Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hezke kola pro socialni e65

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
jardan

Re: Hezke kola pro socialni e65

#81 Příspěvek od jardan »

laik píše:jj, Arnie si sype popel na hlavu už delší dobu a jde s kůží na trh jako odstrašující případ. :cool2:
Jo, kdyby si z něho vzalo ponaučení aspoň 50%, tak je to k něčemu. Ale moc tomu číslu nevěřím.
asi tomu správně nevěříš, ..já budu od arniho jeho sedmu kupovat. a to jsem tady na fóru přečetl stovky, stovky příspěvků 7er, ale neříkám že bych nechtěl víc "muziky" jasně že klidně jo, ale tím se zase o hoodně zvedá rozpočet což je 100k plus což je skoro dvojnásobek a to už za auto dát prostě nechci a to je asi problém více lidí někdo nemá tolik peněz a někdo nehodlá dát za auto 250k-350k
nebo to bere tak že když nechci dát za auto 300k tak si pak prostě sedmu kupovat nemám a mám radči koupit koncern ? ( v mém případě si ho ponechat :D )
já to zase beru tak že to auto je pořád o kus lepší než koncern i když to pro vás nemá smysl kupovat, pro mě jo .. svezl jsem se arniho sedmou a je to prostě znát ten rozdíl
kawaman

#82 Příspěvek od kawaman »

Tak už se hlavně v ničem lepším nevoz, budeš pak nasraný.. jinak arnie z toho aspoň udělal auto, což je fajn
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
jardan

#83 Příspěvek od jardan »

nasraný ? ..proč nasraný ? ..že jsem si mohl za 300k nebo 400k koupit lepší auto ? to není důvod k nasrání, nasraný můžu být tehdy pokud bych za ty peníze koupil vrak, totální sra*ku ..neodpovídající hodnotu za vynaložené peníze.
To pak můžu být stejně tak nasraný že si nekoupím třeba bentley který by se mi líbilo asi víc :D který jsem si mohl koupit moje volba ale byla postavit barák a to se taky můžete ptát proč když mám v praze byt...., ale prostě nechci mít před barákem v autě půl..třičtvrtě melounu nejsem ten typ, radši letím 3x - 5x za rok na dovolenou a jezdím v "pekáči" každý to má nastavené jinak :D
TANN3R

#84 Příspěvek od TANN3R »

Jen tak btw, kolik tak myslíš, že se dá koupit hezká 745i? :D Prostě standard, s nutnou výbavou a motorem, žádnej individual apod. Protože tady házíš cenama kolem 300k a to už jsme na ceně solidní 750i a ta se, bez urážky, nedá srovnávat s 735i..
Jasně, Arnieho sedma je určitě lákavá cenou, už má plyn a (snad) můžeš prostě to auto hned používat. Určitě ti ho nechci rozmlouvat, pokud víš, co chceš.
jardan

#85 Příspěvek od jardan »

nejsem odborník a o bmw sem se začal zajímat před asi 3-4 měsícema co jsem se rozhodl že si nějaké pořídím, takže tady vařím z toho co jsem si tu od vás přečetl a ne vše si pamatuju a asi ne vše určitě správně
nevím tak něco kolem 200k třeba ? ale to hádám + nějaký servis třeba 20k min
sám jsem mu říkal že mě asi na jeho autě sere nejvíc ten motor že tam není 4,4 ale on na to vzápětí odpoví že kdyby byl tak to auto už je za úplně jiné peníze což je fakt
já vím za kolik chci auto koupit a pak je to jen o tom za to koupit co nejlepší kus je možný
TANN3R

#86 Příspěvek od TANN3R »

Jasně, kupuješ ojetinu a vždycky je to o kompromisech, každej má limit. Je to prostě o tom, co od toho očekáváš. Můj pohled na věc je jednoduchej - E65/66 je super dělník a pořád má asi nejlepší poměr cena/výkon. Ale reálně, pokud bude v konkrétním autě chybět něco ze seznamu povinné výbavy - V8, EDC, DD, komforty, Logic, dvojskla - tak pro mě nemá vůbec cenu. Prostě přijdeš o to, co dělá to auto výjimečným. Já teď jezdím E65, co má všechnu důležitou výbavu, ale logic je nějakej pošahanej a to auto je díky tomu k ničemu. Bez prdele, každej jeden prvek výbavy, co jsem vypsal, dělá pocitově půl auta.
Nevím, co Arnieho sedmě chybí z výbavy a ani aktuální stav neznám, ale dost už na tom udělal, takže technicky je asi ok.
745i seženeš i podstatně levněji, ale spíš už moc nejsou a najít něco solidního je horší a horší. Už jen kvůli věku a výběru proto dnes každej vozí spíš 750i.
jardan

#87 Příspěvek od jardan »

asi tak, já prostě nechci za auto dávat tolik peněz prostě to pro mě nemá smysl, jako neříkám že se mi ty individuály nelíbí to chraň bůh, ale dát tolik peněz do auta to fakt ne a u mě to není o tom že by ty peníze nebyli ale já nechci :D ač to může znít divně
právě to beru tak jak to tady pořád dáváte najevo cena/výkon a i když to nemá vše tak je asi nejlepší volba jaké auto vybrat ne ? a jelikož chci ušetřit tak musím něco oželet
Arniho sedma nemá logic a dvojskla jinak zbytek ano, byl jsem se s ní projet za mě jsem spokojenej není to žádný vrak, myslím že nehrozí že bych do ní musel pouštět desetitisíce takže za mě spokojenost.
Třeba můj příběh ..jezdím v superbu I mám 2,8 V6 v úplně plný auto super já si nestěžuju ale když vemu že kdybych ho prodal (ač teda nebudu) tak přidám pár korun navíc a můžu jezdit v Arniho sedmě což je oproti tomu jinej lvl za víceméně stejný náklady tak si řeknu proč ne a jdu do toho.. (logic mě taky dost sere ač jsem ho neslyšel, ale když si vezmu jak to auto peckově hraje oproti tomu co mám tak já jsem nadšen a v jeho e70 jsem ho ani pak pustit nechtěl :D, možná pak při koupi si to nechám pustit ať se mi rozšíří obzory)
Jasně asi se dá sehnat ale já už to neřeším jelikož jsem si vybral :) , 750i je už za moc peněz to jde mimo mě, a abych hledal ňákou 745i o který nic nevím naháněl kluky aby to semnou jeli koupit pak do toho stejně něco vrazíš tak neříkej že se nacpu třeba do 200k to jsi myslím z toho co tu píšete by musel být nějaký fakt majstrštych :D a na to já nevěřím :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od JaraX »

hele, nechci být proti arnieumu, ale zase nebudu jen kvuli prodeji jeho sedmy držet hubu, arnie je frajer co přiznal že udělal chybu, za to má muj obdiv.

nedávno sem přijel zákazník hezkou zachovalou 745i, jel jsem ji projet po nějakém servisu, každé auto u nás projde 30km kolečkem, při větším servisu i víc, no a celých těch 30km si říkam, v tom autě je nějakej průser, tím autem se prostě "blbě" jede, nic tam nebouchalo, neklepalo, ale blbě se s tím jelo, jako bych jel v pětce. a to auto nemělo Logica!to byl ten rozdíl, a i když to máš uplně potichu tak to poznáš.

Tanner má ted odemě pujčenou 745i co stála 60k, ano je tam spousta problémů, má najeto přes 700k, ale jezdí to, funguje to, občas něco klepne, svítí polovina kontrolek a logic hraje špatně, ale motoricky super, většina věcí funguje, dvojskla dvojsklují, a když to popravě srovnám s ženy 745i která je naložená k prasknutí ale nemá dvojskla a DD, ale dala se do pucu, stála 80k, a se vším mě v "nákladech" vyšla na 200k. a ta za 60 je prostě lepší na svezení, jede se s ním. ta sedma je určitě horší stavem než arnieho sedma, né asi moc ale je, taky je horší kilometrama, ale ta výbava to posouvá jinam, motor co má krouták od spodu atd. pokud to tanner nevezme tak bude cca za 120k na prodej.

ted tady dával zdann nějaké sedmy s cenou do 100k, jasně, s plynem a základním servisem tě to vyjde 200k, ale nemusíš to dělat hned, přivezeš, vyměníš olej, a budeš jezdit než našetříš na LPG atd.
jardan

#89 Příspěvek od jardan »

tak já bych to nebral že jdeš proti Arniemu je to názor a ostatně i kvůli názorům tady jsem a čtu si všechny ty příspěvky.

no jsem kokot že jsem si toho logica u něj v tý e70 nenechal pustit když vy tomu přikládáte takovou váhu, při prodeji ho určitě teda požádám aby mi to pustil. Ale z mí strany vem si že do toho jdu z 1 superba a tam i to jeho audio je o X lvl víš a zase dám větší váhu DD EDC a komfortům a oželím audio něž naopak.

jasně to beru budu se opakovat nejvíc mě štve ten motor pak bych byl spokojenej, myslím že co se týče peněz tak je to asi nejlepší volba, pěkný auto v nějakém stavu s LPG víceméně sednou a jezdit a udržovat ve stavu, nechci nic dávat dohromady, koupit auto kvůli logicu a X koním navíc s tím že svítí jak vánoční stromeček má najeto bambilion nemá plyn (tím jsme na cca stené ceně) to je nesmysl. Je to moje první sedma tak si ji užiju tak jak je rozkoukám se a pak uvidím jestli budu chtít do toho dát peníze na nějakou 750i

tak jsem se tak trefil je sice za kilo ale vyjde tě na dvě a to ještě možná nikdo Ti to negarantuje nejde o to našetřit já bych to stejně udělal hned, takhle mám auto vím od koho, je tam vše co asi za ty peníze můžu chtít nemusím nic extra řešit jen udržovat a myslím že je za super peníze ..jo něco tam chybí ale řekni mi kdo má v sedmě vše co chce, co to tu čtu tak tu maj kluci daleko chudší sedmy za jiný peníze

neříkám zase že nechci 4,4i logic dvojskla atd. chci, ale za vynaložené peníze -> spokojenost
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#90 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Kluci ja ji ani nenabizel, Jardan napsal a ja ho nechal povozit asi 80km at si udela vlastni obrazek, napichnul jsem mu diagnostiku a vycetl chyby. Rekl mu k tomu svoje. Chyby 3 :) sekundarni pumpa hlasi se a nehlasi, cidlo naklapeni vzadu to stejny a sbsr, to nevim proc tam visi a co s tim Snejk delal.
Jinak trubka nova, motor pretesneny, gufera nekouri, novej term a pumpa 5tis km, vsechny hadice novy, expanzk, kotouce desky, komforty koupeny, ASK opravenej necham i s navi03 od Falcona,hydrokufr, atd atd atd.

Jinak pristi tyden jde do servisu protoze mokva termostat od automatu, nebudu prodavat neco kde kape voda. Jinak Jardan to nevi, ale bude mit nove celni sklo, vcera me po dojezdu prasklo :) bylo uz sileny, takze to jeste dame z pripojisteni. No udela se i olej a pokud bude vse ok a nemusel se za prodej stydet, tak pujde.

JARAXI kolik do te co uz ted stoji 200 musis jeste nalejt ? Ja to znam kdyz se e65 sere, tak zase bud ferovej ty, bude dlasich 50 ?
Jinak dostane k tomu hydrokufr a origo predni nove kotouce z BMW, s tema jsem taky laboroval.

Az budete prodavat svoje auta za zlomek ceny pobavime se, vsichni sponujete 745 ke 300 litrum tak klidek a ja jsem na polovine.
Jsem na servisu uz zahorel temer 200 litru a rozhodne svoje auto nikomu nenutim spis sem Jardana zrazoval, ale on si to nenechal vymluvit :)) L7 by to chtelo jak prase drbani a na aute jsem se akorat vyvztwkal, to vse ode mne vi.

Kazdopadne ho chapu ja to mam stejne, jako on. 735 na dojizdeni a pohodli a to plni na 100%. Ajelikoz chce motorku tak proti tomu je i 760 pomala. Proste kdyz clovek chce to zkombinuje.

No a pokud by nekdo chtel nejetou e53 :)))))
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
ls

#91 Příspěvek od ls »

Arnie_one píše:No a pokud by nekdo chtel nejetou e53 ))))
Za kolik by byla ta nejetá e53
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od JaraX »

do té mojí hnedé? to je relativní, funkční to je a jezdí to, takže nic, ale do top A1 stavu asi tak 2-3 mega :)
jardan

#93 Příspěvek od jardan »

Jaraxi, jestli to chápu správně tak by jsi doporučil radši 745i s bambilion kilometrama .. mě už to přijde fakt extrém, (asi) s neznámou historií bez plynu s chybou v logicu (to jste psaly že není oprava za pár kč) s přístrojovkou alá vánoční stromeček oproti 735i s jasnou historií aspoň pár let zpět v pěkném stavu, dobře servisovanou ?
Ano asi jí chybí nějaká "základní" výbava, ale není to zdaleka auto ani za 200k.
Jasně vy řeknete že to pak není ta pravá sedma že to nemá smysl kupovat, což jako budoucí majitel první sedmy s tím nesouhlasím jelikož je to pro mě obrovský skok i tak, i ohledně financí který jsem do toho ochotný dát, těžko najít víc muziky

Asi jsem tak trochu jako Sweden koupím to co by tady nikdo jinej nekoupil, nedoporučil a věřím že budu stejně tak nadšenej jako je on :D a oproti němu ještě dost ušetřím :D
kabyr01

#94 Příspěvek od kabyr01 »

Tak uvidime, jestli si tohle auto sebou ponese tzv Arnieho stigma :lol:
TANN3R

#95 Příspěvek od TANN3R »

To je jak házet hrách na zeď :D Sedmu bez logica si koupí jen člověk, co to nikdy neslyšel, nebo to slyšel jen v E70, E60 apod. Chci vidět, jak někdo zkusí logic v 750i a pak řekne "hm, to nepotřebuju".
Jestli pořád čekáš, až ti to tady někdo schválí, tak se asi nedočkáš, protože tady je většina lidí, co už si tímhle prošla. Kdyby všichni kupovali sedmy bez DD, EDC, L7, motoru, komfortu nebo jedné z těchto položek, tak asi ani žádná funkční 7er sekce nebude. Nikdo by ty auta už neměl..
Sweden

#96 Příspěvek od Sweden »

jardan píše:Asi jsem tak trochu jako Sweden koupím to co by tady nikdo jinej nekoupil, nedoporučil a věřím že budu stejně tak nadšenej jako je on :D a oproti němu ještě dost ušetřím :D
Bože co je tohle za sračku co jsi napsal, začínáte mě fakt srát s těma kecama. Dojeď, koukni, projeď pak komentuj.

Proč by tu 7er neměl koupit někdo jiný doprdele? Dva členové zde s fóra stáli ve frontě za mnou, jestli chceš jejich nicky tak není problém, prohodil jsem si s nimi dost SZ.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
TANN3R

#97 Příspěvek od TANN3R »

Sweden, buď v klidu. Tvoje sedma má výbavu a stav z nás viděl reálně jen Snejk. Ono to vypadá, že někteří z nás jsou přehnaně kritičtí, ale spíš už se blbě hledá způsob, jak to těm lidem ještě líp vysvětlit.
jardan

#98 Příspěvek od jardan »

a bude pořád dokola :D to je jasný :D
nečekám že mi to někdo schválí vím že z vás nikdo, mi to ani nevadí v tomhle případě, každopádně Arnie mi k tomu řekl dost ať to nekupuju :D já logic neslyšel a neříkám že to nechci a nepotřebuju to asi klidně ano ale tak mám finance co do toho dám a není to moc tak přeci nemůžu mít všechno, tak pak sedmu kupovat nemám a mám si radši nechat superba ? ..pořád bych řekl že to auto je úplně jinde
pak je to třeba i o tom jak by jsi to seřadil od nejdůležitějšího co fakt mít.. jelikož vše za ty peníze mít nejde aby to nebyl vrak
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#99 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

TANN3R: tady trochu strilite vedle a az moc se vazete na e65, ja slysel oba L7 jak v e65 tak v e70 a bacha i Snejk to rikal, ze hraje v e70 hlasiteji prostor dela lepe kvuli konsteukci vyssi kastle x5. S tou dokonalosti e65 ve vsech smerech jste dost zaslepeni. Repro e70 a ma i v zadnich sloupkach, tam kde je e65 nema, tak se kluci s tou dokonalosti vratte na zem.
Z L7 v e63 ja slusne receno blinkal, to moje v e65 po uprave od Falcona hraje snad lip.

Sweden, tady uz je to trochu na palici ale nic nenadelas, ses mimo standard tak to dostanes pozrat.

Ja taky nevidim smysl v 745 za 200 a dalsich 200 nalejt. Hlavne ze to nejak jezdi.

Jinak ja mam 90kkm s e65 to je pak ten servis a srani jinak znat, ale pravda colevek by mel shanet vybavenej kus o tom zadna.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
jardan

#100 Příspěvek od jardan »

Sweden to neměl bejt hejt na tvoje auto to jsi asi špatně pochopil.., myslel jsem to tak že jsi koupil něco co by Ti kluci nedoporučily asi tak jako to nedoporučují mě a přesto to koupím
všechny auta mají svého kupce
Odpovědět