Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Instalace záznamové kamery do E60/E61
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s instalací záznamové kamery na přední okno u E60/61? Je tam sice přísavka na tu kameru, ale napadlo mě to zkusit nějak(alespoň částečně) zakomponovat do stropnice k osvětlení, stejně tak tam odtud vzít šťávu......Bude to míň trápit nenechavce.....
Kamerka je celkem dost malá a displej fakt nevyužiju, spíš vyjímečně, takže bych to tam nějak zkusil zašoupnout a trošku schovat.
dík
máte někdo zkušenosti s instalací záznamové kamery na přední okno u E60/61? Je tam sice přísavka na tu kameru, ale napadlo mě to zkusit nějak(alespoň částečně) zakomponovat do stropnice k osvětlení, stejně tak tam odtud vzít šťávu......Bude to míň trápit nenechavce.....
Kamerka je celkem dost malá a displej fakt nevyužiju, spíš vyjímečně, takže bych to tam nějak zkusil zašoupnout a trošku schovat.
dík
BMW E36/7 Z3 Hell Rot, 2.8l, 1997
Škoda Yeti 2.0TDI/125kW, 2015
Peugeot 307CC, 1.6l, 2007
Škoda Yeti 2.0TDI/125kW, 2015
Peugeot 307CC, 1.6l, 2007
-
tak napeti lze vzit odkudkoliv.....ale nejjednodussi bude asi z panelu osvetleni, nebo primo ze zapalovace, pokud nechces napr nicit originalni kabel, tak koupit protikus pro zastrcku a pripojit k ni + a -
Kde vsude ma vubec e60 zasuvky, ja mam myslim dve, pokud jsem nejakou neprehledl. u radici paky a v kufru
vcelku slusna kamera
http://www.alza.cz/prestigio-roadrunner-540-d511213.htm
Kde vsude ma vubec e60 zasuvky, ja mam myslim dve, pokud jsem nejakou neprehledl. u radici paky a v kufru
vcelku slusna kamera
http://www.alza.cz/prestigio-roadrunner-540-d511213.htm
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
toto mám vyřešeno ... nataženo napájení z podpalubovky, pod čalouněním a vyveden káblík za zrcátko.
důležité pro mě bylo spínání pomocí klíče, protože 90% kamer má pohybový senzor a pak kamera běžela i na parkovišti a hlavně v noci se aktivovalo podsvícení.
Kameru mám Truecam A5 a je fakt dobrá ... viděl jsem fyzicky i A3 a není o moc horší.
důležité pro mě bylo spínání pomocí klíče, protože 90% kamer má pohybový senzor a pak kamera běžela i na parkovišti a hlavně v noci se aktivovalo podsvícení.
Kameru mám Truecam A5 a je fakt dobrá ... viděl jsem fyzicky i A3 a není o moc horší.

http://www.youtube.com/watch?v=RyBf8MtQhxkFilozof píše:Máte někdo video ta truecam A5 vypadá hodně dobře.
Jak to vypadá v noci a přes den to by mě opravdu zajímalo.
Něco si taky pořídím do 7er.
Jak dlouhé video se dá udělat na Full HD rozlišení ?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Máte někdo video ta truecam A5 vypadá hodně dobře.
Jak to vypadá v noci a přes den to by mě opravdu zajímalo.
Něco si taky pořídím do 7er.
Jak dlouhé video se dá udělat na Full HD rozlišení ?
mám ji a video ve dne i v noci supr ... rozhodující je čistota předního skla.
nejdelší nastavitelný záznam je 5minut nejkratší minuta a celkový počet záznamů závisí na velikosti sd karty ... mám 32GB a zaznamenává asi 1tis km na plnou kvalitu. Hodně záleží jakou si nastavíš citlivost otřesového senzoru apod... protože pak se ti zamykají a "zaserou kartu"
napájení od osvetlení jsem chtěl taky, ale je tam nějaký problém s konfortní jednotkou, takže to natáhli z podpalubovky. Pozor že neběží na 12V ale má trafo, které proud zmenšuje.