takže je to vlastně na tom jestli preferuješ okresky nebo dalnici
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nová autobaterie-jakou koupit?
-
lubooos
- Kontaktovat uživatele:
Ja ji ted koupil v http://www.battery.cz/ maj tam opravdu paradni ceny a muzu rict ze me vlastne presvetcil prodavac. Puvodne jsem tam jel pro vartu, ale rikal mi ze s vartama maj posledni dobou spatny zkusenosti dost reklamaci prej. No a tahle Exide ze je dobra a a dost kvalitni, reklamace na tyhle znacky nejsou. Koupil sem ji a jeste mi dal slevicku kdyz jsou ty vanoceMatthes píše:Zdar, nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem.
Máte někdo zkušenost s bateriemi Exide?
Přesněji Exide Premium 100Ah, 900A bylo by to do FL E39ky 530Da díky za odpověď
Já nedávno kupoval 100 Ah bannerku
Přesně tu co je na obrázku, před dvouma týdnama jsem měl zaplé radio 5 hodin a parkovačky.
Následovně auto týden a půl stálo takže baterka se nedobíjela. Přišel jsem k autu v -14°c schválně z hecu jsem pustil všechno: xenony dálky, všechny mlhovky a topení na plno.
Naprosto s přehledem ten startér roztočila tak že jsem myslel že schoří
Jo a ještě v tom když auto stálo, startoval jsem Smárta přes kabely z té baterky a to jsem tu E39 nemusel ani nastartovat
Jo řikáte si že nastartovat smárta je lehké, né když ta baterka v něm je úplně mrtvá.
Tuhle
Přesně tu co je na obrázku, před dvouma týdnama jsem měl zaplé radio 5 hodin a parkovačky.
Následovně auto týden a půl stálo takže baterka se nedobíjela. Přišel jsem k autu v -14°c schválně z hecu jsem pustil všechno: xenony dálky, všechny mlhovky a topení na plno.
Naprosto s přehledem ten startér roztočila tak že jsem myslel že schoří
Jo a ještě v tom když auto stálo, startoval jsem Smárta přes kabely z té baterky a to jsem tu E39 nemusel ani nastartovat
Jo řikáte si že nastartovat smárta je lehké, né když ta baterka v něm je úplně mrtvá.
Tuhle