zverbo píše:Skuste se detajlne kouknout co je misto mlhovek
plech:)
Slzičkový plech... Zvláštní prvek výbavy Individual - limitovaná edice pro cigány Vsadím se, že kdybych mu zavolal, tak na mě na druhý straně promluví nějaký ten "hej more", je to v polopřevodu... Takovou odvahu ale nemám..
zverbo píše:Skuste se detajlne kouknout co je misto mlhovek
plech:)
Slzičkový plech... Zvláštní prvek výbavy Individual - limitovaná edice pro cigány Vsadím se, že kdybych mu zavolal, tak na mě na druhý straně promluví nějaký ten "hej more", je to v polopřevodu... Takovou odvahu ale nemám..
No, ono jsem se snažil to podat nějak vtipně. Jenže ve skutečnosti mi to moc k smíchu nepřijde. Takovýhlech přičmoudlejch kšeftmanů je v ČR víc než dost, co mě ale docela sere, že už se jim dostávají do rukou i E39, a nejen takovýhle lágry viz. odkaz výše... Třeba u nás ve městě, na první pohled pěkná E38, přijedeš se podívat a ejhle, majitel (no, raději no comment) a auto rozhrkaná bída... Vlastně se mi z toho nechce brečet, spíš blejt...
šak to klidně zkus se svojim, znamy jezdi oktavkama na spotřebu 80 po dalnici za kamionama, jednou jsem si z nich dělal prdel a jel s něma asi 20km (dyl jsem to fakt nevydržel) a s e36 316i jsem měl spotřebu 3,5 litru misto běžnych 8 litru při 130ti
JaraX píše:šak to klidně zkus se svojim, znamy jezdi oktavkama na spotřebu 80 po dalnici za kamionama, jednou jsem si z nich dělal prdel a jel s něma asi 20km (dyl jsem to fakt nevydržel) a s e36 316i jsem měl spotřebu 3,5 litru misto běžnych 8 litru při 130ti
Tak když nemáš žádnej odpor vzduchu tak je to paráda Jedinej odpor tam je na ložiskách převodovce difu atd
JaraX píše:šak to klidně zkus se svojim, znamy jezdi oktavkama na spotřebu 80 po dalnici za kamionama, jednou jsem si z nich dělal prdel a jel s něma asi 20km (dyl jsem to fakt nevydržel) a s e36 316i jsem měl spotřebu 3,5 litru misto běžnych 8 litru při 130ti
Tak zkusim no, a jak daleko za nim mám jet, abych se ještě vešel do pytle?