Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e34 525ix nestartuje , striela do sania
Nie priblizne, urob to tak ako to byt ma. Pokial to zatial neni UPLNE skurvene a potkane, tak po takejto "oprave" kde nieco urobis nejak ako si myslis (myslet vseobecne znamena hovno vediet) tak sa ti moze stat ze sa to prave posere definitivne. Zaaretuj motor, zhod vanos, nastav kolecko vacky, nainstaluj vanos, pretoc opatrne motor rukou a potom skus startovat. Ovsem je zvlastne ze si tie nulove tlaky nepoznal podla zvuku, pretoze motor napr bez sviecok ma uplne iny zvuk ako ked startuje normalne.
Motor nemal tlaky ale daval som to vzdy za vinu tomu ze je casovanie zle ... motor som si vzdy pretocil rukou ,, teraz sanie dole ,, vacka dole a ventili otvorene ,,, nerozumiem kedy sa to stretlo ,, motorom pretocit slo aj rucne v pohode ,,, keby sa to stretlo tak by som hadam pocul bum ,, a ani nechapem preco sa to stretlo ked to bolo na pripravky zlozene ,, ale to uz tazko teraz ,,, skratka bud nove ventily ,, neviem co stoja ,, alebo keby mal niekto hlavu z 2.5 i ... dajte vediet keby nieco
Asi to bude tak ,, teraz to musim nejako pozhanat a potom nastavit nejako ,, ono tie hydrosteli nove niesu tvrde este ,, takze to bude tazsie asi nastavit nez ich znovu dotlaci ,,, popravde po tych tyzdnovych spekulaciach co sme to natacali ux ani neviem ako to spravne nastavit aby to fungovalo ked natlaci vanos ...asi len na pripravky ,, a sacia vacka bude musiet asi kusom spät pootocit ,, uvidim ,,,
No oni by se taky ty hydroštely měli nejdřív naplnit olejem než se daj na auto.
Ty ventyly ti mohli zůstat pootevřené,protože jsi to určitě při montáži nenamazal a nenaplnil olejem.Hydroštely ti zůtaly zamačkané a držej venty otevřené.Po takovéto rozborce samo taky není vhodné motor hned natočit.Ale vyndá se třeba pojistka od palivové pumpy a točí se startérem dokud nezhasne mazání a pak třeba ještě 5x po 10 sekundách aby se dostal olej všude.

Ty ventyly ti mohli zůstat pootevřené,protože jsi to určitě při montáži nenamazal a nenaplnil olejem.Hydroštely ti zůtaly zamačkané a držej venty otevřené.Po takovéto rozborce samo taky není vhodné motor hned natočit.Ale vyndá se třeba pojistka od palivové pumpy a točí se startérem dokud nezhasne mazání a pak třeba ještě 5x po 10 sekundách aby se dostal olej všude.
Ked som tam hydrostely daval tak boli tvrde ,,, sami zmakli ... ked som ich vyberal tak nwm ci z tych 24roch bolo 6 tvrdych ... hydrostely boli z oleja vybrane a na vazelinu vlozene do tej listy ,, cize nepridrelo ich ...libovka píše:No oni by se taky ty hydroštely měli nejdřív naplnit olejem než se daj na auto.![]()