A proto bych uvítal tu pomoc. Klidně Pa - Ne. S majitelem to včas domluvím.skoda105s píše:Hlavně sa zaměřit na ten stav auta.
Maximálně půjde jen o výlet

nikdo manuál nehaní, ale na co kupovat manuál? v BMW 5? Akorát se to bude hůř prodávat...m.deejay píše:Jestli je to 525d,tak tam pak nemůže být 530d.
Jinak nevím proč haníte manuál,naopak já ho třeba preferuju.
Úplně základní sedačky jsou látkové-zde jsou aspoň v kůži.V látce je to opravdu o ničem,ale tady to není.
Co je špatně na audio?
Každej nepotřebuje super výbavu. Pro mě třeba výbava by stačila...
no možná to je automatická klima, ale vypadá hrozně a navíc - může být sice automatická, ale jak nastavíš třeba aby ti to foukalo na nohy + na tebe (na středu) ? Podle těch kroutítek to vypadá, že to nejde...skoda105s píše:I sporák je automatická klima. U E60 manuální klima není. Sporáku jen chybí nějaké věci, mimojiné: nemá dvě zóny, rest a kolečko pro seřízení teploty na zadních sedadlech...Hanz píše:má to manuální klimu, bude problém to pak prodat dál (ikdyž na funkci to nemá moc vliv), měl jsem stejný problém... zrovna tak ten manuál a 525d není žádná hitparáda pro případný prodej...
sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..DoctorX píše:Hmmm..... A je po radosti ......
No vidíte rozhodně více než Já![]()
http://www.sbazar.cz/m.andrusiv/detail/ ... 007-najeto
hehe, tak to jsi na tom úplně opačně než třeba jám.deejay píše:Já trval jen na origo mpaketu a ten mám. Ano sportovní sedačky jsou super. Nemám na nich výhřev-nechybí,mám garáž,není pdc-nechybí,malá navi-používám vlastní. Základní audio-na co super audio když na tom pouštím mp3,která kvalitou jsou víme kde...
Já spíš auto kupoval podle stavu,origo servisní a hlavně doložitelné historie-mám na auto plnou složku dokumentů-servisní opravy,prohlídky,stk+me,původní faktury...kdo ti tohle dnes při prodeji dá...
Mám sociálnější výbavu,ale stačí mi-jde mi hlavně o tu "radost z jízdy"
Ne v pohodě, proto jsem to sem dal, proto jako Laik jsem se chtěl poradit. Horší by bylo kdyby to bylo obráceně, ok, ok a Já pak nadával. Mám rozpočet do 300t. jenže jich není moc podle mně. Barva a interiér, tedy opět ta světla kombinace s tím dřevem, to je přesně po čem jdu. Snad najdu, časem . . . . . , jezdím 2 měsíce busem, tak to ještě měsíc či dva zvládnukurevtor píše:sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..DoctorX píše:Hmmm..... A je po radosti ......
No vidíte rozhodně více než Já![]()
http://www.sbazar.cz/m.andrusiv/detail/ ... 007-najeto
mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !! Jestli si to chtěl za tyhle peníze koupit tak buď rád, že jsi to neudělal, protože by tě pan prodávající (to je čistě můj názor) natáhl.
v sedmě mám Logic 7,m.deejay píše:Jen ze zvědavosti,co máš za audio v autě?JaraX píše:já jsem na audio hrozně náročný
Problém je, že těchhle vozů opravdu moc není. Tím že si vymýšlím se výběr dost redukujekurevtor píše: sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..
mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !!
ony ty auta i jsou, ale jsou hned pryč... nastav si všude hlídací psy a hned jak se objeví inzerát tak volej. Nepiš sms ani maily, ale hned volej. Dobře vybavený E60 / E65 jsou HNED pryč... tvoje požadavky ještě nejsou zas tak extraDoctorX píše:Problém je, že těchhle vozů opravdu moc není. Tím že si vymýšlím se výběr dost redukujekurevtor píše: sorry Doctore, opravdu nechci hanit auto žádnýmu kupujícímu ani prodávajícímu, ale tohle je prostě holota a tak to je..
mimochodem - za tyhle prachy přece seženeš mnohem lépe vybavenou 525d / 530d !!Tmavý vůz, manuál, světlá kůže, dřevo ,r.v. od 2007 apod ........
Samozřejmě najdete li někdo nebudu se zlobit za odkaz![]()
Pak mně napadlo nechat vůz ještě dovézt, ale .......
Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, nevím co je potřeba, kontakt, či reference na dovozce, přepis a pod .....
Ale evidentně by to byla cesta, vozy do 250 tis. k mání jsou .....