Teddy píše:Já mam na servisy asi smůlu. Kromě snejka jsem zatím poznal jen jednoho slušnýho mechanika.
Třeba mě úplně maximálně vytočilo, když mi chlapík dělal řetěz na motorce. Pořád říkal, že je po kalbě, u každýho ohnutí se skoro poblil, pořád popíjel kafe a kouřil. No co říkal jsem si, každej to máme nějaký. Nasralo mě ale, když jsem platil. On kouknul na hodinky a říká začali jsme v tolik a tolik, teď je tolik, to máme 3 hodiny práce. Pro neznalé podotýkám, že normálně je výměna řetězovky práce na půl hodinky.
Už se tam nikdy neukážu!
Každej to vidíme z tý svý strany. Zákazníci ze svý a servisáci taky ze svý. Neříkejte mi ale, že když je hodinová sazba co já vim třeba 500,- že vás to neuživí. To máte 4 tis. za den, to je 80 tis. za měsíc. Zaplatíte z toho daně a odvody a zbyde vám 50 tis. Samozřejmě když někdo nemá vlastní dílnu, má "výhodný" splátky na vybavení atd. To se pak nedá divit, že se neuživí.
No a jestli si pak mam koupit díl sám za litr, nebo od servisáka ten samej za 1.500,-.... to se pak nedivte.

čau, tak zrovna ja beru 500kč hod, jen pro příklad, mám tu 1-2 kluky kteří montujou, ja už nemontuju jelikož to nestíhám. Mým ukolem je zjistit závadu, což kluci neumí, tzn sednu do auta, projedu, zapíšu, dále pak diagnostika, zapíšu, kontrola na zvedáku, zapíšu, tadle akce je cca 1,5 hod, to se nikde neučtuje, pak další pul hodina sezení u pc a hledání vhodných dílů, cenová nabídka a podrobný mail zákazníku co má špatného a proč toto měnit a neměnit. následně potvrzení od zákazníka a 15minu objednávání dílů. pak rychle do BMW pro díly (každý den 40km), k tomu denně 100večka telefonů, 20 mailů a 15SZ. Nehlede na to že pro mě to je práce 18hodin denně, 365 dní v roce krom 10dnu co si dělám vždy dovolenou, jelikož večer se pak ještě předávaj a přebíraj auta, což zabere taky nějakou tu hodinku kterou člověk opět nemá zaplaceno, kdybych to dělal pro peníze tak bych musel mít jiný ceny, ale jelikož mě to baví tak mě to ani tak nesere. no a ted náklady.
- jeden zaměstnanec vydělá 8x500x20 = 80tis kč, jenže to platí jen když montuje celý den zakazníkovo auto, to se stane tak jednou za měsíc, jenže sou prostoje, uklid nářadí, najíždění na zvedák, drobné práce v dílně, takže za den se vyučtuje cca 6hodin, tzn 6x500x20 = 60tkč měsíčně, ten zaměstanec mě stojí měsíčně cca 30k s odvodama z čehož mu zbude zhruba 15,
dílna - osvětlení, elektrika, topení, prostě celkové režijní náklady - 10k a to se bavíme více méně o samodomodílně, kamoši co maj profiservisy platí jiné ceny
dále pak moje odvody - jelikož platím jen to nejnutnější tak 4k, jenže k tomu je ještě učetní a spracování učetnictví co hodí další 2ku měsíčně, takže 6k,
takže zbývá 14k,další cca 10ku sou měsíční investice do vybavení, furt se něco kupuje, počínaje zvedákem za 50, přes COčko za 20, Golasady, speciální připravy, jen třeba plnička na klimu stojí 80k, to má 8 měsícu "zisk" v prdeli a po 5ti letech je z toho krabice kterou můžeš hodit do sběru.
kdyby nebyl zisk na dílech tak nemám ani tech svých 15-20k co z toho měsíčně mám a malej by asi žral trávu na zahradě.
přesto toleruju vlastně dodané díly, ale pouze v kvalitě, žadný starline nebo Meyle a pokud si zákazník dodá vlastní díly, tak ale platí vše, tzn zjištění závady, diagnostika, čas strávený projížděním jeho auta, prostě věci které by měl standartně zdarma.
je to trošku těžké dnes v době internetu, na internetu sou eshopy kde se daj díly koupit mnohem levněji než mi to dodávaj 4 dodavatelé dílů s poměrně slušnou slevou, jenže to třeba trvá 4-5 dní a já si nemohu dovolit čekat na díl 4 dny, to by tady stálo tak 100 aut. Nedávno jsem dělal jednu E39 jednoho pána co si vozil sám díly a z toho jsem byl už fakt na nervy. zvednu auto, je tam špatný to to to to, ok, dodám díly 14 dní!!!!! a dovezl díly, namontujem, při montáží se zjistilo že tam je další špatný rameno, takže dalších 14 dníí, no a pak se čekalo na nějaký nesmyslný pouzdro asi týden, - výsledek, pan ušetřil asi dvojku na servise, ale auto tady bylo 2 měsíce místo 3 dní.