Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
James: a jaky byly teda ty duvody, ze si nekoupil tu predtim? Cekam na recenzi.
horan: Tak důvod proč jsem nevzal tu sedmu z Tábora byl takový, že interier byl cekem poničenej včetně díry v sedačce a flekatého stropu. Dokonce tm chyběl čudlik na výhřev oken. Co se týká jízdy, tak se lehce klepal volant, vzádu celkem dost hučelo a gumy to určitě nejsou, pak při nízkých otáčkách se byli cítit vibrace a lehké poškubávání. Navíc když jsem zjistil, že s autem jezdila Ornela Štiková od Kokty, tak to mi stačilo. Stači si to dát jen do googlu. Jinak po mém odmítnutí prodávající mi z fleku nabídl slevu 14.000,- a když jsem i to odmítl, tak slezl o dalsích 5.000,- . Tím pádem se mi potvrdilo, že se ho potřebuje co nejdřívě zbavit. Takže proto jsem ho nevzal. Pak mě zaujala právě ta sedma z ESA, ale co z toho pak vylezlo, tak to mě jen naštvalo a zklamalo. Myslel jsem, že tam je v háji jen trubka a těsnění. Jenže těsnění to asi je, ale pod hlavou
jinak výbava super. DD, EDC, Club kůže, LG7 s TV, Lednice a Nivo. Až budu doma, tak zašlu vin. KM na tom autě sedí a bourané bylo jen na zadni pravé dveře a blatník. Jinak celkem pěkné auto. Tedy krom motoru.

Diky. Ja taky porad hledam a nic. Ve ctvrtek jsem nasel krasnou v de, mluvil jsem s prodejcem, rekl, ze v sobotu prijedu a uz ve ctvrtek vecer byla pryc.
Njn koupit peknou e65 za 150k je porad celkem utopie. Prumerna cena klesa sice dolu, ale jen proto, ze pribejva pocet vraku. Dobry auto si bude cenu drzet, pokud nejakej clovek nespecha na penize a takovy auto bude stejne hned pryc. Poptavka je pomerna velka, takze trh je prebranej dobre, cili co visi na inzerci za dobry prachy bude s nejvetsi pravdepodobnosti hujda.
No tak za 150 nehledam, i kdyz bych se urcite nebranil. Ale ono i tak je to tezky. Bud to je stribrny, nebo to ma sedej interier, nebo to ma vybavu jak passat.......a nebo je to vrak. V hodne pripadech je to kombinace vseho.
I kdyz bych se nebranil necemu levnejsimu s vadama, ktery se daji opravit a pak aspon vim, co je v cajku.
Tak na tuhle jsem se byl podivat pred cca 5 mesicema, prodaval ji BMW dealer za 6300eur. Servisni knizku to nemelo, coz je fuk ale dealer rikal ze kontrolovali najezd z klicku a ze to sedi (tehda 170 tisic). Byli k tomu 3 klicky.blitz píše: https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 24416.html - táto sa mi páči asi najviac. Ja veľmi neviem nemecky tak hlavne či som niečo neprehliadol ohľadom technického stavu
Nejsem mechanik ale za ty prachy to na me pusobilo perfektne, vevnitr to bylo zachovaly, jeste lepsi nez na fotkach. Vsechno se zdalo funkcni. Projizdka super.
Nakonec mi to neprodali protoze to bylo pouze na export coz znamena ze musim bejt firma..coz jsem nebyl.. takze jsem zatlacil slzu a jel zpatky do CR... dement no..
Zkratka, koupil to hned den po me nekdo jinej, kdo to evidentne mel 5 mesicu a ted to zas prodava.. o 1200eur draz

Pokud je pro tebe cena ok (jakoze si myslim ze je to furt v poradku), vem mechanika a jedte se na ni podivat, jestli to nezprznil. Jinak ta kombinace black on black - pusobi to dobre

Zdravím, tak jsem si přivezl na plaťáku sedmu z Auto ESA
nakonec mi ji nechali, za parádní cenu a to za 115.000,-
. Jak jsem psal, tak v expanzní nábobě je olej. Když jsem koukal na víčko, kde se nalívá olej, tak emulzi nemá a dokonce na olejové měrce je olej krásně čistý. Motor naskočí krásně a má čistý a pravidelný chod a z výfuku je cítit jen benzín. Napadlo mě co takhle výměník na Automat. To by znamenalo, že se koupe ve vodě místo v oleji a nebo výměník na motorový olej. Přeci jen tlak oleje je daleko větší než voda a stačí malá trhlinka a olej prosakuje do vody. Pak mě ještě napadl olej ze serva, ale tam si nejsem jistý s tím, jestli má vodní chladič a nebo jen klasický radiator, kterým protéká olej a je chlazený v podstatě náporovým vzduchem. Zítra na to vše juknu. Chci zatím začit tím nejlevnějším. Můžu koupit motor, ale radši si dám dohromady tenhle už kvůli tomu nájezdu, který je 186,000 km a opravdu to sedí. Takže by to byla škoda. Když by se nakonec potvrdilo těsnění pod hlavou a nebo prasklinka v bloku, tak bych byl nucen motor svěřit někomu odbornému, ale nevím hlavně komu. Napadl mě Snejk, ale vůbec nevím jak ho pak kontaktovat.

Vymenik na olej to nema. Jen na olej s prevodovkou. Je ten olej hnusnej jako vyjetak motorovej nebo je cistej? Odsaj to a pozoruj to. Ono to muze bejt jen kravina, me uz par zakazniku do vody dolili olej protoze si mysleli ze tam patri. Ta prevodovka s vodou by dost vyznamne skubala. A kdyby byyl olej z motoru tak by to taky uplne daleko nedojelo
Po E65 jsem taky koukal ale při svém nájezdu bych do ní musel ročně dávat 100 tis Kč aby se mi auto nerozpadlo pod rukama. A k čemu přetechnizovanou 15 let straou odjetou šunku za 300 tis Kč, když za rok to pohltí třetinu své hodnoty. A navíc E65 nemá se sedmičkou moc společného, filozofií je to spíš Sklasse od Mercedesu.
Raději zůstávám u své E32.
Raději zůstávám u své E32.

Snejk: tak olej na merce je čistý. Takhle určitě bude mit uz něco za sebou ale pořad jde vidět ze je merka pod tou vrstvou oleje červená. Takže bych řekl ze je olej v pohodě. Jeste ho zkusím vypustit a uvidím co z toho vytece. Pak dam novej olej odsaju expanzku a vycistim. Každopádně dam vědět. Jinak když jsem auto projížděl tak převodovka řadila bez jakéhokoli skubani a to jsem zkoušel sport i manuál. Když jsem zkusil na chvilku kick down tak mě to pichlo do sedačky a motor tahal jako lokomotiva. Je pravdou ze tam bylo málo vody protože to pořad hlásilo a tak si někdo myslel ze to hlásí malou hladinu oleje
to ten člověk musí byt hotova mentoska. Co jsem si všiml tak voda tam někde teče podle rozcakane vody na hadickach a rěmenu. Hodím sondu a uvidí se. Kdyby to byla jen blbost tak jsem s auto ESA asi pěkne vypekl
alespoň bych udělal komplet pretesneni motoru.

zdarec, nebyl se někdo podívat na tuhle ?
https://auto.bazos.cz/inzerat/64740106/ ... imenim.php
eZm píše:zdarec, nebyl se někdo podívat na tuhle ?
proč by někdo měl?
je to 735i - nahovno motor a ještě to nemá žádnou výbavu
mi stačil ten první řádek a "vimenim"
Pěkně vybavený kousek. Divil bych se, že by to nemělo Logic. Spíš se mu tam už nevešel výpis výbavy. Na ceně klesaj vyjety hrkačky bez výbav.JohnyB píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/65621804/ ... ybava-.php
prej ze klesaj na cene![]()
ma vubec logica?
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Snazil jsem se neco takoveho hledat, ale vylozene nic takoveho jsem nenasel.
Nejaky rekneme tutorial, podle ktereho vybirat E65/E66 ? Tzn kdyz vidim E65tku, co ma a co nema smysl resit ?
Motory - Je to jedno (mysleno, je to na me, co si chci koupit), nebo je dobre se nekterym vyhnout ?
Facelift - prinasi zasadni opravy ci upravy, nebo i predface neni spatna volba ?
Automat - jsou vsechny tak nejak stejny ? Kolik zhruba vydrzi ? Existuje treba problematicky model ? (Treba poddimenzovana prevodovka na silu motoru atd)
Vybava - seznam priplatkove vybavy jsem nasel, ale stejne se v tom nezorientuju. Auta se vybiraji obvykle podle fotek, uvidim vyhrev, chlazeni a masaze, tak jako dobry ? Nebo je potreba koukat i na typ kuze ?
Logic 7 - jenom ten ma zadni repro ve dverich ? Na repro na palubce ci pod sedadla obvykle zadny zaber neni.
Poznam z fotek dalsi veci, ktere je dobre aby to melo ? DD, EDC atd, to poznam jenom z vypisu vybavy ? Nivo maji vsechny E66tky ?
Atd atd, proste nejaky uceleny tutorial pro vyber, aby tu kazdy porad namusel psat: A co tahle ? A tahle ? A tahle ?
Nejaky rekneme tutorial, podle ktereho vybirat E65/E66 ? Tzn kdyz vidim E65tku, co ma a co nema smysl resit ?
Motory - Je to jedno (mysleno, je to na me, co si chci koupit), nebo je dobre se nekterym vyhnout ?
Facelift - prinasi zasadni opravy ci upravy, nebo i predface neni spatna volba ?
Automat - jsou vsechny tak nejak stejny ? Kolik zhruba vydrzi ? Existuje treba problematicky model ? (Treba poddimenzovana prevodovka na silu motoru atd)
Vybava - seznam priplatkove vybavy jsem nasel, ale stejne se v tom nezorientuju. Auta se vybiraji obvykle podle fotek, uvidim vyhrev, chlazeni a masaze, tak jako dobry ? Nebo je potreba koukat i na typ kuze ?
Logic 7 - jenom ten ma zadni repro ve dverich ? Na repro na palubce ci pod sedadla obvykle zadny zaber neni.
Poznam z fotek dalsi veci, ktere je dobre aby to melo ? DD, EDC atd, to poznam jenom z vypisu vybavy ? Nivo maji vsechny E66tky ?
Atd atd, proste nejaky uceleny tutorial pro vyber, aby tu kazdy porad namusel psat: A co tahle ? A tahle ? A tahle ?

Naposledy upravil(a) Joshuax dne stř 28.09.2016 19:55, celkem upraveno 1 x.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Nekde tu je vlakno e60 vs e65 radce pri koupi nebo tak nejak...tak to si procti. Tam je informaci hromada plus i nejake soupisy.
Lenosi, kteri tu budou pastovat odkazy jak na bezicim pase, tu budou vzdycky.
Lenosi, kteri tu budou pastovat odkazy jak na bezicim pase, tu budou vzdycky.
je to tu napsano 1000x, nejvíc je v tématu kupujeme E65,
já mám rozepsaného průvodce, ale nějak na to není čas kua
motory 745i nebo 750i pokud chceš LPG, pokud nechceš LPG tak i 760, ta je best
735i a 740i nemaj kroutak odspoda a musí se strašně točit, 730i ani nezminuju,
730D nemá výbavu, nemá výkon, třepe se, má turbodíru, odchází kde co,
740, 745d už na naftu jde, komfort stejně není, sere se toho moc (V8 diesel desítky poruchových věcí)
výbava
podvozek může mít
EDC - elektronické tlumiče - lépe tlumí cestu, stabilnější karoserie, menší brzdná dráha atd. je hodně znát, pozná se podle drátů z předních tlumičů, tzn stačí fotka motoru
Dynamic drive -pecka do zatáček - pozná se podle nádobky serva, je mnohem větší než když auto nemá DD
obě předchozí věci must have,
Nivo - mají všechny longy - skoro nutnost pro LPG, jinak to celkem sedne, když pak jedou 4 lidi, plnej kufrt jak je to jak cigáni.
Logic - 13 repro, včetně repra v palubce, pozná se že v menu je menu Logic, v kufru je po otevření levé kapsy vidět velkej zesík s logem L7,
pak tisíc dalších věcí, zde výbava mýho auta kde je skoro vše (krom odvětrávaných a masážních sedaček, zadní klimy a zadní lednice), z toho si mužeš tak nějak udělat obrázek co chtít a co ne
¨Color Titangrau Metallic - 892
Upholstery Volleder Club Schwarz - U7SW
Production Plant DINGOLFING
Production Date 2003-11-03
Standard Equipment
202 Steptronic Steptronic
216 Servotronic Servotronic
220 Self-leveling Suspension Niveauregulierung
245 Steering Column Adjustment Elec Lenksaeulenverstellung Elektrisch
261 Side Airbag For Rear Passengers Seitenairbag Fuer Fondpassagiere
415 Sunblind For Rear Window Sonnenschutzrollo Fuer Heckscheibe
548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho
650 Cd Player Cd-laufwerk
851 Language Version German Sprachversion Deutsch
Options
223 Dynamic Damper Control Dynamische Daempfer Control
229 Dynamic Drive Dynamic Drive
248 Steering Wheel Heating Lenkradheizung
251 Run Flat Indicator Reifen Pannen Anzeige
302 Alarm System Alarmanlage
316 Automatic Tailgate Operation Automatische Heckklappenbetaetigung
322 Comfort Access System Komfortzugang
323 Soft Close Automatic System For Doors Soft-close-automatik Fuer Tueren
356 Climate Comfort Laminated Glass Klimakomfort-verbundverglasung
358 Climate Comfort Windscreen Klimakomfort-frontscheibe
403 Glas Roof, Electric Glasdach, Elektrisch
416 Sunblinds Sonnenschutzrollos
423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours
428 Warning Triangle Warndreieck
430 Int/ext Rr Vw Mirror W Aut Anti-dazzle Innen-/aussenspiegel Aut.abblendend
431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend
442 Cupholder Getraenkehalter
456 Comfort Seats, Electric. Adjustable Komfortsitze Elektrisch Verstellbar
460 Comfort Seats Rr Electric. Adjustable Komfortsitze Im Fond, Elektrisch
464 Skibag Skisack
488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer
494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer
496 Seat Heating For Rear Seats Sitzheizung Fuer Fondsitze
502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage
508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc)
521 Rain Sensor Regensensor
522 Xenon Light Xenon-licht
524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht
534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik
536 Auxiliary Heating Standheizung
541 Active Cruise Control Aktive Geschwindigkeitsregelung
584 Lt/aly Wheels/multi Spoke 94 W Runflat Lm Raeder Vielspeiche 94 Notlauf.
601 Tv Function Tv-funktion
603 Monitor In Rear Fondbildschirm
609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional
612 Bmw Assist Bmw Assist
620 Voice Input System Spracheingabesystem
631 Second Receiver In Rear, Cordless Zweithoerer Im Fond, Schnurlos
638 Car Telephone Professional Autotelefon Professional
672 Cd Changer Bmw For 6 Cds Cd Wechsler 6-fach
677 Hifi System Professional Hifi System Professional
691 Cd Holder Cd-halterung
761 Individual Sun Protection Glazing Individual Sonnenschutzverglasung
785 White Direction Indicator Lights Weisse Blinkleuchten
8SP Cop Control Cop Steuerung
801 Germany Version Deutschland-ausfuehrung
863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa
879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur
896 Daytime Lights Function Tagfahrlichtschaltung
915 No Outer Skin Protection Aussenhautschutz Entfall
934 Winter Tyres On Lt/aly Wheels Winterreifen Auf Lm-raeder
964 Request Navi Dvd On Delivery Request Navig. Dvd On Delivery
já mám rozepsaného průvodce, ale nějak na to není čas kua
motory 745i nebo 750i pokud chceš LPG, pokud nechceš LPG tak i 760, ta je best
735i a 740i nemaj kroutak odspoda a musí se strašně točit, 730i ani nezminuju,
730D nemá výbavu, nemá výkon, třepe se, má turbodíru, odchází kde co,
740, 745d už na naftu jde, komfort stejně není, sere se toho moc (V8 diesel desítky poruchových věcí)
výbava
podvozek může mít
EDC - elektronické tlumiče - lépe tlumí cestu, stabilnější karoserie, menší brzdná dráha atd. je hodně znát, pozná se podle drátů z předních tlumičů, tzn stačí fotka motoru
Dynamic drive -pecka do zatáček - pozná se podle nádobky serva, je mnohem větší než když auto nemá DD
obě předchozí věci must have,
Nivo - mají všechny longy - skoro nutnost pro LPG, jinak to celkem sedne, když pak jedou 4 lidi, plnej kufrt jak je to jak cigáni.
Logic - 13 repro, včetně repra v palubce, pozná se že v menu je menu Logic, v kufru je po otevření levé kapsy vidět velkej zesík s logem L7,
pak tisíc dalších věcí, zde výbava mýho auta kde je skoro vše (krom odvětrávaných a masážních sedaček, zadní klimy a zadní lednice), z toho si mužeš tak nějak udělat obrázek co chtít a co ne
¨Color Titangrau Metallic - 892
Upholstery Volleder Club Schwarz - U7SW
Production Plant DINGOLFING
Production Date 2003-11-03
Standard Equipment
202 Steptronic Steptronic
216 Servotronic Servotronic
220 Self-leveling Suspension Niveauregulierung
245 Steering Column Adjustment Elec Lenksaeulenverstellung Elektrisch
261 Side Airbag For Rear Passengers Seitenairbag Fuer Fondpassagiere
415 Sunblind For Rear Window Sonnenschutzrollo Fuer Heckscheibe
548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho
650 Cd Player Cd-laufwerk
851 Language Version German Sprachversion Deutsch
Options
223 Dynamic Damper Control Dynamische Daempfer Control
229 Dynamic Drive Dynamic Drive
248 Steering Wheel Heating Lenkradheizung
251 Run Flat Indicator Reifen Pannen Anzeige
302 Alarm System Alarmanlage
316 Automatic Tailgate Operation Automatische Heckklappenbetaetigung
322 Comfort Access System Komfortzugang
323 Soft Close Automatic System For Doors Soft-close-automatik Fuer Tueren
356 Climate Comfort Laminated Glass Klimakomfort-verbundverglasung
358 Climate Comfort Windscreen Klimakomfort-frontscheibe
403 Glas Roof, Electric Glasdach, Elektrisch
416 Sunblinds Sonnenschutzrollos
423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours
428 Warning Triangle Warndreieck
430 Int/ext Rr Vw Mirror W Aut Anti-dazzle Innen-/aussenspiegel Aut.abblendend
431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend
442 Cupholder Getraenkehalter
456 Comfort Seats, Electric. Adjustable Komfortsitze Elektrisch Verstellbar
460 Comfort Seats Rr Electric. Adjustable Komfortsitze Im Fond, Elektrisch
464 Skibag Skisack
488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer
494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer
496 Seat Heating For Rear Seats Sitzheizung Fuer Fondsitze
502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage
508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc)
521 Rain Sensor Regensensor
522 Xenon Light Xenon-licht
524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht
534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik
536 Auxiliary Heating Standheizung
541 Active Cruise Control Aktive Geschwindigkeitsregelung
584 Lt/aly Wheels/multi Spoke 94 W Runflat Lm Raeder Vielspeiche 94 Notlauf.
601 Tv Function Tv-funktion
603 Monitor In Rear Fondbildschirm
609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional
612 Bmw Assist Bmw Assist
620 Voice Input System Spracheingabesystem
631 Second Receiver In Rear, Cordless Zweithoerer Im Fond, Schnurlos
638 Car Telephone Professional Autotelefon Professional
672 Cd Changer Bmw For 6 Cds Cd Wechsler 6-fach
677 Hifi System Professional Hifi System Professional
691 Cd Holder Cd-halterung
761 Individual Sun Protection Glazing Individual Sonnenschutzverglasung
785 White Direction Indicator Lights Weisse Blinkleuchten