Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#8441 Příspěvek od JaraX »

za to tebe ta sedma vyšla určitě tak na 100k,
schválně nám napiš kolik jsi za ní dal, kolik jsi dal oprav a kolik do úprav jako stropnice, lampička atd. a kolik je její tržní hodnota ted?
Filozof

#8442 Příspěvek od Filozof »

Já ty dveře neměl v laku bohužel a jezdit jak s ciganským povozem to bych Fakt nechtěl.

Nemám žádnou krasavici ale úplně běžnou e38 průměrně servisovanou kdybych ji měl hýčkat tak dam 2x tolik do auta.
kurevtor

#8443 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/114199930 ... 7-koni.php

černá, mrdačský kola, to základní must have dle popisu má.
Tak šup šup, kdo tam jede?

https://auto.bazos.cz/inzerat/114050424 ... w-line.php

a ještě v longu, pro feťáky
jasnej dukaz, ze kdo chce E65 ten v ni uz jezdi. Zbytek jsou kecy.

Toho superba predpokladam ze teda trojkovej, kdyz je novej? Ten uz se mi uz hodne libi a je hodne pohodlnej. Hlavni je ale mit DCC, protoze to je fakt dokonala vec.

Filozof: ty jsi dobrej blazen drzet pri zivote auto za cenu rocnich servisnich nakladu, ktere se rovnaji 50% hodnoty auta :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8444 Příspěvek od JaraX »

už abys ho měl
kurevtor

#8445 Příspěvek od kurevtor »

a kdo rika, ze ho nemam?
Stepan1

#8446 Příspěvek od Stepan1 »

kurevtor: jedničkovýho vole, 500kkm na tacho :lol: prvně to měl tatík jako jedno z aut, pak to vozilo kancelářský ve firmě a teď se dostalo na mě :lol: jo, takže to není automat, kličkovat s tím mezi pruhama je tak na dostání mořský nemoci, výkon to nemá (...) Jenže když tržní cena je jak měsíční splátka operáku na A7, tak ikdyby se to za půl roku zastavilo, tak pořád OK kauf. Potřebuju dořešit bydlení a nevymejšlet píčoviny :)
trojka je za mě uplně ok wágn. dokonce se mi i reálně vzhledově líbí. škoda, že tam nedávají nějakou silnou naftu.
kurevtor

#8447 Příspěvek od kurevtor »

jo taaak... o jednicce jsem taky uvazoval, protoze sem potreboval neco na vobouchani fakt levnyho, k cemu nebudu mit vztah a kde me nedojme ani kdyz tomu upadne kolo za jizdy, ale jednickovej uz docela strep a bal jsem se spolehlivosti :D Na druhou stranu za 100 litru clovek koupi fakt zajimavej kus a verim, ze ty jedna devitky (ale mozna i ty benziny) budou jezdit jeste 30 let... ja nakonec jeste prihodil dalsich 100 litru a nejaky masaryky k tomu a koupil sem vozitko na jezdeni po Praze a na neuhybani. Prvni neuhnuti mi trvalo asi tyden a odneslo to zrcatko, ale pani jsem nechal odjet, protoze byla dost v soku z toho co se ji povedlo. Pak se me snazil v blance predbehnout pan s dodavkou (uzavrenej pravej pruh, kterym on projel), ale vybral si spatnyho krypla komu to tam posle. Ja ten paragraf 12 silnicniho zakona znam fakt dobre a mam s nim zkusenosti ze sprdele takze mne kdyz se nekdo sere do pruhu tak proste sorry (sedmicce bych uhnul, to asi jo)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8448 Příspěvek od matiz »

Chces rict ze jsi takovy tvrdak ze si radsi nechas urazit zrcatko nebo odrit cely bok misto abys uhnul? To pak jezdis s ohoblovanym vrakem nebo krvaci pojistovny?
Stepan1

#8449 Příspěvek od Stepan1 »

no a soc nasál? Nějaký emerický esúféčko?
kurevtor

#8450 Příspěvek od kurevtor »

neni to tvrdactvi, je to demence, ale je to tak..... :lol: Bohuzel to auto si to moc nezaslouzi, lak ma v peknym stavu, ale holt jsem to koupil na vobouchani.... Jak jsem mel tu nehodu tak sem se bouchnul do hlavy a od ty doby mam ultra jebnuto :oops:

Emericky es uvecko to rozhodne neni :D Chtel bych poridit neco jako Durango, to se mi dost zalibilo, to je takovy hezky akorat velky, ale nejak me to ted nelaka.... mam tech aut vic, vcetne velkyho iveca se skrini takze spis si rikam, ze je na case mit coupe dokud nejsem starej. Kdyz sem kupoval to na vobouchani tak uz sem mel prave jebnuto a dokonce jsem koukal po kombajnech. Ano priznavam, pohraval jsem si s myslenkou, ze bych mel fotr wagen na jezdeni do hornbachu...! Nastesti moje holka poznala, ze mi zas mrda a rekla mi, ze nepracuju rukama, abych musel jezdit kombikem. Tim jsem poznal, ze je to ta prava , protoze predtim jsem ji svou averzi k fotr vozitkum nijak neindikoval :D Happy end jak zmrd a romanťyka jak curak, nemyslite?
Filozof

#8451 Příspěvek od Filozof »

Já. Chci taky manželku co bude chtít jezdit šílenou 7er v longu s bestiálním motorem V8 v petilitru.... zatím chce čím dal víc Fotrovský wágen na vození hnoje v kufru :-/
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8452 Příspěvek od JaraX »

to bych asi vyměnil
cheater

#8453 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:35, celkem upraveno 1 x.
Stepan1

#8454 Příspěvek od Stepan1 »

záleží jak daleko od Prahy seš
Filozof

#8455 Příspěvek od Filozof »

když se podívám na ulici kde je snad 80 aut tak nové tu jsou jen škoda fabia nebo jedna oktávka ... jinak z 90procent jsou tu auta za 30-100k ....více ne.
A asi 5 dražších aut kolem 200-400k. a zbytek vraky za pár tisíc ...

No žena byla nadšená v 2013 z e38. Pak se do toho něco nasypalo občas se dozvěděla co to stojí a že ležím zase pod autem a byla naštvaná ... že furt něco opravuji... a jiní jen jezdí a jezdí...

No a po masáži ruzných kamarádek a lidí kolem dokola prostě vidí že oni jen jezdí a my 3-6x ročně něco opravujeme...
Ale je fakt že třeba měsíc či dva jezdím a nic to auto nechce ...to je fajn, snad jen kapalinu do ostřikovačů. :lol:
soukupadam

#8456 Příspěvek od soukupadam »

To je blbost, zadny auto na svete nemuze jenom jezdit a jezdit a ty novy uz vubec ne. Lidi kecaj aby vypadali jakou supr ojetinu si koupili a pritom do toho sypou a nebo je to mrdka vrak.
Vanessa_CZ

#8457 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Filozof píše:když se podívám na ulici kde je snad 80 aut tak nové tu jsou jen škoda fabia nebo jedna oktávka ... jinak z 90procent jsou tu auta za 30-100k ....více ne.
A asi 5 dražších aut kolem 200-400k. a zbytek vraky za pár tisíc ...

No žena byla nadšená v 2013 z e38. Pak se do toho něco nasypalo občas se dozvěděla co to stojí a že ležím zase pod autem a byla naštvaná ... že furt něco opravuji... a jiní jen jezdí a jezdí...

No a po masáži ruzných kamarádek a lidí kolem dokola prostě vidí že oni jen jezdí a my 3-6x ročně něco opravujeme...
Ale je fakt že třeba měsíc či dva jezdím a nic to auto nechce ...to je fajn, snad jen kapalinu do ostřikovačů. :lol:

tak ji ukaz tohle. To je 4 roky stara meriva co ma na budíku 80tk. Oleje a servis jen autorizak. Ted to v tydnu prestalo mit vykon a zacal lehce cvakat :D

https://neo7777.rajce.idnes.cz/Opel_strikacka/

melo to doslova upalenou vracecku na olej z turba kus hadice uplne chybelo. Jo a je to teda turbo benal
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8458 Příspěvek od JaraX »

takovou tu mame ted 745i, ale ta jezdí bez problémů
Vanessa_CZ

#8459 Příspěvek od Vanessa_CZ »

jo tak tohle je saigon. A ta vana plna prekvapeni :D , ale nejlepsi je fakt ta trubka od turba. Na bloku zbyl upalenej plast a olej to hazelo ven
Vanessa_CZ

#8460 Příspěvek od Vanessa_CZ »

jak se to vubec stalo takovy N62dvojce? To jezdil na jeden olej?
Odpovědět