trošku jiném "formátu"...
jinak než US DRL bych našetřil, dal světla klukům tady na klubu, co se s tím zabývají a dokáží to docela zajimavě posunout dopředu:) bixenon, nové kroužky, které jdou použít jako denní svícení...

-
- Kontaktovat uživatele:
jakou máš navi v autě - jestli profi, tak bych to jako problém neviděl - do cd hodit cd s mp3 do changeru cd s obyč hudbou a to ti jen tak nedojde:)
využiju, že sem kouká třeba matiz a další, kteří se tomu věnují - někde jsem viděl v některém z topiců, že někdo tvrdil, že changer umí číst mp3 - je to možné nebo je to blbost?
využiju, že sem kouká třeba matiz a další, kteří se tomu věnují - někde jsem viděl v některém z topiců, že někdo tvrdil, že changer umí číst mp3 - je to možné nebo je to blbost?