Zdravím, mám takový problem. Posledních par týdnu mi vyskakuje velmi často upozornění, ze chybí voda v odstrikovačích. Když to doplním na par dni to zmizí a třeba 4-5 den to vyskočí znovu. I když neodstrikuju nebo jen minimálně. Jak kdyby se ta voda vyparila. Celkove i ten tlak při odstriku je menší než kdysi. Nevíte čím by to mohlo byt? Mám bmw f20 ročník 2013.
Předem děkuji za odpovědi.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Voda do odstrikovacu
Re: Voda do odstrikovacu
Mě se stávalo sice na jiném BMW (E91) 318d, že mi tekla voda kolem trysek, které ostřikují xenony. Někdy tekla a někdy ne. Už nevím co jsem s tím dělal.Dajaji píše:Zdravím, mám takový problem. Posledních par týdnu mi vyskakuje velmi často upozornění, ze chybí voda v odstrikovačích. Když to doplním na par dni to zmizí a třeba 4-5 den to vyskočí znovu. I když neodstrikuju nebo jen minimálně. Jak kdyby se ta voda vyparila. Celkove i ten tlak při odstriku je menší než kdysi. Nevíte čím by to mohlo byt? Mám bmw f20 ročník 2013.
Předem děkuji za odpovědi.
Určitě ti to někde teče, dolej a koukej pod auto, kde. Někdy to může téct ještě kolem motorku, viděl jsem i praskly motorek.
Prasklý motorek, hadice, napojení… musíš pohledat… začal bych u motorku…
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Klubové ID: 1204
Také jsem měl prasklý motorek, ta prasklina skoro nebyla vidět. vyměnil jsem za jiný a ten byl také prasklý
Nakonec jsem prasklinu zalepil a fungovalo to dobře, abys vyloučil ten ostřik světel, chtělo by to jej zakázat v kódování nebo odpojit motůrek

Nakonec jsem prasklinu zalepil a fungovalo to dobře, abys vyloučil ten ostřik světel, chtělo by to jej zakázat v kódování nebo odpojit motůrek
Měl jsem stejný problém, šlo to taky přes motorek, takže začít u něj je asi nejjednodušší. Pak až jít dál po hadičkách, spojkách apod.