Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e34 525ix nestartuje , striela do sania
Zdravim chlapi , menil som na aute zdvihatka , mam rozvody nastavene podla original bmw pripravkov , a auto nestartuje len ked mu pridam plyn trochu ze dostane viac benzinu tak striela do sania , co by to mohlo byt ? !, poradte , uz som bezradny ,, mal som to zhodene asi 5x uz , vacky su nastavene na pripravok , v zotrvaku je kolik , sponovak nasponovany , vanos stlaceny a nasadeny tak ako ma byt a auto nie a nie ist ,, vymenena hadica odvetravania vika ventilov ... , predtym auto islo ale tikali tie zdvihatka ked som ho zhasol co i len na minutu ..., poradte prosim ...
Chlapi vacky by mali byt tak ze ked ich mam na pripravku tak na prvom valci su smerom hore a trochu k sebe ,,, ja uz neviem co s tym mam robit ,, falosny vzduch to podla mna nema odkial brat , okolo sania som asi 3 hadice pomenil a ostatne vyzeraju v poho , z nicim inym nebolo hybane , vymenil som snimac kluky a robi to to iste ,,, ale nechapem ako by mohli byt rozvody zle nastavene ked mas vacky na pripravky , kluka je zaaretovanana kolik v zotrvaku tak ze to vychadza na prvy valec v hornej uvrati ,, sponovak nasponovany ,, rozvody by mali byt ok ,,, skusal som to kadeako nastavit a bez vysledku ,, problem je ze ja som to uplne prvy krat nerozoberal len som bol pri tom ale robili sme si vsade risky centrofixkou ,, zda sa mi ale ze tie vacky neboli zlozene na pripravok , sacia na ktorej je vanos bola pootocena na 52mm od kraja sponovaku , ked je na pripravku tak je od kraja sponovaku 38mm ! Ja som to skusal aj tak ale uz neviem co by som urobil ,, to auto tam prislo po svojom , palivo som neodpajal nic ,, elektrika len snimac a zapalovacie cievky ...
Ach boze. Hovno nehori!
M50 - bezvanos FOTO
M50TU - single vanos na sacej vacke FOTO
M52 - single vanos na sacej vacke
M52TU - double vanos
Podla VIN mas v aute M50TU - takze single vanos. A podla priznakov mas nahovno nastavene rozvody. Pravdepodobne mas zle zalozene ozubene kolecko vanosu, to ze vacky su na pripravkoch este neznamena ze je to v poriadku nastavene. Ovsem ak sa to potvrdi, tak ta zrejme caka repas hlavy a vymena sacich ventilov...
Ked si odmyslis vymenu tesneni, tu mas celkom dobry fotonavod: http://beisansystems.com/procedures/van ... cedure.htm
M50 - bezvanos FOTO
M50TU - single vanos na sacej vacke FOTO
M52 - single vanos na sacej vacke
M52TU - double vanos
Podla VIN mas v aute M50TU - takze single vanos. A podla priznakov mas nahovno nastavene rozvody. Pravdepodobne mas zle zalozene ozubene kolecko vanosu, to ze vacky su na pripravkoch este neznamena ze je to v poriadku nastavene. Ovsem ak sa to potvrdi, tak ta zrejme caka repas hlavy a vymena sacich ventilov...
Ked si odmyslis vymenu tesneni, tu mas celkom dobry fotonavod: http://beisansystems.com/procedures/van ... cedure.htm
pockaj preco by ma mala cakat vymena sacich ventilov ? a ako moze byt na vanosi zle nasadene kolecko ked na vanose zalezi len ci je stlaceny a ako ho tam nasadis ,,, nasadeny je presne takto ako na tom videu ,,, 19 ta minuta http://www.youtube.com/watch?v=23jXHhkpV_I