Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 neklidný zadek auta a vibrace

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
KamilAC

#1 Příspěvek od KamilAC »

Na co kouknout? Při volnoběhu při stojícím autě je cítit jemné chvění od zadní části auta. Když přidám trochu plynu, tak to přestane. Za jízdy, když je auto v záběru, nedělá to nic. Když pustím plyn, je zezadu cítit chvění a jemné žvachlání, vyloženě to ani neklepe ani nevibruje. Soudím, že na nápravě asi problém nebude, navíc nedávno komplet nové uložení nápravy, tlumiče, brzdy.. Mohl by tohle všechno dělat výfuk? Nevím jak jinak si vysvětlit, že se to děje i při stojícím autě. Začalo to zničehonic a najednou. E39 sedan
Foldas

#2 Příspěvek od Foldas »

co silentbloky motoru a převodovky?
Tlustoch

#3 Příspěvek od Tlustoch »

KamilAC píše:Na co kouknout? Při volnoběhu při stojícím autě je cítit jemné chvění od zadní části auta. Když přidám trochu plynu, tak to přestane. Za jízdy, když je auto v záběru, nedělá to nic. Když pustím plyn, je zezadu cítit chvění a jemné žvachlání, vyloženě to ani neklepe ani nevibruje. Soudím, že na nápravě asi problém nebude, navíc nedávno komplet nové uložení nápravy, tlumiče, brzdy.. Mohl by tohle všechno dělat výfuk? Nevím jak jinak si vysvětlit, že se to děje i při stojícím autě. Začalo to zničehonic a najednou. E39 sedan

Ten výfuk asi pociťuje touhu s auta upadnout a rozsekat se ti o palici za to jak si se mnou, a bůh ví s kým dalším, vyjebal.

PS: Jsem rád, že už je Ti lépe po údajném novoročním pádu na kole a těším se, že se konečně dostaneš k tomu vrátit mi peníze.
mirad

#4 Příspěvek od mirad »

Čus,
máš manuál? co třeba dvouhmota nebo hardy spojka nebo kardan...
Tompo

#5 Příspěvek od Tompo »

Tady se dějou věci...

Nicméně se přidám, mám E39 tour automat a mě to zlobí drobek jináč - při záběru to občas (ne pravidelně) vibruje, někdy více, někdy méně. Při ubrání plynu to mizí. napadá mě hardy nebo kloub na poloose? Nájezd 285000km. díky za poznatky
Tompo

#6 Příspěvek od Tompo »

Už mi to dělá pravidelně, začínám mít podezření na silentbloky zadní nápravnice, ještě jsem se ale nedostal pod auto...
Odpovědět