Ahoj, kde poznám teplotu motoru, abych věděl, kdy se diesel zahřeje na dostatečnou teplotu, aby se dal vytáčet?
Na přístrojové desce mám jen tachometr, otáčkoměr, palivoměr, a ukazatel "aktuální spotřeby" - je to ručičkový vypadá stejně jako palivoměr.
Nikde jsem neobjevil teplotu chladící kapaliny, jak jsme zvyklý z Octavie.
Kde se to dá zjistit, jakou má motor (/chladící kapalina) teplotu?
Výbava moc pěkná na e61 se to jen tak nevidí. Tak zkontrolovat cebii a pak osobně s někým kdo se v BMW vyzná a je to.
Pokud to vše sedí a stav bude slušný, nebál bych se toho.
První investice bude muset byt do alu kol. Vsadim se ze tyto alu nemají ET20. Je vidět jak jsou vzadu zalezle dovnitř. Nevím jestli to vepredu pri zataceni nemůže někde drahnout. O tom ze jsou extra hnusný psát nebudu. Jinak auto vypadá velmi zachovale, tak držím palce ať je o.k.
tak jsem si proklep první E60, na kterou se jedu zítra podívat a pro kterou jsem byl v podstatě rozhodnutej a.......................je stočená to je ale nečekané!!
takže se svezu a uvidim..............
čili o důvod víc proč hledat auta s vysokým nájezdem - aspoň je to číslo pravdivý
Kurevtor. : Spíše koukej na stav auta. Tady je stočené vše v bazarech. když má auto 380tis nebo 450tis km tak to nikdo v ČR nekoupí. Toho se bojí všichni bazarníci. Přitom ty auta mohou vypadat jak kdyby měli 150tis.
Filozof: ano, určitě budu koukat především na stav (a hlavně na výbavu ) to už jsme řešili... mně ani nevadí, že má to auto najeto celkem randál, protože vypadá velmi zachovale a (podle toho co říkal majitel) je po velkym servise...
mně spíš vadí ten podvod prostě... s timhle nájezdem už se nebude moct budoucí majitel divit, že zemře třeba převodovka...
na auto mrknu a třeba mě pan majitel přesvědčí (nějak), ale pochybuju...
S těma kilometrama to je na prd.... me osobne nevadi auto kdyz ma mraky najeto a bude mit nejakou servisni historii a vim co kupuju co kdy se menilo a tak dale ...
kurevtor píše:..mně ani nevadí, že má to auto najeto celkem randál, protože vypadá velmi zachovale
304k na tachu a přesto je to ještě stočený ? Njn. mi byla podezřelá nápadně nízká cena vs. ta výbava.
Ten interier a doplňky je fakt ideální. Exterier totální nuda šedej kombik ale co už. Důležitý jak pojede, podvozek, řazení, řízení atd. Berme to tak, že bytelný 5ětky vydrží víc než 3rojky atp.
Filozof píše:nevím co se kdo diví....většina kombíků 530d má prostě po 8-10ti letech 4-5kil namotáno.
Mrkněte kolik mají najeto 5letá 530d 2-3kila.
upřímě by mě zajímalo kde si na to přišel.. tyhle mýtusy miluju.. , je to to samý jako že auta z německa maji automaticky daleko víc kilometrů.. je to všechno blbost..
samozřejmě.. pokud bylo auto přes leasingovku, kde se uzavírá smlouva na určitý časový období a ujetý kilometry.. tak je jasný že najdeš auta který daji za 4 roky 200tkm.. ale rozhodně to neni většina.. a je otázka zda se to týče zrovna 530D.. stačí se podivat na mobile.de jakej je tam podíl 5er který maji přes 300-400... jinak bacha i v německu se točí kilometry.. když koupíte auto od turka, nebo rusáka..