Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:51, celkem upraveno 1 x.
No, podle politiky BMW diky zdrazovani cen nahradnich dilu me pripada, ze se snazi vytridit majitele BMW i ojetych aut tak, aby na ne meli penoze jen ty movitejsi. Aspon me to tak pripada. Ze v BMW budou zase jezdit smetanka.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:52, celkem upraveno 1 x.
je to o te psychice jak pise Cheater.... ty place o tom ze neni kam presednout.... jako na jednu stranu je to pravda a za E65 neni nahrada. Na druhou stranu tech aut je furt miliarda a holt treba clovek nebude mit atmosferickej motor, no boooze.
Nooo, prave ze treba i Christian Menzel potvrdil, ze dnesni motory jsou preturbene a jako jedou, ale pokud se nekdo sveze v atmosferickem se stejnym vykonem, tak chce proste atmosfericky. Je to zavodnik, ktery jezdil Le Mans.
Zase bych to tak nehrotil, určitě si každej z nás pak koupí nějaký auto, který mu bude vyhovovat
Kdyby chtěl někdo zajímavé auto v entry level ceně, přesto fakt ok, tak tohle:
https://auto.bazos.cz/inzerat/123668219 ... 5i-lpg.php
Majitele znám, auto dělané jenom u Snejka a ani ten by na něj určitě neřekl nic špatného

Kdyby chtěl někdo zajímavé auto v entry level ceně, přesto fakt ok, tak tohle:
https://auto.bazos.cz/inzerat/123668219 ... 5i-lpg.php
Majitele znám, auto dělané jenom u Snejka a ani ten by na něj určitě neřekl nic špatného

Oh, diky Tome!
) Zrovna jsem sem zabrouzdal, ze to placnu do mistni inzerce. Ale nejdriv procist vlakna a ejhle 

a jak ty jsi dopadl s nastupcem Riki???
No mel jsem spadeno na Supa chrochtaka, ale nakonec mi mrdlo a vymenil jsem 100 gecek Karlika co jsem mel doma v lednici za 750Li Individual. ¯\_(ツ)_/¯
Ted mam auta dve a zadny drogy.
Ted mam auta dve a zadny drogy.
- soukupadam
ty tu ted delas noveho Filozofa?Jaris330D píše:Nooo, prave ze treba i Christian Menzel potvrdil, ze dnesni motory jsou preturbene a jako jedou, ale pokud se nekdo sveze v atmosferickem se stejnym vykonem, tak chce proste atmosfericky. Je to zavodnik, ktery jezdil Le Mans.

Ta generalizace, ze atmosfera je to nejlepsi a ze by si kazdy vybral atmo pred foukanym motorem (se stejnym vykonem) neni pravda. Ja treba ne a verim, ze i plno dalsich lidi. Navic jde o ucel auta a o to kdo hodnoti, pan automobilovej zavodnik z povolani Menzel asi nebude doporucovat SDI motor, ze?
V cem je ta atmosfera tak lepsi? Chapu (ne kecam nechapu) vas hejt na TDi, mne osobne projev TDI motoru fakt vyhovuje, kor s dvouspojkou, ale vy byste radsi vzali atmo nez foukanou? Protoze turbo se muze rozbit?

riki: takze klapla sedm pade ve specifikaci Filozof?
A facelift doufam?

-
- Kontaktovat uživatele:
No, ja bych se treba nazorem zavodnika urcite ridil kdybych vybiral limuzinu, a velkou limuzinu. Jeho nazor bude mit obrovskou vypovidaci hodnotu, zvlaste ze kdyz zavodni pixly jsou lehoucke, sam karbon, hlinik, titan, kdetzo limuziny jsou otyle, tezkopadne a obcas luxusni. Ja tem turbo sracum spis fandim nez abych je zavrhoval. Spis bych uz nechtel auto bez turb. Pokud to neni atmosfera vylozene sportovni, je to nezazivny motor, s turbama je proste vic zabavy.
Co je s filozofem?
Co je s filozofem?
- soukupadam
Filozof to zabalil, hodil E38 do kopřiv a schání něco obyč pro rodinu. Jakože doopravdy prej
yes, plus snizenej termostat.kurevtor píše:riki: takze klapla sedm pade ve specifikaci Filozof?A facelift doufam?

-
- Kontaktovat uživatele:
To mi ho teda vyndej, po tolika letech nekonecneho troleni celeho bmw klubu??? Vecna skoda ze neprozrel driv a nebo ze nezafugovali modi. Kazdopadne v inzerci fungovali s rychlosti blesku, asi troji metr 

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:52, celkem upraveno 1 x.
-
Zdar lidi. Dali by jste mi prosím svůj názor na tenhle kousek? https://auto.bazos.cz/inzerat/123310379/e-65-750i.php. Vin: WBAHL81080DH77638. Díky Jirka
Za mě, podle nějakého vin dekodéru.
+ individual
+ Merino kůže
+ Adaptive drive
+ kola
+ komfort access
+ soft close
+ větrané komforty vepředu
+ Logic 7
- krátká verze
- nemá zadní komforty
- sedačky jsou dle fotek celkem zašlé a asi je majitel nikdy nečistil, nebo neví, jak má vypadat čistá kůže.
- nemá dvojskla
- nemá adaptivní tempomat
- málo fotek a informací v inzerátu
+ individual
+ Merino kůže
+ Adaptive drive
+ kola
+ komfort access
+ soft close
+ větrané komforty vepředu
+ Logic 7
- krátká verze
- nemá zadní komforty
- sedačky jsou dle fotek celkem zašlé a asi je majitel nikdy nečistil, nebo neví, jak má vypadat čistá kůže.
- nemá dvojskla
- nemá adaptivní tempomat
- málo fotek a informací v inzerátu