pazda píše:to neni zadna tragedie, priste dame sraz na parkovisti v Tescu na Videnske stejne jako kdyz je spatny pocasi pres leto a vyzene nas to z Ustrednaku. akorat ja to nebudu mit za barakem
No právě ... vždyť to mám do Kr. pole 10-15 minut ..... Na Vídeňskou to bude horší
Mě by spíš zajímalo,co "šéfíka" žere.Vždyť tam bordel neděláte,tak o co mu go.Vzadu stejnak nikdo nestává....
Pazda:Kde přesněji bydlíš v tom "Königu"?Klidně SZ.Já totiž pořád vyhlížím Tvoji 5er a ona "nikde"
Holly:Taky to budeš mít dál na Vídeňskou.Jinak jak se Ti líbilo na srázku??
Všici:Až budete chtít srázek v Tescu,tak řekněte.Zeptám se rodinky,jestli tam něco nechou a to uvidíte ty nákupy .Třeba naposled jsem bral 36L mlíka .Tak každej nafasujete litránek Tesco mlíka a šéfík bude mít klid a ještě "reklamu"
ECKI píše:Holly:Taky to budeš mít dál na Vídeňskou.Jinak jak se Ti líbilo na srázku??
No bohužel budu, jinak na srázku super, ze zeačátku sem tam sice tak jako popocházel poposedával a tak nějak nevěděl ke komu se přifařit ale na pizze už to bylo všechno super, už teď se těším na další sraz :palec:
ECKI píše:Holly:Taky to budeš mít dál na Vídeňskou.Jinak jak se Ti líbilo na srázku??
No bohužel budu, jinak na srázku super, ze zeačátku sem tam sice tak jako popocházel poposedával a tak nějak nevěděl ke komu se přifařit ale na pizze už to bylo všechno super, už teď se těším na další sraz :palec:
v Bavorský je to vždycky super. já tam raději nešel bo jsem jel přímo z hokny a byl ve "svátečním".
v Bavorský je to vždycky super. já tam raději nešel bo jsem jel přímo z hokny a byl ve "svátečním".
no je pravda že jako ze "žurnálu" si nebyl,ale obsluha mě přišla tak zmatená že by jsi klidně mohl přijít v baletním úboru a bylo by to jedno
jinak teda měly by jsme začít vymýšlet kde jsou nějaké pěkné garáže bez zakomplexovaných páprdů
Myslím, že si najdeme jiné Tesco :/
Normálně si každej skočí něco nakupit a kdyby tak čekáme jeden na druhýho u auta. Tam v Konigu bych to nechal chvilku vychladnout. Potichu se tam začas vrátíme, až bude mít směnu někdo jinej..