Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M Paket E39/sedan - co vše obsahuje?
-
Zdravím. Otázka pro pány, kteří se vyznají.
Potřebuji znát kompletní originální složení M Paketu na E39/sedan, který v BMW v jeho letech na E39 nabízeli. Co vše obsahoval do posledního šroubku. Chtěl bych svou E39 do M Paketu co nejvěrohodněji upravit. Počínaje předním spojlerem, konče znáčkem M na řadící páce. Předem děkuji za spolupráci. [/b][/b]
Potřebuji znát kompletní originální složení M Paketu na E39/sedan, který v BMW v jeho letech na E39 nabízeli. Co vše obsahoval do posledního šroubku. Chtěl bych svou E39 do M Paketu co nejvěrohodněji upravit. Počínaje předním spojlerem, konče znáčkem M na řadící páce. Předem děkuji za spolupráci. [/b][/b]
- cmelak
Přední, zadní nárazník, černá stropnice, tříramenný volant, ///M řadička, anatomický sedačky, ///M nástupní lišty, odtrhová hrana kufru, ///Mpaket 17 kola, zesílený stabilizátory, tvrdší nižší pružiny.. Jestli jsem na něco zapomněl tak mne doplňte.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba jsem myslel facecmelak píše:Ty hliníkový kroužky budíků se dávaly asi až do faceliftu, já mám origo předface mpaket a kroužky jsem tam neměl. Jinak ten footrest je pravda

-
- cmelak
Footrest je hlinikova odkladaci plocha na nohu vedle spojky, maji to i obyc e39 ale bez toho hliniku, shadow line jsou cerne lestene listy kolem oken.
Jinak je rec o bocnich listach na dverich, ne o nastupnich.
Prahy jsou stejne at uz to jsou mpaket ci ne.
Jinak je rec o bocnich listach na dverich, ne o nastupnich.
Prahy jsou stejne at uz to jsou mpaket ci ne.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD