Hurvajs: co se týče příjmů tak rozhodně nejsi průměrný Čech... Průměrná mzda je v ČR kolem 26 tisíc kč hrubýho. "průměrná"... a na tohle nedosohují dvě třetiny zaměstnanců! Bohužel, je to opravdu tak, že většina lidí žije doslova z ruky do huby a před výplatou prostě klepou z posledního a jakýkoli výdaj je pro ně problém. Ano, nečekaný výdaj 10 tisíc je pro mnoho set tisíc lidí v ČR prostě velký problém. A teď se nebavíme o nemakačenkách, bavíme se o běžných lidech, kteří pracují, ale prostě vydělávají třeba 12-20 tisíc hrubýho
S BMW to rozhodně není tak, že by jezdily jen vraky nebo jen novoty. Jezdí všechno možný. Navíc u těch nových jsou to leasingy. Ty lidi na to často ani nemaj, ale potřebují nové auto, aby byla fotečka na facebook. Kdo dnes kupuje auto za hotový? Skoro nikdo...
teď jsem hledal statistiky a máš pravdu

BMW aut je pod 2%, ale i tak mi připadá, že jsou bmw všude
JohnyB: pazvuky? V životě jsem ve škodofce neslyšel žádný pazvuky, na tohle rozhodně škody netrpí. Mimochodem, tenhle týden jsem jezdil pro změnu volvem - fungl nová V70, najeto asi 2 tisíce mil.... tohle auto je cenou jinde než škoda a tam naopak ty pazvuky byly.. fakt strašný, nový auto a na nerovnosti ti vrzne pokaždý přístrojovka u řadičky?
Don: ceny Volva ti přijdou vůči škodě ujeté?

Byl jsi někdy v autorizovaném servisu volva?

Můj otec má S60 a nechtějte vědět, kolik třeba chtěli za nový brzdový destičky