Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e66 745li - inzerát - poraďte jestli koupit

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

#81 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:kamarád servisuje vozovej park rodince co měli E53, E36, E46, E39 a E60, po cca 6ti letech je přestalo bavit do toho sypat a koupili 2-3 lety škodovky, oktavky a superby, najezdí každej ročně přes 50tkm, po 3 letech šli škodvky z domu a ted maj zase BMW, prej servis stál stejně jen jezdili horšíma autama,
nesmysl :lol: :lol: Leda, že by porovnával nějakej přepálenej Autorizovanej Škodováckej servis vs. ceny u nějakýho garáž mistra.

Škodovka není dražší na servis než BMW omg :lol:
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od JaraX »

servisuje jim to kamarád automechanik, škodovka moc levná není, kamarád má OII 2,0tdi, ještě to nemá najety kilo a už se to zadřelo, protočeny olejovy čerpadlo, prej běžná žávada, známymu odešlo elektricky servo asi ve 30tkm, a druhej známej koupil za necely mega našláplou OIII RS, kupoval letos v září a už měl 12 reklamací.
a spoustu lidí když vidím co dávaj za dvouhmoty, DSGčka, ložiska, rozvody, tak s e46 na kterou stojí všecho 1/3 směju
kurevtor

#83 Příspěvek od kurevtor »

pGb píše:když dávám svoji e65ku na servis, tak jezdím s OI 1.9tdi s 410tkm na hrbu a přestože motoricky to jde (výkon), tak projev, hluk a další jsou opravdu o světelnej rok jinde a jinak rok výroby mám OI 2001 a e65 2005 a opravdu se to nedá strovnávat :D a to ani trochu
Ne, vážně? Fakt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je ale překvapení :-D :-D
pGb

#84 Příspěvek od pGb »

to měla bejt jako narážka na ceny dílů a práce, jako vážně ..... někteří lidé se mě ptají jak hodně to je jiný proti OII třeba, ti lepší se superbem II, i tací jsou
kurevtor

#85 Příspěvek od kurevtor »

v poho :-) ode mě to taky byla narážka, na to, že srovnáváš 15 let starý auto ve smrti bůhví jaký třídy a 10 let starou, +- 5x dražší "luxusní limuzínu" a pak stejně napíšeš, že to nejde srovnat :-D nic ve zlém ;-)
pGb

#86 Příspěvek od pGb »

ono se to odvíjí mám pocit od toho, že ža 300tkč můžeš mít hezkou sedmu nebo o dost mladšíhu supa a tak se lidi prostě ptají na ceny dílů

tamto byla reakce z předchozí stránky na příspěvek od RomanM3, jenže jak je to useklé tak to mohlo vypadat bez kontextu
kurevtor

#87 Příspěvek od kurevtor »

v poho... srovnávání se superbem samozřejmě kulhá, ale je nutno si přiznat, že v superbu je víc místa :-D

co mě ovšem fascinuje na sedmičce je to, že člověk musí kontrolovat tachometr, aby věděl kolik jede, protože letět 190 km/h a ani si to neuvědomit je velmi velmi snadné :-D to pohodlí ve vysokých rychlostech je neuvěřitelný (vzhledem k tomu, že máme 10 let starý káry)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od JaraX »

jo v superbu je spousta místa, ale k čemu ti to misto je když je to auto tak uzké že tam člověk sedí jak žebrák, sestřence jsem vozil svatbu novým superbem, po 20km jsem zahodil superba a jel jezdil svou 740i E38 za svoje prachy
Pilsner

#89 Příspěvek od Pilsner »

To ano ,s tou rychlosti je to pruser :lol: ,myslimze jedu kylo,nebo dalnice 140 ono je tam za chvilku uz 180 a ani o tom nevim :D , a o zmene pohodli,hluku,se vubec nemusim bavit.zadny rozdil ve 20km/h nebo be dveste. Nehlede na to ze ze sadovky az dojedu do italie k mori,tak tam muzu na ten tejden do lazni se zadama,jak budu zlamanej,a to je itoska za rohem. Tady s tim o tom ani nebudu vedet. A to jsem uz slysel od spoustu lidi,ze sadovky sou tvrdy trakare a bolej je s toho zada,a porad to budou kupovat a obhajovat :twisted: .
Ja sem jezdil ve fabce cca rok do prace do raichu,dene 160 km tam a zpet,no a hruza,hruza,hruza. Pak sem presedal do sve minule ar166 uplne neco jineho,i tady v tom aute opravdu pekne svezeni,a taky sou to auta co lidi nechtej...

P.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od JaraX »

ja nechapu proč lidi ty škodovky kupujou, je tam kraval, to se da řešit, ahifi si na tom založili slušnej bussines, ale hlavně to ma sedačky tvrdy víc jak M3, pak je vtipny že třeba Toyota Yaris je mnohem pohodlnější než oktavka nebo Superb.
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#91 Příspěvek od hurvajs77 »

to je docela jednoduché. šádovka se dá koupit za pakatel, 9 z 10 lidí si myslím, že má levný provoz a díl, a hodně lidí smýšlí i tak, že nechce vybočovat z davu. Podle mne i hodně velký prolbém jsou fakt prachy, pro plno lidí v ČR je problém 10tis, takže se není čemu divit, že lidi koukají jestli to žere 3l a kolik to stojí. Taky kolik lidí mělo možnost jet někdy v něčem jiným - ve firmách jsou většinou služební pochávky, případně superblby. Takže ani nemají možnost zkusit BMW 7er, MB apod. Tudíž sladká nevědomost, ke které přispívá i "brutálně" drahý provoz BMW.

JaraXi, buď rád že si lidi kupují šádovky. Já se nikdy nechci dožít toho, že si normální člověk koupí BMW. Jsem neskutečně štastný z toho, že BMW fakt není pro každého.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Don
Klubové ID: 1990

#92 Příspěvek od Don »

hurvajs77 píše:to je docela jednoduché. šádovka se dá koupit za pakatel...
To neni pravda, skodovky jsou prave nejdrazsi auta v bazarech.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Pilsner

#93 Příspěvek od Pilsner »

To jo,protoze se to hodne prodava.kdyz vidim kolik stoji ochcavka ,tak bych za to mel dve sedmi. Ja osobne od zacatku co mam ridicak,bych si nikdy nic od fauve nebo skody nekoupil,u me je tahle nechut od zacatku :lol: . A ted co mam bmw,bych zase uz nekoupil ani nic jineho :)
Don

#94 Příspěvek od Don »

Kdyz to treba srovnas s cenami Volva, Subaru, Fordu atd. tak ceny Skodovky jsou opravdu totalne ujete.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
kurevtor

#95 Příspěvek od kurevtor »

JaraX zase slušně perlí :lol: :lol: :lol: :lol: "Toyota Yaris je pohodlnější než Superb." Ehé, tak určitěěěě :lol: JaraXi, s čím srovnáváš hlučnost Superba? Já jel v Superbu naposledy minulý týden a to auto je rozhodně míň hlučný než třeba nový éčko od MB....
A že by byl Superb úzkej? Jel jsem i vzadu ve třech a dalo se to. Samozřejmě to auto je spíše pro max. 4 lidi.

A nezapomínejte, že (podle mě +-) víc než polovina škodovek na silnici jsou služebáky. Není to rozhodnutí těch lidí v tom jezdit. Osobně - já mít firmu a rozhodovat jaký koupit auta tak beru pouze škodovky (kromě pro sebe :-D) protože poměr cena/užitná hodnota je u škodovky prostě dobrej, neklesá tomu tolik hodnota a raději podpořím "českou" automobilku.. takhle k tomu podle mě přistupuje mnoho firem.

Hurvajs: normální lidé si nekupují BMW? :lol: vždyť jich je všude jak nas****. BMW není žádná vyjímečná značka, naopak je to celkem mainstream.
hurvajs77

#96 Příspěvek od hurvajs77 »

ok, tak se koukni na rok výroby. Sice BMW jezdí sice dost, ale buď je to vrak nebo naopak novota. Nevím, já se za normální čecha považuji, takže težko soudit. Ale když člověk poslouchá v mediích, že pro drtivou většinu lidí je velký problém vykěšovat nečakaný výdaj 10tis, tak nevěřím tomu, že tito lidé si koupí BMW. A když tak vrak. Plno nových aut je na firmy. Ale rozhodně si nemyslím, že by BMW u ČR bylo nějaký mainstrem. Tady bude vždy šádovka a další zmrdi z das auto...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JohnyB

#97 Příspěvek od JohnyB »

tak mne spis u Skodovky vadi ta jeji typicka rozhrkanost. Po 200 000 km uz se v tom neda jezdit pres ty pazvuky...
kurevtor

#98 Příspěvek od kurevtor »

Hurvajs: co se týče příjmů tak rozhodně nejsi průměrný Čech... Průměrná mzda je v ČR kolem 26 tisíc kč hrubýho. "průměrná"... a na tohle nedosohují dvě třetiny zaměstnanců! Bohužel, je to opravdu tak, že většina lidí žije doslova z ruky do huby a před výplatou prostě klepou z posledního a jakýkoli výdaj je pro ně problém. Ano, nečekaný výdaj 10 tisíc je pro mnoho set tisíc lidí v ČR prostě velký problém. A teď se nebavíme o nemakačenkách, bavíme se o běžných lidech, kteří pracují, ale prostě vydělávají třeba 12-20 tisíc hrubýho :(

S BMW to rozhodně není tak, že by jezdily jen vraky nebo jen novoty. Jezdí všechno možný. Navíc u těch nových jsou to leasingy. Ty lidi na to často ani nemaj, ale potřebují nové auto, aby byla fotečka na facebook. Kdo dnes kupuje auto za hotový? Skoro nikdo...

teď jsem hledal statistiky a máš pravdu :-D BMW aut je pod 2%, ale i tak mi připadá, že jsou bmw všude :-D

JohnyB: pazvuky? V životě jsem ve škodofce neslyšel žádný pazvuky, na tohle rozhodně škody netrpí. Mimochodem, tenhle týden jsem jezdil pro změnu volvem - fungl nová V70, najeto asi 2 tisíce mil.... tohle auto je cenou jinde než škoda a tam naopak ty pazvuky byly.. fakt strašný, nový auto a na nerovnosti ti vrzne pokaždý přístrojovka u řadičky? :roll:

Don: ceny Volva ti přijdou vůči škodě ujeté? :-D Byl jsi někdy v autorizovaném servisu volva? :-D Můj otec má S60 a nechtějte vědět, kolik třeba chtěli za nový brzdový destičky 8O
Don

#99 Příspěvek od Don »

Ceny Skody vuci cemukoliv mi prijdou ujete, naprosto prestrelene. O servisu se tu vubec nebavim. Jeste psat o autorizacich :roll: To bych u BMW mohl rozebirat podobne. Mluvim o porizovacce. S 15 let starym BMW, Volvem, Skodou, Fordem, Subaru, Toyotou... nikdo normalni preci nebude jezdit do autorizaku.
hurvajs77

#100 Příspěvek od hurvajs77 »

@kurevtor: o vidíš, tak to jsem kurevsky za průměrem ;-) Jo BMW se docela rozmohlo, to je prava. Uznávám, že jsem to přehnal s tím rozdělním na střepy a novotiny, je i střed. Začínají být ojetá auta fin. příjemnější i lidi, kteří na tom nejsou úplně špatně. Ale i tak jsi myslím, že dost BMW mají fanoušci a nové jsou z drtivé většiny firemní. Ačkoliv se pohybuji v okruhu lidí, kteří prachy mají, neznám nikoho kdo šel pro nové BMW - jo znám asi 4 lidi, ale tak z 200.

@Don: nejsii sám, podle mne je i nová šádovka brutálně přeceněná. Cena za kterou bych ochoten tuhle rádoby značku akceptovat, by musela být 1/2. Pak by to možná odpovídalo kvalitě. Znám člověka, který má E65, kupoval jednu z prvních v roce 2002 a stále jezdí do autorizáku. A podotýkám, že je normální.
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět