Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
cheater: naopak ta sestka mi pripada, ze starne hrozne rychle... ted jsem jich par potkal a uplne jsem si rikal jak to auto vypada stare.
smysl proto dává hlavně 745-750ka s LPG a poservisovaná ...třeba kolem těch 150-200k tam už jen udržovat a jezdit s rozumnou spotřebou i výkonem ...
Nebo počkat si na Géčko za pár let budou za 300-500k taky...ale servisně těžko říci jak se tam bude řešit problém a za kolik.
Jinak MB co mám echo od 3 majitelů Ska tak spolkne taky šílenej ranec peněz ....to je zase e65 zlaté auto.
A ty motory v tom jsou sice super i technika ale ty peníze to chce taky a docela velký....to už nebude pro běžnou populaci realné uservisovat.
Jeden do toho dal 340k a druhej už skoro 400k ... nevím ale jsou to 8-10let stará auta a chtějí šílenej servis.
Nebo počkat si na Géčko za pár let budou za 300-500k taky...ale servisně těžko říci jak se tam bude řešit problém a za kolik.
Jinak MB co mám echo od 3 majitelů Ska tak spolkne taky šílenej ranec peněz ....to je zase e65 zlaté auto.
A ty motory v tom jsou sice super i technika ale ty peníze to chce taky a docela velký....to už nebude pro běžnou populaci realné uservisovat.
Jeden do toho dal 340k a druhej už skoro 400k ... nevím ale jsou to 8-10let stará auta a chtějí šílenej servis.
No já si právě říkal že se v tom asi hrabal nějaký neodbornk, že tam tu krytku nedal zpátky. Jak kdysi psal Jarax - jak vidm neorigo šrouky tak očekávám problém.pGb píše:Ta díra je upadlá krytka šroubů. V BMW za pár korun.
Ale prd. Ty krytky se lamaj a proto tam treba neni. Ja uz rok kupuju zadni znak na kufr a az ted jsem si ho objednal. Jestli tam jsou origo srouby nebo nejsou nehraje roli. Jsou mista, kde origo nemusi byt. Pak jsou mista, kde by proste z funkcniho hlediska byt mely.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:48, celkem upraveno 1 x.
G11 má tchán, už asi 3 roky, rv 2015, kupovaná jetá s 80tis km, ted má 130tis km a zatím se zdá že je všechno cajk. je to sice nafta a ten 730xd, ale s tím autem to mává celkem dostatečně, spotřeba je krásná, ale cena byla taky kolem 1,5mega při koupi. Samozřejmě není to modla E65 a sedačky nejsou tak skvělé, ale zatím to nic nechtělo (tuky tuk). Jen takový můj malý poznatek. Holt tydle auta se už kupujou jen v záruce a pak pokud na to člověk nemá love na servis tak to dát po pár letech pryč.
Z venku to ještě ujde, ale když nahlédnete dovnitř e63 tak to je jak když kouknete 20 let zpátky. Jéééé, počkat, ono to je 17 letkurevtor píše:cheater: naopak ta sestka mi pripada, ze starne hrozne rychle... ted jsem jich par potkal a uplne jsem si rikal jak to auto vypada stare.

m4zzy píše:G11 má tchán, už asi 3 roky, rv 2015, kupovaná jetá s 80tis km, ted má 130tis km a zatím se zdá že je všechno cajk. je to sice nafta a ten 730xd, ale s tím autem to mává celkem dostatečně, spotřeba je krásná, ale cena byla taky kolem 1,5mega při koupi. Samozřejmě není to modla E65 a sedačky nejsou tak skvělé, ale zatím to nic nechtělo (tuky tuk). Jen takový můj malý poznatek. Holt tydle auta se už kupujou jen v záruce a pak pokud na to člověk nemá love na servis tak to dát po pár letech pryč.
S poslední větou absolutní souhlas

a konečně z toho bude zase pasáckej wágn
- soukupadam
Nebude. Se to nejak poslepuje a na dojizdeni do herny idealni.
Ta bila vypada libove.
-
Ale jenom z venku...
Vnitrek je u kratke standard.
najeto 100 000km ? To si v tom nestihli ani prdnout 

-
Jaris330D píše:Vnitrek je u kratke standard.
Jak to myslis prosim te?
Ze komforty v zadu nejsou, tak dulezity. Stejne tam je malo mista. V Longu se pekne natahnes, ale v kratky ne. Je to spis z pocitu, ze tam neco mas.
-
jo taaaak. Já myslel spis barvu jakože "standart" indoor
Tak cerna kuze taky nikoho neurazi a ani nenadchne, ale ta bila nevypada spatne, oni ty adaptivni svetla delaj hodne.
párkrát svezeš děti a bílá kůže bude za trest ... neposlušné děti bych vozil v kufru do 7let ...
100k najeto to je zánovní kus že ?

100k najeto to je zánovní kus že ?