chudacku me je te tak litopazda píše:akorat ja to nebudu mit za barakem

jeste ze to zase budu mit pet minut cesty autem

a nebo pokud by bylo pekne tam muzem u to UH no

chudacku me je te tak litopazda píše:akorat ja to nebudu mit za barakem
v Bavorský je to vždycky super. já tam raději nešel bo jsem jel přímo z hokny a byl ve "svátečním".Holly píše:No bohužel budu, jinak na srázku super, ze zeačátku sem tam sice tak jako popocházel poposedával a tak nějak nevěděl ke komu se přifařit ale na pizze už to bylo všechno super, už teď se těším na další srazECKI píše:Holly:Taky to budeš mít dál na Vídeňskou.Jinak jak se Ti líbilo na srázku??![]()
![]()
:palec:
BMWPower píše:v Bavorský je to vždycky super. já tam raději nešel bo jsem jel přímo z hokny a byl ve "svátečním".Holly píše:No bohužel budu, jinak na srázku super, ze zeačátku sem tam sice tak jako popocházel poposedával a tak nějak nevěděl ke komu se přifařit ale na pizze už to bylo všechno super, už teď se těším na další srazECKI píše:Holly:Taky to budeš mít dál na Vídeňskou.Jinak jak se Ti líbilo na srázku??![]()
![]()
:palec:
![]()
myslim ze ne-e vecne jsou tam zavory horeLeveler píše:Tam to je ale placený ne?Zave píše:ja bych to dal na Campus bohunice do garazi, je to tam new a uplne free... nikdo tam nejezdi