Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530i v8 e34 dotaz
-
matess
- Klubové ID: 2775
- Kontaktovat uživatele:
zdravím hoši, dumám zda zachránit jednu 530iA v8, jde o auto co má kastli celkem zdravou, alekomplet po kroupech, další věc je že nemá typový štítek a nemohu nikde najít vyražené vin ??! kde má být? a na hrnku je jen % a nejaké číslo... náhradní technologie?? přestavba??? další věc je že nevím co ty motory y automaty v těhle autech vydrží?? bát se toho a nebo nebát?? je mi jí líto nechat ji rozebrat...
VIN: http://www.m5board.com/vbulletin/attach ... et-024.jpg
Typový štítek se dá vyřešit.
Motor a převodovka vydrží dle toho jak se k tomu kdo chová.Měl jsem tuto V8 v manuálu v e32,parádní svezení.Rád bych se k V8 časem vrátil,takže jsme pro záchranu.
Pokud to je v rozumnym stavu za ještě zajímavější cenu a jako bonus převodovka nekope a neklouže,tak to zachraň.
Nebo sem hoď foto,popis a cenovku a někdo do toho třeba skočí.
Typový štítek se dá vyřešit.
Motor a převodovka vydrží dle toho jak se k tomu kdo chová.Měl jsem tuto V8 v manuálu v e32,parádní svezení.Rád bych se k V8 časem vrátil,takže jsme pro záchranu.
Pokud to je v rozumnym stavu za ještě zajímavější cenu a jako bonus převodovka nekope a neklouže,tak to zachraň.
Nebo sem hoď foto,popis a cenovku a někdo do toho třeba skočí.
-
matess
- Klubové ID: 2775
- Kontaktovat uživatele:
no vin jsem si tedy myslel správně že má být zde, jenže tam je jen hladká plocha.. takže si myslím že to byla nějaká přestavba, převodovka mi přišla ok, i měnič se mi zdál že dobrý, při zařazeném drive se auto musí opravdu držet brzdou, jinak se rozjede fajn... řadí pěkně, ale moc jsem to nevyzkoušel je tam špatná hardyspojka a další věci.. ale zdálo se to ok... no takže s tím vinem to bude asi nějaký "přestavba bastl" protože je jen na levém předním hrnku vyraženo % a nějakých 6 čísel...