Ahoj vsichni mate nekdo zkusenost s pokovovanim parabol svetel na Jizni morave ? Potreboval bych nejakou zkusenou firmu ktera to umi. Nebo aspon kam se daji poslat na renovaci
pan nepomuk z opočna u hradce králové dělá postříbření parabol sam jsem si jej nechal dělat u něj cca před rokem a cena za obě dvě plastové parabolky ze xenonu mě vyšli na 1000 kč i s poštovným a svítí zase jako nové ,,a řeči že to potom svítí nahovno neposlouchej ,,,,
Určitě to jako nové nesvítí. Zbroušením původní odrazové plochy se pozmění její geomerie. Může se zdát, že to svítí v pořádku, ale distribuce světla není, tak jak má být. Navíc ty projektory jsou vývojově velice staré a nejsou bixenonové.
PS: viděl jsem pochromované paraboly, které byly v autě dva dny a po dvou dnech byly opet cerne jak uhel.
no ale jsou lidé, kteří neuvěří ničemu, i když jim to ukážeš černé na bílém, přeci neuznají, že šlápli vedle. Pokud bych někdy potřeboval řešit se světly a nekupoval nová, rozhodně kontaktuji kluky. Viděl jsem jejich práci...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex