Zdravím pánové,pokud chápu dobře,tak se tenhle problém s rozvody netýká 160kw verze? Chystal jsem se přejít zpět k bmw,abych mel zase po dlouhy odmlce poradny spolehlivý auto - konkrétně 3.0d e60, ale když to tak čtu,tak je to se spolehlivostí stejný jak u vw Uz vážně nevím co pořídit. Zlatá e39..
e65 v benzínu je na tom se spolehlivostí poměrně hodně dobře,
u E60 pak není špatná volba 545i v sedanu, vyhneš se většině problému co má E60, sice furt nějaky zustavaj (CCC, IBS, zatikani do světel) ale je to ta nejspolehlivější E60
JaraX píše:jestli měl ohlé vačky tak mu asi praskly i ložiska vaček jak se rado stava na 170 a 173kW a to mužeš pak hlavu vyhodit, jelikož sou s hlavou svrtané
Prospeedy píše:Zdravím pánové,pokud chápu dobře,tak se tenhle problém s rozvody netýká 160kw verze? Chystal jsem se přejít zpět k bmw,abych mel zase po dlouhy odmlce poradny spolehlivý auto - konkrétně 3.0d e60, ale když to tak čtu,tak je to se spolehlivostí stejný jak u vw Uz vážně nevím co pořídit. Zlatá e39..
Co se spolehlivosti týká, je na tom 530d 160kw daleko lépe než koncernové 2.0Tdi, nedejbože 3.0Tdi.
A ano, 160kw je ještě v základu stará M57, víceméně nejspolehlivější verze.
tak to rád slyším.. už jsem se bál, že s e39 skončila pověstná spolehlivost.. s ccc modulem počítám a ty ostatní mouchy mě nezastavěj před výběrem .. budu pátrat u sousedů po něčem s pěknou historií. Co jsem měl e39, tak jsem si chrochtal spokojeností..
Existuje na to přípravek, zatím ale asi jedině v autorizáku..
Pokud někdo bude dělat rozvody, měl bych vážný zájem o starý napínák. Mohl bych podle něj nechat udělat přípravek na změření. Pokud někdo má, tak sz. Btw ne zadarmo..
Má někdo manuál k motoru M57 173kW? Rád bych si vyměnil rozvody doma a potřebuji vědět utahovací momenty šroubů, nastavení polohy vaček vůči klice apod....
Dle příspěvků se zdá, že už by moje hlučnější rozvody na 270000km chtěly vyměnit