Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

ETK - nemůžu najít těsnění mezi nádech a vedení vzduchu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ahoj lidi,
už dva dny se marně pokouším najít těsnění mezi nádech č. dílu 51118174845 a vedení vzduchu č. dílu 51718159959. Nemá někdo tušení, kde by se to v ETK mohlo skrývat?

Vedení vzduchu jsem měl nové v ruce cca před hodinou, tam to součástí není. A co jsem našel na Googlu fotky nádechu, tak na něm to taky není, takže tahle varianta odpadá.

Neví někdo?
Strosek
Klubové ID: 2567

#2 Příspěvek od Strosek »

tam žádný těsnění není :roll:

:twisted:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Už vyřešeno - koukal jsem na špatnej nádech. Šlo o nasávací trubku k airboxu a u ní je to součástí.
Strosek

#4 Příspěvek od Strosek »

Já tě asi vyřeším. Hodil si mi kost, já ti na to skočil a půl dne jsem místo práce pro zaměstnavatele pro tebe hledal nějaký imaginární, vymyšlený "těsnění".

Tak takhle teda ne. Takhle by to nešlo. To je konec. My děkujeme.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Píšu si - prásknout pana Gustepeho u zaměstnavatele, že nejenom že svačí v pracovní době, ale ještě si dovoluje hledat anonymním uživatelům jistého internetového diskusního fóra hledat věci, které by si mohli najít sami.

Každopádně hodně mi pomohl Pavel H, kterému tímto děkuji. Ten nádech k airboxu napadl jeho.
Strosek

#6 Příspěvek od Strosek »

Fx píše:Píšu si - prásknout pana Gustepeho u zaměstnavatele, že nejenom že svačí v pracovní době, ale ještě si dovoluje hledat anonymním uživatelům jistého internetového diskusního fóra hledat věci, které by si mohli najít sami.

Každopádně hodně mi pomohl Pavel H, kterému tímto děkuji. Ten nádech k airboxu napadl jeho.
Tak proto jsem byl už několikrát vyslíchán PČR, orgány činnými v trestním řízeni apod. . :idea:

Tímto bych chtěl předem velmi poděkovat Jiřímu F. a Františkovi J. za to, že ti už konečně rozumně domluví tak, že tě doma nepoznaj ani po hlase. Protože takhle by to dál opravdu nešlo.

A já se mu tady dycky snažím pomoci.

Prej:
Fx píše:Ahoj milí přátelé, kamarádi nejdražší a ostatní podlidi ( blbci, které nebudu nikdy potřebovat ),
už dva dny se marně pokouším najít
těsnění mezi nádech č. dílu 51118174845 a vedení vzduchu č. dílu 51718159959. Nemá někdo tušení, kde by se to v ETK mohlo skrývat?

Vedení vzduchu jsem měl nové v ruce cca před hodinou, tam to součástí není. A co jsem našel na Googlu fotky nádechu, tak na něm to taky není, takže tahle varianta odpadá.

Nevíte někdo, vy hovada?
Odpovědět