Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
2x bmw 750Li dotaz kterou?
Re: 2x bmw 750Li dotaz kterou?
Na ten individual bych se byt tebou podivat zajel, navic kdyz ma Jarax cestu..
Takže dvojitá jsou i přední a zadní?JaraX píše:dodělání dvoj skel bude 30-40 tisic, podle toho jak se seženou, za 10k ti sadu dvojskel (tzn 7 skel + příslušenství) nikdo neprodá. ¨
zadní entertainment je zadní idrive s jedním nebo více monitory, pro někoho zbytečnost, pro mě třeba věc kterou používáme pořád.

jinak já mam krátkou verzi sedmy a long bych určitě nechtěl. Long sluší SKlasse i A8, ale sedmičce moc ne... Na druhou stranu, asi bych neměl mít sedmu, když jezdím sám v autě. U mě by asi dávala větší smysl E63....
dyt ten Individual tažny má
235
Trailer-hitch With Removable Head Anhaengerkupplung,kopf Abnehmbar
DVD changer dodělat je 15-20k, opět podle toho jak se sežene
ACC taky kolem 20ti,
nevybírám si auto podle toho jak mu to sluší ale jak se chová. Btw dnes jsem byl na nějakém testovaní nových BMW na letišti, bylo tam asi 10-15 nových BMW, ale žadny pořadny motory, až mě trochu přestali ty ropy a elektrika bavit, tak jsem tam vzal svoje auto a absolvoval par disciplin, to že mám stoletou sedmu v longu jsem poznal nejvíc v losím testu, když byl jednosměrnej losí test, tzn z pravyho pruhu do levýho, tak to sedmá dává uplně bez problému a ani trošku nezaostava za novýma 3er a 5er, když už byl ale losí test kdy se šlo pravej-levej-pravej tak tam už těžce zasahuje DSC, při vracení zpět vyletí ta dlouhá prdel ven a DSC to tahá ven, našestí jsem to vždy dobře ukočíroval. Borec tam neukočíroval F10 a vylětěl uplně ven, všude hlíná, tráva, auto dodřený od kuželů. instruktoři říkali že je E66 s DD+EDC celkem mile překvapila, čast jsem absolvoval i s instruktorem v autě a byl nadšenej. pak jsme dali sedmou ještě "kolečko" tzn kolo o průměru cca 20m se jezdí furt dokola, čím rychelji tím líp, nejdřív s DSC a pak bez, a to jsem si se sedmou náramně užil, možná dodám i nějaký videa. nakonec jsem vyhral slalom, měl jsem nejlepší čas za celej den, soutěž se jela jen v 228i tak pro všechny stejne, z toho mam docela radost.
výsledek z pár nových aut
- E65 je E65, ten komfort v nových autech není, ačkoliv je to starej pekáč tak i hodně lidi překvapil
- 330e se mi hrozně líbila, jenže jsem pak zjistil že to vůbec nejede, dokud to jede na elektriku tak to je OK, ale celkově to jede hůř jak 320d(nebo stejně) ale čekal jsem jak to poletí.
- X6 40d nuda a není z toho vidět
- X4 3.0D jede dobře, ale není z toho vidět
235
Trailer-hitch With Removable Head Anhaengerkupplung,kopf Abnehmbar
DVD changer dodělat je 15-20k, opět podle toho jak se sežene
ACC taky kolem 20ti,
nevybírám si auto podle toho jak mu to sluší ale jak se chová. Btw dnes jsem byl na nějakém testovaní nových BMW na letišti, bylo tam asi 10-15 nových BMW, ale žadny pořadny motory, až mě trochu přestali ty ropy a elektrika bavit, tak jsem tam vzal svoje auto a absolvoval par disciplin, to že mám stoletou sedmu v longu jsem poznal nejvíc v losím testu, když byl jednosměrnej losí test, tzn z pravyho pruhu do levýho, tak to sedmá dává uplně bez problému a ani trošku nezaostava za novýma 3er a 5er, když už byl ale losí test kdy se šlo pravej-levej-pravej tak tam už těžce zasahuje DSC, při vracení zpět vyletí ta dlouhá prdel ven a DSC to tahá ven, našestí jsem to vždy dobře ukočíroval. Borec tam neukočíroval F10 a vylětěl uplně ven, všude hlíná, tráva, auto dodřený od kuželů. instruktoři říkali že je E66 s DD+EDC celkem mile překvapila, čast jsem absolvoval i s instruktorem v autě a byl nadšenej. pak jsme dali sedmou ještě "kolečko" tzn kolo o průměru cca 20m se jezdí furt dokola, čím rychelji tím líp, nejdřív s DSC a pak bez, a to jsem si se sedmou náramně užil, možná dodám i nějaký videa. nakonec jsem vyhral slalom, měl jsem nejlepší čas za celej den, soutěž se jela jen v 228i tak pro všechny stejne, z toho mam docela radost.
výsledek z pár nových aut
- E65 je E65, ten komfort v nových autech není, ačkoliv je to starej pekáč tak i hodně lidi překvapil
- 330e se mi hrozně líbila, jenže jsem pak zjistil že to vůbec nejede, dokud to jede na elektriku tak to je OK, ale celkově to jede hůř jak 320d(nebo stejně) ale čekal jsem jak to poletí.
- X6 40d nuda a není z toho vidět
- X4 3.0D jede dobře, ale není z toho vidět
760 je má v základu.Pilsner píše:Wbagn81020dr22465.
Tady je vin,koukne mi na to nekdo.diky

BTW velmi slušná výbava, až na tu Nasca kůži

760 s nascou? to se mi ani nechce věřit.
ale dneska mi tatík říkal že jeho známej si tento týden byl objednat S600, a má tak trochu "individual" jelikož prostě chtěl šestilitra a ten má spoustu věcí v základu tak se dělala nějaká Individual objednávka v Mercedesu a spoustu věcí ze seriove odstranili aby trochu snižili cenu

ale dneska mi tatík říkal že jeho známej si tento týden byl objednat S600, a má tak trochu "individual" jelikož prostě chtěl šestilitra a ten má spoustu věcí v základu tak se dělala nějaká Individual objednávka v Mercedesu a spoustu věcí ze seriove odstranili aby trochu snižili cenu

Myslím, že by mělo házet i takovej jinej odstín z odrazu. Já mám potuchy, že mně někdo měnil čelní sklo a dal tam obyčejné, což mě sere, nechám ho asi roztřískatJaraX píše:358 Climate Comfort Windscreen Klimakomfort-frontscheibe
determální čelní sklo, je pokovené a do auta jde mnohem méně tepla a možná i nepatrně méně hluku

jj je do fialova, ale nejvíc to fakt poznáš podle toho že nekomofrtní nemá ten "Výřez" ve folii
s rotřískáním je to problém, pokud chceš na pojistku dát komfortní za nekomfortní tak si musíš doplatit rozdíl, jelikož pojištovna hradí jen do hodnoty skla co bylo na autě. což je docela vtipny, jelikož v autosklech často lidem cpou "nordglass" což je nejhorší sklo na trhu, je to celkem shit, většinou je tenčí než origo a lehce se rozbije, většina lidi řekne, mě to je jedno, to je na pojistku. jenže když pak měníte znova a chcete dát Pilkington, Saint Gobait, Sekurit, nebo origo BMW tak už nemáte nárok a jediny na co máte nárok je zase Nordglass, proti pokud měníte sklo tak si hlídejte jeslti vám tam dali to co tam bylo (nebo si doplattě lepší), pokud je tam sklo se znakem BMW tak bych zase požadoval sklo se znakem BMW. výměnu bych nechal jen na specialstech BMW nebo origo BMW servis, v autosklech hovno ví jak to lepit, nedávaj origo vymezovací podložky pod sklo (abych nemachroval tak jsme je taky kdysi dávno nedávali, ale caknakis nás měřením hluku vyškolil). a taky nemaj diagnostiku na novou adaptaci deštáku.
s rotřískáním je to problém, pokud chceš na pojistku dát komfortní za nekomfortní tak si musíš doplatit rozdíl, jelikož pojištovna hradí jen do hodnoty skla co bylo na autě. což je docela vtipny, jelikož v autosklech často lidem cpou "nordglass" což je nejhorší sklo na trhu, je to celkem shit, většinou je tenčí než origo a lehce se rozbije, většina lidi řekne, mě to je jedno, to je na pojistku. jenže když pak měníte znova a chcete dát Pilkington, Saint Gobait, Sekurit, nebo origo BMW tak už nemáte nárok a jediny na co máte nárok je zase Nordglass, proti pokud měníte sklo tak si hlídejte jeslti vám tam dali to co tam bylo (nebo si doplattě lepší), pokud je tam sklo se znakem BMW tak bych zase požadoval sklo se znakem BMW. výměnu bych nechal jen na specialstech BMW nebo origo BMW servis, v autosklech hovno ví jak to lepit, nedávaj origo vymezovací podložky pod sklo (abych nemachroval tak jsme je taky kdysi dávno nedávali, ale caknakis nás měřením hluku vyškolil). a taky nemaj diagnostiku na novou adaptaci deštáku.
Mám tam Saint Gobain Sekurit,
http://jarisbmw.rajce.idnes.cz/Sklo/
http://jarisbmw.rajce.idnes.cz/Sklo/
Jo,skoro vsechno tam asi mam,kuze mi tadyta vyhovuje,libi se mi

tomas777 píše:760 je má v základu.Pilsner píše:Wbagn81020dr22465.
Tady je vin,koukne mi na to nekdo.diky
BTW velmi slušná výbava, až na tu Nasca kůži
a co se ti na ní líbí?
nasca má je jednu výhodu, je super odolná proti opotřebení.
nasca má je jednu výhodu, je super odolná proti opotřebení.
Je cerna,vetrana,odolna jak rikas,ne ze bych byl naky prase,ale zase se nechci bat sednout do auta,a tvrda mi nak neprijde...
Poškození kůže je hodně zapříčiněna tím, že ji hodně lidí neudržuje. Ještě jsem nepotkal borce, co si koupí auto za 2 000 000 a impregnuje kůži. Aspoň jednou za 6 měsíců. Nebo, že by lak myl ručně
.

Seděl jsem u Jaraxe v káře, Club je jemnější na dotek a možná i měkčí výplň.Pilsner píše:Je cerna,vetrana,odolna jak rikas,ne ze bych byl naky prase,ale zase se nechci bat sednout do auta,a tvrda mi nak neprijde...
Podle mě bude i znatelný rozdíl, jestli jsou sedačky chlazené nebo ne (myslím jak moc budou měkké)
U chlazených to bude pocitově tvrdší, kvůli ,,větrákům,, v sedačce. Teda tak se to já domnívám
U chlazených to bude pocitově tvrdší, kvůli ,,větrákům,, v sedačce. Teda tak se to já domnívám

ano je to tak, auta s ventilatorama mají pevnější výplně,
takže nejtvrdší je odvětrávaná nasca, nejměkčí je club, pak je merino bez odvetrání, meríno s odvětráním, a poslední místo je nasca.
takže nejtvrdší je odvětrávaná nasca, nejměkčí je club, pak je merino bez odvetrání, meríno s odvětráním, a poslední místo je nasca.
JaraX - kdy jedeš do Prahy ?
Meju jedine ruco,nebo vabka,mycka nikdy...Jaris330D píše:Poškození kůže je hodně zapříčiněna tím, že ji hodně lidí neudržuje. Ještě jsem nepotkal borce, co si koupí auto za 2 000 000 a impregnuje kůži. Aspoň jednou za 6 měsíců. Nebo, že by lak myl ručně.
nic konkrétního domluvené nemám, ale dva lidi ještě chtěli prohlídku v praze, jeden padl takže bych mohl třeba příšít týden vyrazit do Prahy a prohlídnout vám to.bulda1 píše:JaraX - kdy jedeš do Prahy ?
to by bylo super ,ale jak jsem psal potřebuji to vědět den do předu ,abych to domluvil ,pán s tím jezdí.JaraX píše:nic konkrétního domluvené nemám, ale dva lidi ještě chtěli prohlídku v praze, jeden padl takže bych mohl třeba příšít týden vyrazit do Prahy a prohlídnout vám to.bulda1 píše:JaraX - kdy jedeš do Prahy ?
ideál by bylo čtvrtek pátek.V pondělí mám trhání osmičky.
Jak prosím poznám ten výřez? Nikdy jsem to neřešil, tak se ptám. Výš jsem mrsknul odkaz, mého skla.JaraX píše:jj je do fialova, ale nejvíc to fakt poznáš podle toho že nekomofrtní nemá ten "Výřez" ve folii