Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vanessa_CZ

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#8421 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Co chces of polaka :) za me uz jen ty vyfuky hruza
kurevtor

#8422 Příspěvek od kurevtor »

matiz píše:
ettore píše:https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-individual-gaz-domykanie-bezwypadek-ID6CKOif.html
Kdyby na to auto chtel nekdo jet, tak ztrata casu. Ja ho osobne videl jeste kdyz melo ojnici ven z bloku. Takze, nekolikrat bourane, lakovane, nekvalitne lakovane se zastrikanym bordelem, pomuchlana kapota, interier byl v katastrofalnim stavu, sedaky barvene, barva se drolila, v aute smrad, plisen, rok stalo v servisu. Servis byla rozpadla stodola a asi dvacet podobnyma vrakama v ruzne polorozpadlem stavu. Plyn, respektive jeho elektrika byla udelana takovym stylem ze bych mel obavy jestli s tim dojedu z opavy do ostravy. Byvaly majitel predpokladam nejaky pasak a co jsem mel tu cest ze mne svezl v novem aute tak styl bud plny plyn, nebo plna brzda. Auto bylo bourane i v minulosti nez se dostalo do polska. Neverim ze to dali dohromady, ja to nevzal ani na dily protoze to bylo cele dojebane a vybydlene... Toz asi tak -)
LPG + 4 laufy.... proc me tvuj popis vubec neprekvapuje? :D
ettore

#8424 Příspěvek od ettore »

Stepan1

#8425 Příspěvek od Stepan1 »

https://auto.bazos.cz/inzerat/114199930 ... 7-koni.php

černá, mrdačský kola, to základní must have dle popisu má.
Tak šup šup, kdo tam jede?

https://auto.bazos.cz/inzerat/114050424 ... w-line.php

a ještě v longu, pro feťáky
Naposledy upravil(a) Stepan1 dne ned 05.01.2020 22:10, celkem upraveno 1 x.
Stepan1

#8426 Příspěvek od Stepan1 »

Stepan1 píše:parkování neřeším, v cílových stanicích mám vždycky garáže, navíc se chci konečně odstěhovat z Prahy, takže "město" bude něco jiného než ta naše jediná metro/pole.
na flastry za parkování mám už dávno systém, jednou za 3 měsíce platím paušál.

Co jinýho by sis na hopsání po práglu chtěl koupit? S důrazem na to, že chci "velký" auto, nějaký Pandy100HP se mi sice líbí a bavilo by mě to, ale nějak si nedokážu představit s tím denně jezdit.
Dvojkový Superby v TDI a DSG stojí nesmysl, čtyřválcovou D3 z principu odmítám, naftovej šestivál je super, ale kdykoliv ho může znepojízdnit drahá závada (automat, vstřiky) která se mi nebude chtít řešit, vzhledem k tomu, že to nemá bejt auto pro radost ale otloukánek a navíc jenom na rok/dva s relativně malým nájezdem, takže sypat do toho nedává moc smysl (neamortizuješ to na kilometrech), benzínovej šestivál je super, ale vzhledem k rozpočtu to bude atmosféra a "jenom" tři litry jsou na atmosféru málo, to budu furt muset honit v otáčkách jak dement a to můžu jebat, ještě ty vole pro CCčko s 3.6 mám slabost, jenže to je to samý jak ty superby, stojí to úplnou kokotinu to koupit a bůhví jak se to pak bude prodávat.
Takže zbyde 7er s V8, tu nějakej pasák z ústecka odkoupí vždycky, A8 D3 4.2FSI to samý, jenže to nevim kam bych vezl na servis (ale zase to není tak strašlivě ošklivý jako E65) a pak ty vole nevim, asi fakt jenom ten Escalade, co se řeší vedle :lol:
joooo, ještě pro W211 E500 mám fakt slabost :lol:
https://auto.bazos.cz/inzerat/112850752 ... benzin.php
prostě nic si nechci koupit víc než 16 let starou premii s ústeckýma značkama, vyfocenou na zahradě baráku, co si JZ se svýma předkama beztak přišel zabrat po němcích když skončil vodsun.
Ono by možná vyšlo nejlíp jezdit tágem...
jo a tohle jsem vyřešil. Superb, od novoty v rodině, respektive ve firmě. Naftička, kůže a to je asi tak celá výbava. Za ty prachy to nešlo nevzít.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8427 Příspěvek od JaraX »

docela by mě zajímalo co znamená ta Individual výbava.
Stepan1

#8428 Příspěvek od Stepan1 »

já tam individual nikde napsáno nevidim
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8429 Příspěvek od JaraX »

S964A Navi DVD To Be Requested At Shipping
- Sign BMW Individual
- 0940 Special Equipment On Demand
- Achtung Umfaenge Werden Nach F2 In Garching Bei PM702 Umgeruestet
- Keine Aktivitaeten Im Werk Erforderlich
- Keine Ersatzteileversorgung Seitens VT
- E66 Umruestung Seitenrollo Mit Schriftzug
- Seitenfensterrollo Links Und Rechts SA416
- Mit Schriftzug Entsprechend Vorlage

to máš snad roletky s nějakejma nápisama nebo co
soukupadam

#8430 Příspěvek od soukupadam »

Jak s tim muze nekdo jezdit bez komfortu, vzdyt to je uplne to nej nej zakladni i kdyby to celni okno nemelo a byl v tom diesel.
Vanessa_CZ

#8431 Příspěvek od Vanessa_CZ »

JaraX píše:
docela by mě zajímalo co znamená ta Individual výbava.
no prece ty predni sedla to je dost individual :D
honzaD93

#8432 Příspěvek od honzaD93 »

soukupadam píše:Jak s tim muze nekdo jezdit bez komfortu, vzdyt to je uplne to nej nej zakladni i kdyby to celni okno nemelo a byl v tom diesel.
úplně normálně s tím může jezdit. Má to obrovskej, měkej sedák s výhřevem, ventilací, dokonce i s dofukama. Pořád mnohem pohodlnější něž většina sedaček v obyčejných autech. Pokud majitel není fanda, ale jenom normální uživatel, tak by se asi mohl vysrat, aby sháněl někde za 15k prosezený starý komforty :D
Filozof

#8434 Příspěvek od Filozof »

honzo - normální uživatel si koupí běžnou oktávku / fabii a nic neřeší ...ten si sedmu nekoupí.

Jedině že by byla výhodně. Jsem viděl někde socku za 60k 735i sice neměla nic ale byla levná a věřím že si ji stejně někdo koupí či už dávno koupil....

Podle mě koupit 7er je jen jedna polovina investice ... druhá je to mít pěkně oservisované což už má málokdo...

Včera mě dostal kamarád když tvrdil že do auta za 5let dal maximálně 11tis kč se vším i náplněma i servisem prostě vším. Jezdí cca 10tis ročně pouze to je taky fakt.
Auto nějakej nissan 15letej...

Já mu řekl že běžně těch 30-35k auto spolyká a to nemám vše započítáno do koruny ... a on jen vyvalil oči jako bych přiletěl z marsu :lol:

Asi to taky znáte když někomu řeknete narovinu co stojí servis auta... :lol:
horan

#8435 Příspěvek od horan »

Takových znám spousty co mají servis "nula", ale ta auta jsou smrt a lidí flegmatici, kterým nevadí nefungující stahování oken, výhřevy, odlomené aretace zrcátek, nefunkční centrály, nefunkční displeje, louže oleje pod autem........ Být takovej, tak jsem do e66 taky nedal nic. Ale kurva nechci sedět v hnoji!!!
Vanessa_CZ

#8436 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Filozof píše:honzo - normální uživatel si koupí běžnou oktávku / fabii a nic neřeší ...ten si sedmu nekoupí.

Jedině že by byla výhodně. Jsem viděl někde socku za 60k 735i sice neměla nic ale byla levná a věřím že si ji stejně někdo koupí či už dávno koupil....

Podle mě koupit 7er je jen jedna polovina investice ... druhá je to mít pěkně oservisované což už má málokdo...

Včera mě dostal kamarád když tvrdil že do auta za 5let dal maximálně 11tis kč se vším i náplněma i servisem prostě vším. Jezdí cca 10tis ročně pouze to je taky fakt.
Auto nějakej nissan 15letej...

Já mu řekl že běžně těch 30-35k auto spolyká a to nemám vše započítáno do koruny ... a on jen vyvalil oči jako bych přiletěl z marsu :lol:

Asi to taky znáte když někomu řeknete narovinu co stojí servis auta... :lol:
tak znam cloveka co na taxik dovezl passata B5.5 na tacho pres 300t, Jezdil s nim 3 roky na tagu za celou dobu neudelal ani olej jenom dolival, neopravil ani ň a po tech 3 letech se to zastavilo. Jako mrdka to byla dobra uz kdyz to privez
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8437 Příspěvek od matiz »

no ja taky valim oci dat 35k rocne do takoveho auta. Za tri roky servisu mas na prasivou e65, za rok a pul na e65 v klinicke smrti -))) Jestli je to tvoje auto spanila princezna tak za nej i neco dostanes, jinak to nevidim jaky smysl ma do toho tak rvat.
Filozof

#8438 Příspěvek od Filozof »

MATIZ: podle mě to není moc peněz.
za 2019 rok cca toto:

klimatizace s vrtulí a náplní a 8,5K.
Pneumatiky 2x a 5,5k.
2x olej s filtry a máš další 3k
ramena a čepy a další 4k

to máme 21K

pokračujeme ... desky plus čidla plus pasta 1,5k
výměna oleje v automatu 6,6K
startér BOSCH 3,2k plus 1k práce takže 4,2K
čidlo vačky VDO 1K
nějaké kapaliny apod 1,6k
------------------------------------------------------------
dveře 2x plus blatník pořízení - plus lak komplet - 14k

a to jsem ještě xy položek nenapsal musel bych se podívat pořádně ale je to dost to je fakt... letos to bylo drahé díky dveřím a laku. :roll:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8439 Příspěvek od matiz »

To ja bych nedal... Pokud jsem to dobre spocital je to pajda. Nalit pajdu do e38 ktera neni jako by vyjela ze salonu tak to ani omylem. Dal bych to jen v pripade ze bych to prodat nikdy nechtel. Mam problem i s tim zaplatiti perfektni novou baterku do auta ktere prijde prodat protoze vim ze mne ji nikdo nezaplati. Proste nikdo mne neda ctyrku navic ze je tam nova fajn baterka... Chapu veci co se udelat musi, brzdy, pneu, starter, ale lak???
ettore

#8440 Příspěvek od ettore »

Už pomalu začínám chápat, proč si Filosof zatím nepořídil další auto, když do té 38 vysypal minimálně půl mega :D
Odpovědět