Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39 530d touring vrze zadek a rachoti predek

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
matej525
Klubové ID: 1947

#1 Příspěvek od matej525 »

cau,

stalo se vam nekomu ze zadek zacal tak jakoby hrozne vrzat? dela mi to prava zadni strana, neporadili byste co menit - jestli nakou pruzinu, silentblok?

Mam NIVO a docela se mi uz vyfukuje (jakoze cca za den dva si auto sedne - je to normalni ? mechy se mi moc menit nechce, precejen jsou za 8kkc a to bych mozna uz pri tech vsech problemech uvazoval o koupi jinyho auta:D

co se tyce predni napravy, tak uz jsem snad nechal vymenit vsechny ramena.

je tu nekde v praze a okoli pripadne dobrej servisak/mate nakej tip kdo by mi to vyresil? hlavne ten predek, ale klido i ten zadek. s tim predkem uz jsem byl u 3 servisaku a nikdo to nebyl schopnej vyresit, vsichni menili furt naky ramena a nakonec mi v servisu malik v hostivicich poradili vymenit prevodku rizeni (ukazovali mi pod autem jak se to vakla v ty ose), tak jsem si ji tady od nekoho koupil, nechal vymenit a co - rachoti to furt stejne a navic jsem si debil koupil prevodku bez servotroniku i kdyz jsem ho tam mel (zajimavy ze ve vypisu vybavy nebyl, proto jsem koupi bez) takze akorat voser, vyhozeny prachy a jeste ve finale zhorseni... :( jsem z toho uz zoufalej..... zacinam mit chut se toho zbavit
sklenus

#2 Příspěvek od sklenus »

o tom vrzání som uz cital, vraj to robia silace na "hokejkach" zadnej napravy, casto to robi ludom pri nastupovani a vystupovani

buchanie prednej napravy je oriesok, teraz sme s brachom menili tyce riadenia, tycky stabika, horne ulozenia, je to vyrazne lepsie ale stale to nie je potichu, este mam doma nachystane nove ulozenia stabiku, takze vymenim aj tie, potom uz len 4 ramena ale tie sa zdaju byt vez vyraznejsiej vole

skus natocit video ako ti to bucha, je to dost relativny pojem
matej525
Klubové ID: 1947

#3 Příspěvek od matej525 »

dik:) zkusim vymenit tu vec jak rikas. pamatuju si ze na e34 nebo jeste e36 se mi tehdy podarilo neco povolit a utahnout (myslim ze nakej sroub na stabliku) a pak to prestalo... ale nejsem si jistej ze je to stejny bouchani.

zkusim mozna proste vsechny srouby na predni naprave dotahnout a se vsim zarachtat...
Odpovědět