jojo, dnešek se docela vydařil, i to počasí nakonec klaplo
Datum dalšího srazu bych viděl taky na toho 24. července zhruba, ale to se ještě pobavíme...dejte mi tak 4 dny a snad mě něco napadne, co by se dalo podniknout - na to pak otevřu už novej topic
jo a jinak eriku...jel sem kolem perly...sem ani nevěděl, že máme tolik policejních aut na okrese, kolik jich tam bylo
jo to je no comment ten zatah ... pred 3ma tydnama to bylo stejny ... fakt tam byl pomalu celej okres, jeste ze sem si vzal volno ... nejhorsi je, ze ja mam proste rajon Zabreh a pak vsechny ty prestupky spadnou me ... tolik vyslechu delat, to me zas mrskne ...
Rad jsem vas poznal....jen skoda, ze se vam ostatnim krome za mnou jedoucim Satanem a Martasem11 s ridicem jehoz jmeno si nepamatuju , nenasktyl pohled na tresnicku srazu, v podani Matys_qa
Hyena píše:Rad jsem vas poznal....jen skoda, ze se vam ostatnim krome za mnou jedoucim Satanem a Martasem11 s ridicem jehoz jmeno si nepamatuju , nenasktyl pohled na tresnicku srazu, v podani Matys_qa
Hyena píše:Rad jsem vas poznal....jen skoda, ze se vam ostatnim krome za mnou jedoucim Satanem a Martasem11 s ridicem jehoz jmeno si nepamatuju , nenasktyl pohled na tresnicku srazu, v podani Matys_qa
co provedl
Ale, jen jsem měl nějakej špatnej den...jsem zkoušel jednu zatáčku vzít driftem a nějak se mi to smeklo no...ale pohoda
co provedl
Ale, jen jsem měl nějakej špatnej den...jsem zkoušel jednu zatáčku vzít driftem a nějak se mi to smeklo no...ale pohoda
Sraz super, bylo mi s váma fajn. Fotky taky moc pěkný, pochvala Cabal_g.
Nebylo to Matyse_qu v poslední levé vracečce skoro dole? byly tam nějaký koleje v trávě...
Hlavně že si celej a auto taky.
nenee, klídek, já když něco zkoušém, tak jen, když je prostor bylo to v šumperku už, odbočka vlevo, u garáží a tam je hooodně místa, tam bych se vešel ještě 3x
Matyse_q píše:nenee, klídek, já když něco zkoušém, tak jen, když je prostor bylo to v šumperku už, odbočka vlevo, u garáží a tam je hooodně místa, tam bych se vešel ještě 3x
No podle toho místa co ti vepředu zbylo,tak to bylo jen tak tak,alespoň z pohledu našeho projíždějícího vozu
Bude další?Já jsem se dneska registroval jsem 20 km od Šumperka mám BMW už 4,5 roku a včera jsem si koupil druhý takže mám 2 a nebyl jsem tam...achjo...
prosím bude další? bylo tam i nějaký novější auto? podle fotek asi ne tak to bych tam zapadl se svým veteránkem.