Ahoj, je tu nekdo kdo ma zkusenosti s odstranenim DPF z automobilu? Jak se auto chova kdyz se to softwarove nevypne? Je mozno to odstrani jen z Vehicle Order a prekodovat jednotku nebo v ni nak pres NCS Expert zakazat ci je potreba Flaschnout jednotku jako kdyz se cipuje? Prijde mi zbitecne za to nekomu dat 5000 tisic kdyz si myslim ze to s vhodnym softwarem nebude zadny vetsi problem.
Mistni auto GURU(nikdo z BMW) k tomu pry potrebuje auto na cely den meri odpojuje cidla atd. A to mi prijde jako hodne podivne.
Nebo sou to jen keci aby lidem nabulikoval jak se u toho hodne predre?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Softwarove odstraneni DPF lze pres kodovani?
Ahoj, mě to dělali cca 3hodiny, 525xd 2009bbeavis píše:Ahoj, je tu nekdo kdo ma zkusenosti s odstranenim DPF z automobilu? Jak se auto chova kdyz se to softwarove nevypne? Je mozno to odstrani jen z Vehicle Order a prekodovat jednotku nebo v ni nak pres NCS Expert zakazat ci je potreba Flaschnout jednotku jako kdyz se cipuje? Prijde mi zbitecne za to nekomu dat 5000 tisic kdyz si myslim ze to s vhodnym softwarem nebude zadny vetsi problem.
Mistni auto GURU(nikdo z BMW) k tomu pry potrebuje auto na cely den meri odpojuje cidla atd. A to mi prijde jako hodne podivne.
Nebo sou to jen keci aby lidem nabulikoval jak se u toho hodne predre?
Dělal mi to snejk. Spotřeba se po odstranění dpf trochu snížila a výkon znatelně zvýšil. To je ale dáno spíš tim, že byl filtr už moc ucpanej. Jsem přesvědčenej, že kdybych tam dal novej dpf, tak by to bylo stejný jako s vykuchanym. Prostě ucpanej filtr představuje značnej odpor, kterej zvyšuje spotřebu a snižuje výkon.