Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Autumn 6.9.2008
Becx píše:
to ja mam auto jeste od blata z Bigu:)))
Doufam, ze u Bizona toci Zubra nebo Kozla:)))
Tak s tím bych asi moc nepočítal, už se teď pomalu připravuji na starobrno aby to žaludek přežil
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Dave píše:pazda píše:no taky na to cucim, jsem na pokoji s nekym koho vubec neznam.. krome Castra100RM píše:AK tie cisla pri nickoch su cisla izieb, tak by to chcelo updatovat, nejak mi to tam nesedia ten stejne bude spat nekde pod stolem
nicmene svoje cislo jsem tam napocital 7x.. to je velkej pokoj
Že to vůbec řešíš? Vždyť je uplně fuk s kým a kde bude kdo spát (jestli vůbec). Kvůli tomu tam přece nikdo nejede.
Nahodou, ja tam jedu kvuli tomu, aby som spal s Rezňom na pokoji, uz som to zariadil

7er. True definition of luxury. Yours.
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cesta na Autumn
Směr od Brna: Z Brna směr Svitavy, dál směr Tišnov stále rovně, na kruháči směr Nové mMěsto n/Moravě, Dál směr Žďárec, pak Říkonín-projedete vesnicí stále po hlavní..
Směr od D1: Sjezd Velká Bíteš, směr Tišnov, za V.Bíteší cca 5km odbočka vlevo směr Dolní Loučky, v D.Loučkách vlevo směr Žďárec, pak Říkonín-stále po hlavní..
Těším se na Vás břídilové..
Směr od Brna: Z Brna směr Svitavy, dál směr Tišnov stále rovně, na kruháči směr Nové mMěsto n/Moravě, Dál směr Žďárec, pak Říkonín-projedete vesnicí stále po hlavní..
Směr od D1: Sjezd Velká Bíteš, směr Tišnov, za V.Bíteší cca 5km odbočka vlevo směr Dolní Loučky, v D.Loučkách vlevo směr Žďárec, pak Říkonín-stále po hlavní..
Těším se na Vás břídilové..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
sejcek píše:Becx píše:
to ja mam auto jeste od blata z Bigu:)))
Doufam, ze u Bizona toci Zubra nebo Kozla:)))
Tak s tím bych asi moc nepočítal, už se teď pomalu připravuji na starobrno aby to žaludek přežil
sak reklama hlasa: starobahno - nejlepsi pivo na cele morave:-)
vcera jsem vypil 2 litry burcaku, takze me dnes nemuze uz nic prekvapit:)
///M3
Mirek píše:Vyrážíme s Pavlem H o půl šesté z Roztyl od T-Mobilu - kdyby se náhodou někdo chtěl přidat k zoufalcům, kteří stráví páteční večer v zácpě na D1. Plánovaný příjezd k bizonovi snad nějak před půlnocí
Vyrazame medzi siestou-pol siedmou od nas, ak by ste chceli, dojdite este na kafco a pojdeme spolu.
7er. True definition of luxury. Yours.