Ahoj lidi,
už dva dny se marně pokouším najít těsnění mezi nádech č. dílu 51118174845 a vedení vzduchu č. dílu 51718159959. Nemá někdo tušení, kde by se to v ETK mohlo skrývat?
Vedení vzduchu jsem měl nové v ruce cca před hodinou, tam to součástí není. A co jsem našel na Googlu fotky nádechu, tak na něm to taky není, takže tahle varianta odpadá.
Neví někdo?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ETK - nemůžu najít těsnění mezi nádech a vedení vzduchu
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Píšu si - prásknout pana Gustepeho u zaměstnavatele, že nejenom že svačí v pracovní době, ale ještě si dovoluje hledat anonymním uživatelům jistého internetového diskusního fóra hledat věci, které by si mohli najít sami.
Každopádně hodně mi pomohl Pavel H, kterému tímto děkuji. Ten nádech k airboxu napadl jeho.
Každopádně hodně mi pomohl Pavel H, kterému tímto děkuji. Ten nádech k airboxu napadl jeho.
-
Strosek
- Klubové ID: 2567
Tak proto jsem byl už několikrát vyslíchán PČR, orgány činnými v trestním řízeni apod. .Fx píše:Píšu si - prásknout pana Gustepeho u zaměstnavatele, že nejenom že svačí v pracovní době, ale ještě si dovoluje hledat anonymním uživatelům jistého internetového diskusního fóra hledat věci, které by si mohli najít sami.
Tímto bych chtěl předem velmi poděkovat Jiřímu F. a Františkovi J. za to, že ti už konečně rozumně domluví tak, že tě doma nepoznaj ani po hlase. Protože takhle by to dál opravdu nešlo.
A já se mu tady dycky snažím pomoci.
Prej:
Fx píše:Ahoj milí přátelé, kamarádi nejdražší a ostatní podlidi ( blbci, které nebudu nikdy potřebovat ),
už dva dny se marně pokouším najít těsnění mezi nádech č. dílu 51118174845 a vedení vzduchu č. dílu 51718159959. Nemá někdo tušení, kde by se to v ETK mohlo skrývat?
Vedení vzduchu jsem měl nové v ruce cca před hodinou, tam to součástí není. A co jsem našel na Googlu fotky nádechu, tak na něm to taky není, takže tahle varianta odpadá.
Nevíte někdo, vy hovada?